- 29 Ocak 2012
- 2.211
- 92
- 363
- Konu Sahibi Sensiz asla
-
Sende düştün bir hayvanın eline çırpınıyorsun. Çok zor ne desek boş. Adam psikopat da sanırım. Gerçekten boşanmayı istiyor musun? Yoksa sürekli böyle mi çekeceksin? Buna sen karar vermelisin. Tehditlerine kulak asma, hiç bir şey yapamaz.
Yazdıklarınız çözülebilir şeyler
Ancak sevgi bitmişse herşey bitmiştir. .
Güvensizlik, ilgisizlik, tehdit her şey var bu evlilikte. En zoru da güvensizlik, öncelikle bunu aşabilir misiniz, onu düşünün. Sonrasında da diğer detayları yardım alarak halledebilirsiniz.Lafa gelince çok seviyor,ama mutlu etmeye gelince yok.Kızlarimdan dolayı karar veremiyorum.
Tam olarak problem ne anlayamadım. Eşinle evlilik yıldönümünü unuttu diye mi kavga ettin? Erkekler bu tür şeylere kadınlar kadar değer vermez. Cidden bazen bazı kadınları hiç anlayamıyorum ben...
benim eşim de çok fazla doğum günü evlilk yıl dönümü gibi özel günlere önem vermez ben de çok sorun etmem
ama size karşı da sevgisini göstermiyorsa sarılıp öpmüyorsa çocuklarına karşı ilsizse orada sorun var demektir.
aile terapistine gitseniz nasıl olur?
sen kendi ailenin evinde de çok mutlu olamayacağınız düşünüyorsun anlaşılan
çocukların için eşinle aranızdaki problemleri çözmelisiniz
Eşini sevmiyor musun?Evet çözülebilir ama,içimde bir boşluk oluştu.Asamiyorum bi turlu bu duyguyu.
Güvensizlik, ilgisizlik, tehdit her şey var bu evlilikte. En zoru da güvensizlik, öncelikle bunu aşabilir misiniz, onu düşünün. Sonrasında da diğer detayları yardım alarak halledebilirsiniz.
Eşini sevmiyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?