ay çok güzel yaaa demek 6 nisan benimde internetten 7 nsan diye çıkıyor bakalım sağlıcakla doğsunda ne zaman doğarsa doğsun canım demi..bilmiyorum 15 gün sonra gel dediya onun için hemen gitmeyim 1 hafta daha beklerim beklemek zor ama işte...güzel dileklerin için tşk ederim canım görüşürüz yine...
ya kızlar Allah iiyiliğinizi versin evli değilim bişe değilim ama bunları okudukça insanın hamiş olası geelio bütün hamişlere hayırlısı olsun, olmayanlarında darısı başına diyorum ya bide bişe sorucam bende 2 tane kist var ufak daha önce dr.a gittiğimde yasmin vermiş 3-4 ay kullandım sonra bıraktım kontrolede gitmedim bu konuda bilgisi olan varsa bilgilendiren olursa sevinirim ve ileride hamiş olmama engel oluurmu nişanlıyım beni şimdiden bu korku sardı
betülcüm ben aslında oruç tutmayı düşünüyorum fakat doktora yinede sormam lazım o büyük hazzı yavrumda içimde yaşasın çok istiyorum ama yinede kararsızım eşim tutma diyor bebeğe zararolur falan diye düşünüyr ama doktora soracağım bu gidişimde..doktor bana kullandığın bir hap varmı dedi bende hamile kalmdan önce folikasite başlamıştım dedim tamam devam et dedi birde elevit verdi bana tabi progestanda..progestanı 6 tane kullanıyorum sen ağız yoluyla mı alacaksın progestanı..birde muayneni nasıl yaptı göbekten mi baktı bebeğe..evet canım yaaa düşününce çok heyecanlanıyorum onu şimdiden çok özlüyorum bende özel hastanede yaptırmayı düşünüyorum ama yinede kısmet bakalım aynı gün doğuruyormuşuz aynı yerde ne komik olur yaa:)
canım kistler öyle çok kafaya takılacak türden şeyler değil doğum kontrol hapını 1 ay kullandıktan sonra geçiyor canım benimde olmuştu kullandığım haplardan dolayı bende doğum kontrol hapı kullandım ve geçti şükür..sen yinede doktora gitmeyi ihmal etme bence..
meral'cim canım hayırlı olsun yeni okudum yazını hamiş olduğunu bilmiyordum Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin tebrikler.benim içinde dua et bu ay hamile kalmak istiyom...
meralciğim sor bakalım oruç meselesine ne diycek bence kesin yok olmaz der sen sanırım ev hanımısın evde akşama kadar yatar pozisyonda dinlenirsin ben naparım bilmem...ben de gittiğimde sorcam ama tutabilirsem tutmayı düşünüyorum ama baş dönmem de oluyo bakalım...beni bu dr önemsemedi demi eleviti yazmadı acaba.adamın günahını da almayayım.progestanı ağızdan sabah 1 akşam 2 alıyorum.artık bizim dr benden çıkar sana girer inşallah.:teytey::teytey::teytey:
Betülcüm tebrik ederim çok sevindim senin adina gerçekten okurken ben bile heyecenlandim.inşallah sağlikli bir şekilde kucağina alirsin bebeğini...birde burda nerde görev yapacaksin
canım haftaya sorarım ben oruç meselesini benimde çok başım dönüyor ama mide bulantısı yok hala bakalım ne diyecek doktorumuz..evet canım ben evdeyim bütün gün dinleniyorum senin rapor alma gibi bir durumun yokmu acaba bu aylar riskli aylar çünkü bakalım hayırlısı..canım doktor eleviti vermemesinin sebebi bildiği bişey vardır yoksa neden önemsemesin bana da bebe aspirini vermedi eczacı bile sordu neden vermedi diye bende haftaya soracağım beeb aspirini kullanayım mı diye bakalım..bugün rüyamda ilk defa bebeğimi gördüm ya harikaydı hem de çok tombuldu:) çok güzel bir duyguymuş yaa uyanmak istemedim..
şaşırdım valla.ben kürtaj sonrası gittiğimde bir sürü soru vardı aklımda sordum sinir oldu beni üzdü böyle stresli olursanız bebek durmaz bile dedi.gerçi o günlerde ben de çok stresliyidim ama ...bi de şunu farketmiştim beni çıkarıp hemen sıradaki hastayı alma telaşı var doktorda.sana soru sor mu diyor?ya hemen muayeneden çıkıyo gibi oluyoruz aklımdakini de unutup çıkıyorum.ssen ne zaman gidiyodun 26sı mıydı?ben bi daha 6 eylülde gitcem.bir de yarın ev toplamaya gidecez sonra taşınma sonra da ev düzeltme yani bir süre interneti bağlatana kadar pek takılamam ama sen yaz bu arada ben 56.5 kilo çıktım muayenede.sen kaç çıktın? aslında kilo almadım ama vucudum yayıldı popom büyüdü.seninde öyle oldu mu?bir de akşamları yatarken nerdeyse 59 a kadar çıkyorum garip değil mi?kenidine iyi bak.rüyamda at arabası gördüm bana bin dediler ama bebek düşer diye ben binmmemeye inat ettim.:hooray:a.s.canım bende de var kabızlık malesef çok kötüymüş yaaaa..mide bulantısı yok aşırı baş dönmesi yaşıyorum..valla ben doktora herşeyi çok soruyorum doktorun çok hoşuna gidiyor ne meral hanım diyo araştırıp geliyosunuz çok iyi sizin için herşeyi anlatıyor onun için bana kimisi anlamıyor diyor bence istediğini sor canım doktor bana öyle diyor muayneden sonra oturuyoruz eşimde soruyor bende soruyorum...Rabbim bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?