• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar akıl verin,boşanmayı düşünüyorum.

Sensiz asla

2 prenses annesi :)
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
2.211
92
363
Merhaba kk hatunlari,10 gundur içinden cikamadigim sorunum var akıl verin bana.
Biraz uzun olucak ama okursanız sevinirim.
Esimle 5yillik evliyim,1 yıla yakında nişanlılık dönemi diyelim.2 çocuğumuz var.Eşim çok ilgisiz.Ne doğum günümü hatirlar, ne evlilik yıldönümü.Ben artık çok skldim bu durumdan.Beni degersiz
hissetirmesinden.
Lafa gelince çok değerlisin der,ama hareketlerinden öyle görünmüyor.Ekim ayında en son kavga ettik,evlilik yıldönümünü unuttu diye söz verdi yeminler etti unutmicam diye.
Geçen sordum yine hatırlayamadığım,ne doğum günü nede yıldönümünü.sabaha kadar ağladım.içinde bir boşluk oldu sogudum.Ozurler diliyor,yeminler ediyor ama ben guvenemiyorum.Sanki sevgim bitti.Tek sorun buda değil,evlendigimizden beri ailesiyle bitmek bilmeyen sorunlarımızın var.Birde evliliğin ilk zamanları vajinismustum ben.O zamanda eşime kızlardan aramalar,mesajlar geliyordu ama vaji olduğum için bosanamadim salaklik ettim.Millet duyarsa diye,sustum içime attım.Birde Eşim çocuk gibi,sürekli onu yonlendirmem gerekiyor.
Ben bu durumlardan çok skldim.Geçmişi silmek istiyorum ama bu son olaydan sonra,hep aynı yere geliyorum boşanmaya.Bosaniyim diye düşünüyorum,büyük kızımı krese veririm küçüğüne annem bakar calisirim.Acaba çocuklarına haksızlık mi etmiş olurum.Ama böylede mutlu değilim.Birde bosansam iyi kötü ,ailem kabul eder ama.
Evde ise yaramaz bu abim var,30una gelmiş is yok,güç yok,yalan çok.Yapabilir miyim bilmiyorum.Bildiğim tek şey dibine kadar mutsuzum.Ya duzelmezse Eşim,daha 27 yaşındayım.Ömrüm umutsuzlukla geçerse demekten alikoyamiyorum.
Birde eşime boşanmak istediğimi söyledim,sogudum senden dedim.Oldururum senide kendimide diyor.Psikolojik baskı uyguluyor.
Karışım yazmış olabilirim,kusura bakmayın.Kafam çok karışım.

Sende düştün bir hayvanın eline çırpınıyorsun. Çok zor ne desek boş. Adam psikopat da sanırım. Gerçekten boşanmayı istiyor musun? Yoksa sürekli böyle mi çekeceksin? Buna sen karar vermelisin. Tehditlerine kulak asma, hiç bir şey yapamaz.

10 gundur,hicbisey yapmak istemiyorum kafayi yemek uzereyim.Lütfen akıl verin.
Kendimi geri dönülmez bir yola girmiştir,çıkamıyor gibi hissediyorum.işin aksi Eşim çok iyi niyetli ama,bana gelince vurdumduymaz oluyor.Bazen duvarami konuşuyorum onami belli olmuyor.

Sende düştün bir hayvanın eline çırpınıyorsun. Çok zor ne desek boş. Adam psikopat da sanırım. Gerçekten boşanmayı istiyor musun? Yoksa sürekli böyle mi çekeceksin? Buna sen karar vermelisin. Tehditlerine kulak asma, hiç bir şey yapamaz.

Lafa gelince çok seviyor,ama mutlu etmeye gelince yok.Kızlarimdan dolayı karar veremiyorum.

Eğer gerçekten çekilmez halde hissediyorsan yapman gereken tek şey zaten ayrılmak
Kimse mutsuz olduğu bi yaşamı sürdürmek zorunda değil

benim eşim de çok fazla doğum günü evlilk yıl dönümü gibi özel günlere önem vermez ben de çok sorun etmem
ama size karşı da sevgisini göstermiyorsa sarılıp öpmüyorsa çocuklarına karşı ilsizse orada sorun var demektir.
aile terapistine gitseniz nasıl olur?
sen kendi ailenin evinde de çok mutlu olamayacağınız düşünüyorsun anlaşılan
çocukların için eşinle aranızdaki problemleri çözmelisiniz

canım biliyorum çok zor, biz kadınlar ilgi sevgi bekliyoruz,önemsenmek istiyoruz..daha nariniz.. erkekler öyle değil malesef yani çoğu erkek..eğer bunun dışında sana ve çocuklarına düşkünse,anlayışlıysa,huzurun yerindeyse,sana şiddet uygulamıyorsa bir düşün derim..

Tam olarak problem ne anlayamadım. Eşinle evlilik yıldönümünü unuttu diye mi kavga ettin? Erkekler bu tür şeylere kadınlar kadar değer vermez. Cidden bazen bazı kadınları hiç anlayamıyorum ben...

Konuyu tam okumadiniz sanırım,sadece bu değil.Adam verdiği sözü tutmuyor,birde geçmişte yaptıkları var.Sadece bundan ibaret değil.ekim ayında ağladı yalvardı unutmicam diye,ben onu mutlu etmek için cabaliyorsam oda çabalamak zorunda.

benim eşim de çok fazla doğum günü evlilk yıl dönümü gibi özel günlere önem vermez ben de çok sorun etmem
ama size karşı da sevgisini göstermiyorsa sarılıp öpmüyorsa çocuklarına karşı ilsizse orada sorun var demektir.
aile terapistine gitseniz nasıl olur?
sen kendi ailenin evinde de çok mutlu olamayacağınız düşünüyorsun anlaşılan
çocukların için eşinle aranızdaki problemleri çözmelisiniz

Evet ben kendim gidip gorusmeyi düşünüyorum bir psikologla asamadigim duyguların var.Güvensizlik var ona karşı.

Madde madde gidelim mi ?

1. Evlilik , doğum günü vs... özel günleri hatırlamaması tek başına bir neden olamaz değil mi ayrılmaya ? Yani unutkanlık bir çeşit rahatsızlıktır , bu sizi önemsemediği anlamına gelmez . Kaldı ki unuttuğu için üzülüp , özür diliyormuş .

2.Ailesi ile bitmek bilmeyen sorunlarınız varmış , bence evlilikte 3. şahıslar her kim olursa olsun evliliğin gidişatına yön vermemeli . Buna müsaade etmeyecek olanda eşiniz ve sizsiniz .

3.Yaşadığınız sağlık sorunu sırasında cinsel hayatınız sekteye uğramış ve eşiniz bu zaman diliminde başkaları ile görüşmüş ??? Aldatmış mı , aldatma fiziksel mi temassız mı bilemem ... Ama bunu umursamadınız ise o dönem şimdi bunu yeni bir bahane olarak ele almayın . Ya o ilk günlerde kabullenmeyecektiniz ya da şimdi konu etmeyeceksiniz .Çünkü yıllar önce olmuş bitmiş , devamı yok değil mi ?

4.Hiç bir mutsuz evlilik sırf çocuklar var diye yürütülmemeli . Ama sevgim biraz azaldı galiba , zaten ailesinle de sorumlarım var hem yıllar önce beni telefonda aldatmıştı gibi donelerle de evlilik bitirilmemeli .

Güvensizlik, ilgisizlik, tehdit her şey var bu evlilikte. En zoru da güvensizlik, öncelikle bunu aşabilir misiniz, onu düşünün. Sonrasında da diğer detayları yardım alarak halledebilirsiniz.

Evet güvensizlik yiyip bitiriyor beni,tamam diyorum olmicak aynı şeyler.Sonra düşünüyorum ya yaparsa yine.1 yilim daha gitcek bir hiç uğruna.

Back