Adet tarihinizi bekleyin suan teste cikmasi munkun degil , benim adetimin 3üncü günü silik cizgi cikmisti oyle ogrenmistim hamileligimi.Stres yapmayin rahat olun icinizi ferah tutun ve bekleyin :)))Kızlar erken gebelik testi aldım. adetime de 8 gün var. Ama negatif çıkar diye çok korkuyorum. 4yıldır gebelik planlıyorum ama olmuyor. Bu arada belirtilerim de var gündüz uykusu, sık idrar, gögüs ağrıları, kasık krampları falan. Ama psikolojiktir yine negatif çıkar diye de korkuyorum yapmaktan.
4 yildir demissiniz doktor kontrolunden gectiniz mi peki hersey yolunda miKızlar erken gebelik testi aldım. adetime de 8 gün var. Ama negatif çıkar diye çok korkuyorum. 4yıldır gebelik planlıyorum ama olmuyor. Bu arada belirtilerim de var gündüz uykusu, sık idrar, gögüs ağrıları, kasık krampları falan. Ama psikolojiktir yine negatif çıkar diye de korkuyorum yapmaktan.
Tabiiki. Polikistik over teşisi kondu. İlaçlar kullandım. Sonra pes ettim ve kendi haline bıraktım. Yumurtlama günlerine dikkat ediyorum. Bitkisel yöntemler deniyorum bu aralar.4 yildir demissiniz doktor kontrolunden gectiniz mi peki hersey yolunda mi
Belirti yaşamanız için önce gebeliğin oluşması gerek 8 gun önceden gebelik belirtisi yaşamanız imkansız adetinize 1 yada 2 kala test yapsanız çıkarnas
Herşeyin hayırlısını dilerim. Bugün haberleri de izledikten sonra dedim ki böyle bir dünya için mi.. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin ..Adet tarihinizi bekleyin suan teste cikmasi munkun degil , benim adetimin 3üncü günü silik cizgi cikmisti oyle ogrenmistim hamileligimi.Stres yapmayin rahat olun icinizi ferah tutun ve bekleyin :)))
Ben de yaklaşık 2 buçuk yıldır bekliyorumTabiiki. Polikistik over teşisi kondu. İlaçlar kullandım. Sonra pes ettim ve kendi haline bıraktım. Yumurtlama günlerine dikkat ediyorum. Bitkisel yöntemler deniyorum bu aralar.
Kötüyü çağırma sen sağlıklısın ve bedeninde sağlıklı ve bebeğin olunca o da sağlıklı doğacak dünya da çok güzel doğmaya da doğurmaya da değer sen anne olmayı hak ediyorsun çok güzel de bi anne olacaksın bu şekilde düşünHakkımızda hayırlısı olsun inşallah en uygun ve en yakın zmanda. doktor ne kadar geç olursa o kadar kötü aşılamaya kadar gider demişti. Her geçen yıl rahmim kötüye gidiyor. İlaçlar sadece yumurtalıkları kaliteli hale getirmeye yarıyor. Polikistik içinde kilo ver dedi tam 2 yıl önce. Regl olunca dayanamadım yine randevu aldım gidelim bakalım ne çıkacak. Tüm bu şartlar altında her seferinde öyle umutlanıyorum ki. İlişkiden sonra o adet günü gelmiyor. Tabii sonu hüsran olunca da ayrı bi bunalım.
Ben 6 gün varken erken gebelik testiyle pozitif sonuç aldımKızlar erken gebelik testi aldım. adetime de 8 gün var. Ama negatif çıkar diye çok korkuyorum. 4yıldır gebelik planlıyorum ama olmuyor. Bu arada belirtilerim de var gündüz uykusu, sık idrar, gögüs ağrıları, kasık krampları falan. Ama psikolojiktir yine negatif çıkar diye de korkuyorum yapmaktan.
Merhaba belirtilerinin neydi acabaBen 6 gün varken erken gebelik testiyle pozitif sonuç aldım
Uyku benim tek belirtimdi sanırım. Çok halsizdim normalde hareketli bir insan olduğum için hemen şüphelendim. Ama çok sıcak basması yaşadım sanırım bir kaç gün bir de o vardıMerhaba belirtilerinin neydi acaba
Sonucunuz nedirKızlar erken gebelik testi aldım. adetime de 8 gün var. Ama negatif çıkar diye çok korkuyorum. 4yıldır gebelik planlıyorum ama olmuyor. Bu arada belirtilerim de var gündüz uykusu, sık idrar, gögüs ağrıları, kasık krampları falan. Ama psikolojiktir yine negatif çıkar diye de korkuyorum yapmaktan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?