- Konu Sahibi fxixndxixkiçim
-
:roflol:alemsiniz valla ormancılar siziiii:roflol:
ben de rüyamda 30-40 kadar deve gördüm..hepsi bembeyazdı ne alakaysa! tek tek sayıyorum,bu hörgüçlü deve,bu çöl devesi,bu bilmemne devesi diye...hayırdır inşallah..şimdi tabirlere bakıcam.
ben de rüyamda çok önce erkek bebek görmüştüm,,,bebeğimizin erkek olduğunu öğrendik sonra...halbuki başlarda KIZ diyolardı.
Ya kızlar bebeğini aşağıda taşıyan varmı aranızdaa? Ben oğluşumu aşağıda taşıyorum bu yüzden bacağıma ve sol kasığıma müthiş baskı yapıyo. gece dönüş yapamıyorum pozisyon değiştiremiyorum ve yürüyüşüm bayağı bi ağırlaştı
arkadaşlar bu aralar mide yanmam var sadece midede değil sanki boğazımdada yanma hissediyom dr gittiğimde söyleyeceğim nette araştırdım mide asidinin mideden yemek borusuna geçmesi ve burayı tahriş etmesiyle meydana gelir.gebeliğe bağlı genel düz kas gevşemesinin mide =yemek borusu arasındaki sfinkteri (kapağı) zayıflatması temel nedendir diye yazıyo sizdede varmı bu rahatsızlık:çok üzgünüm:
canım bendede sanki yediklerim agzımdan çıktı çıkacakmıs gibi oluyor...bogazımda bekliyorlar gibi...
kızlar öncelikle hepinize çoook geçmiş olsun...
bende hamileliği çok zor geçirenlerdenim mide rahatsızlıklarımdan 4 ay gerçekten çoook çektim, ne reflüsü ne mide yanması ne de bulantılar hiç peşimi bırakmadı hastanelerde geçirdim serumlarla ama son 1,5 - 2 aydır daha iim çoook şükür ayakta olmak çoook büyük bir nimet inanın yatakta geçirdiğim günler hiiiç vakit geçmiodu.birde çalışanlar beni daha ii anlayacak evde kalmak insana çook zor geliyor çalışmaya alışmış kişiler için.
bende şuan bir ağırlaşma yok yalnız son bikaç gündür uykusuzluk problemim başladı ve dün gece inanılmaz bir karın kasık göğüs kafesinin arası ve mide ağrısı çektim anlayacağınız heryerimde yaniii. sonra bebişim bayağı bir hareketlendi tepelendi sonra birden ağrılar kesiliverdi:)))
eğer bunlar yalancı kasılmalarsa benim gözüm şimdiden korktu:uhm:
sen daha rahat geçiriyosun o zaman elmascım,ne güzel...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?