merhaba betül ben biraz önce dokordan geldim (ZİYA KALEMDEN) çok heyecanlı gittim keseyi gördük çok şükür doktor gayet iyi dedi hatta hemşireden kesenin reesminin bile aldım:) ama bebeğim daha gözükmedi 15 gün sonra tekrar gideceğiz o zaman kalp atışınıda duyabilirmişim:) yalnız benim düşük tehlikem var pko olduğum için onun için progestan verdi doktor onu kullanacağım RABBİM hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin amin....
kan testi yapmadı bir daha demekki gerek görmedi canım..
canlarım çok teşekkür ederim evet bende pkos vardı..hayıt tohumunu 1 çay kaşığı kaynamış bir bardak suya kattım ve 15 dk.dinlendirdim sonra günde iki kere içtim 2 ay boyunca..aslında zor diye bişey yok herşey beyinde bitiyor bir kere bebek fikrini atacaksın kafandan sonra bebek geliyor zaten canım ben 1 sene boyunca çok mücadele verdim bende hormon bozukluğuda vardı ve tek tüpüm kapalı idi..hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım canım..allah yar ve yardımcınız olsun..sormak istediğin bişey varsa sor cevaplamaya çalışırım..
canlarım çok teşekkür ederim evet bende pkos vardı..hayıt tohumunu 1 çay kaşığı kaynamış bir bardak suya kattım ve 15 dk.dinlendirdim sonra günde iki kere içtim 2 ay boyunca..aslında zor diye bişey yok herşey beyinde bitiyor bir kere bebek fikrini atacaksın kafandan sonra bebek geliyor zaten canım ben 1 sene boyunca çok mücadele verdim bende hormon bozukluğuda vardı ve tek tüpüm kapalı idi..hiç beklemediğim bir anda hamile kaldım canım..allah yar ve yardımcınız olsun..sormak istediğin bişey varsa sor cevaplamaya çalışırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?