Çok saol canım ya.Aslında hamiş olmadığımı biliyorum Çünkü regl oldum sayılır.1 pet bil kirletmedim ama yinede oldum işte.Tamam bu ayda olmadı diyorum.Kızlartın yazdığı belirtileri de okudukça aceba mı diyorum.Çünkü çok sık idrara çıkıyorum.Önceleri çok su içmekten diye düşündüm.Ama su içmeyi azalttım yine de çok idrara çıkıyorum.Sonra sürekli yani bu ay sürekli idrarım koyu renkte geliyor.Suyu daha çok içeyim belki su yetersizdir dedim yine koyu geliyor.Göğüslerim çok irileşti.Ama ağrı falan yok.Göğüs uçlarım hep dışına ve kabarcıklarla dolu.Üstüne üstlük sol kasığımda hafif batmalar var canımı yakan batmalar değil kelebek kıpırtanması gibi.Birde ağzımda demir yalamışım gibi bir tat var.aşırı susuyorum.Herşeye ağlıyorum.Tvde çizgi filmde anne seni özledim dese çocuk ben ağlıyorum.Bunlar çok ilginç geldiği için o aptalca hareketi yaparak test yaptım.Ama hamile falan değilim bir kez daha anladım.Canım çok teşekkkür ederim.Bana cevap yazdığın için.
merhaba canım bende öyle senin gibi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç mide bulantısı yok ve sinir oluyorum ama bir yandan da bizim için daha iyi herkesin miğdesi bulanacak diye bir kaide yok zaten benim anneminde mide bulantısı olmamış ona çekmişim herhalde..bende 6+0 ım canım hesaplarıma göre..
nasılsın meral?salı gününe ziyadan randevu aldım koşa koşa gidecem valla.aslında hem çok istekliyim hem de çok korkuyorum 7+0 ya da 7+1 olcam o gün.inşallah şu kalp atışını falan duyarım da rahatlarım.buraya yazarım inşallah neler olduğunu inşallah şöyle oynarımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ve :sm_cool: sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?:1hug:
merhaba betül tşk iyiyim sen nasılsın çok sevindim yarın gidiyorsun demek doktora benide haberdar et lütfeen merak ederim inşallah çok güzel haberlerle dönersin..nasıl mide bulantıların başladımı..bende hala tık yok korkuyorum hemde çok inşallah bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..devamlı düşünmekten bıktım artık hiçbir belirtim yok onun içinde korkuyorum iştahımda kesildi senin iştah durumun falan nasıl..
meral 83 ve betül 19 slmlar 1 ylıdır korunmuyordum ve her ay ümitleniyordum.Çok şükür Allah izin verdi ve hamileyim hesaplarıma göre 7+2 haftalık hamileyim sat 02 temmuzdu.. bende 5 gün önce dr gittiğimde gebelik var dedi dr um ama kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.bende de şu an mide bulantısı, baş dönmesi vs..yok ve bu beni biraz korkutuyor. cumartesi günü dr gidecem inşallah bir problem yoktur.Bende elevit, folcid ve progestan kullanıyorum.Allah(C.C) hepimizin hakkında hayırlısını versin.
canım doktora bişe demene gerek yok zaten doktor seni hemen muayeneye alıyor benim diğer kontrolüm 26 sında günler geçmek bilmiyor bende hala mide bulantısı yok..gereken açıklamayı yapar doktor inşallah anım kalp atışlarını duyarsın beni habersiz bırakma..ne zaman taşınıyorsun stadın ordanmı tuttun ben eskiden orda oturuyordum apt adı ne peki belki bizim eski apt tutmuşsundur..
meral 83 ve betül 19 slmlar 1 ylıdır korunmuyordum ve her ay ümitleniyordum.Çok şükür Allah izin verdi ve hamileyim hesaplarıma göre 7+2 haftalık hamileyim sat 02 temmuzdu.. bende 5 gün önce dr gittiğimde gebelik var dedi dr um ama kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.bende de şu an mide bulantısı, baş dönmesi vs..yok ve bu beni biraz korkutuyor. cumartesi günü dr gidecem inşallah bir problem yoktur.Bende elevit, folcid ve progestan kullanıyorum.Allah(C.C) hepimizin hakkında hayırlısını versin.
çok saol canım ya.aslında hamiş olmadığımı biliyorum çünkü regl oldum sayılır.1 pet bil kirletmedim ama yinede oldum işte.tamam bu ayda olmadı diyorum.kızlartın yazdığı belirtileri de okudukça aceba mı diyorum.çünkü çok sık idrara çıkıyorum.önceleri çok su içmekten diye düşündüm.ama su içmeyi azalttım yine de çok idrara çıkıyorum.sonra sürekli yani bu ay sürekli idrarım koyu renkte geliyor.suyu daha çok içeyim belki su yetersizdir dedim yine koyu geliyor.göğüslerim çok irileşti.ama ağrı falan yok.göğüs uçlarım hep dışına ve kabarcıklarla dolu.üstüne üstlük sol kasığımda hafif batmalar var canımı yakan batmalar değil kelebek kıpırtanması gibi.birde ağzımda demir yalamışım gibi bir tat var.aşırı susuyorum.herşeye ağlıyorum.tvde çizgi filmde anne seni özledim dese çocuk ben ağlıyorum.bunlar çok ilginç geldiği için o aptalca hareketi yaparak test yaptım.ama hamile falan değilim bir kez daha anladım.canım çok teşekkkür ederim.bana cevap yazdığın için.
ay canım çok sevindim yaaa darısı başıma inşallahh nasıl bebek büyük duruyormu ya merak ediyorum nasıl bişey acaba..elevit vermedimi canım sana..memnun kaldınmı doktordan peki neden 2 tane kan testi yaptıracaksın canım bana öyle bişey demedi bende 7 gün sonra gideceğim inşallah bende görürüm..ya senin adına çok sevindim canım...
evet canım haklısın ziya pek yağlamaz pullamaz ama iyi doktor ne gerekiyorsa yapar..ya canım yerim ben onu ya inşallah sağlıkla gelişir hepimizin ki birde ben görseydim benden öyle testler istemedi tit testi nedir anlamadım..sana açıklama yaptımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?