kızlar adetim 4 gün gecikti...

meralcim canım öncelikle mutluluğunu canı yürekten paylaşıyorum, Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inş. :1hug: ben 4 yıllık evliyim 3 yıldır korunmuyorum ama açıklanamayan infertilite yani sebepsiz hamile kalamama teşhisi kondu, bu ay 31 temmuzda ilk aşılmamı yaptırdım normalde bugün yarın regl olmam lazım, çok umutlandırmak istemiyorum kendimi ama bu sabah göğüs uçlarım çok hassas olduğunu farkettim dokunamıyorum, ilk kez böyle oldum, oysaki hiç umutlanmıyordum, hatta 2.aşılama tarihini falan düşünür olmuştum, ama bu sabah :Saruboceq: :) ama kasıklarım hastalanacak gibi de ağrıyor, bu ağrı benim kalbimi sızlatıyor, sen benimde ağrılarım oldu demiştin, gerçekten ağrı olsa da hamile olabilir miyim, kızlar nolur dua edin bana, bir de 2 gündür yüzüm de tuhaf bir şişlik var ??:asigim:

merhaba canım seni çok iyyi anlıyorum bende o aşamadan geçtim hamile kalmadan 2 ay önce aşılama yaptırdım çok umutlanmıştım ama malesef olmadı sen sakın umutsuzluğa kapılma ama her iki durumada hazırla kendini herşeyin yeri ve zamanı var demekki..aşılamada benimde göğüslerim çok şişmiş ce ağrımıştı bende ondan dolayı umutlanmıştım ama kullandığım iğneden kaynaklanmış sakın beni yanlış anlama inşallah tutmuştur aşılaman ama hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum..ben hamile kaldığım ay yani bu ay hiç beklemiyordum çünkü bir sürü sorunum vardı sağlık problemim birde belirtim kasık ağrısından başka bişey olmadı göğüslerimde hiçbir belirtim olmadı şimdilerde acımaya ve ağrımaya başladı şu an 6 haftalığım..hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım sakın üzülme inşallah hamilesindir..birde strese dayalı oluyor herşey lütfen kafandan bebek fikrini at bak gör o ay hamile kalacaksın herşey bizim elimizde..sevgiler..

meral selam miden bulanıyor mu?ya benim hiç bulanmıyor ben de belirti olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum herkes bu haftalarda hiç bişey yiyemeyecek kadar oluyor inşallah herşey normaldir bugün 6+0 olduk sanırım benim öule .öyle hesapladım senin kaç

merhaba canım seni çok iyyi anlıyorum bende o aşamadan geçtim hamile kalmadan 2 ay önce aşılama yaptırdım çok umutlanmıştım ama malesef olmadı sen sakın umutsuzluğa kapılma ama her iki durumada hazırla kendini herşeyin yeri ve zamanı var demekki..aşılamada benimde göğüslerim çok şişmiş ce ağrımıştı bende ondan dolayı umutlanmıştım ama kullandığım iğneden kaynaklanmış sakın beni yanlış anlama inşallah tutmuştur aşılaman ama hayal kırıklığına uğramanı istemiyorum..ben hamile kaldığım ay yani bu ay hiç beklemiyordum çünkü bir sürü sorunum vardı sağlık problemim birde belirtim kasık ağrısından başka bişey olmadı göğüslerimde hiçbir belirtim olmadı şimdilerde acımaya ve ağrımaya başladı şu an 6 haftalığım..hakkında herşeyin hayırlısı olsun canım sakın üzülme inşallah hamilesindir..birde strese dayalı oluyor herşey lütfen kafandan bebek fikrini at bak gör o ay hamile kalacaksın herşey bizim elimizde..sevgiler..

Allah Razı olsun canım, doğru söylüyorsun aslında kafadan atmak lazım ama nasıl başaracağım bilmiyorum, kasık ağrım var çok, bu zaten beni yeterince hazırlıyor regl'e ama... sende mi aşılama yaptırdın? ben 2.aşılamayı düşünmüyorum bu ay çok hırpalandım çünkü...:sm_confused:

canım bende 2. aşılamayı hiç düşünmedim kendimi tüp bebeğe hazırlıyrdum..hayırlısı böyleymiş..inşallah allah gönlüne göre verir amin..

kızlar sperm sayısını arttırmak için çakşır otunu duydum nasıl kullanılıyor bilgisi olan var mı acaba ?yada kullanıp faydasını gören oldu mu acaba?

canım bende 2. aşılamayı hiç düşünmedim kendimi tüp bebeğe hazırlıyrdum..hayırlısı böyleymiş..inşallah allah gönlüne göre verir amin..

canım ilgin için çok teşekkür ederim ama ben az önce regl oldum,
biraz şaşkınım çünkü moralim hiç bozlmadı hatta daha bile iyi hissettim, doktorumu aradım bu ay izinli ben gelince 2. için çalışalım dedi, sonraki ay zaten ramazan bayramdan sonraya kalsın dedim, hem bende maddi manevi biraz dinlenirim dedim, sen bilirsin dedi, yumurtalıkların biraz kendine gelir bu sürede dedi, zaten problem yok, vakti var demekki :) kafamdan atmak istiyorum taa bayramdan sonra düşünücem artık :)
çok teşekkürler, Allah hepinizin gönlüne göre versin :))

meral selam miden bulanıyor mu?ya benim hiç bulanmıyor ben de belirti olmayınca kendimi hiç hamile gibi hissedemiyorum herkes bu haftalarda hiç bişey yiyemeyecek kadar oluyor inşallah herşey normaldir bugün 6+0 olduk sanırım benim öule .öyle hesapladım senin kaç

merhaba canım bende öyle senin gibi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç mide bulantısı yok ve sinir oluyorum ama bir yandan da bizim için daha iyi herkesin miğdesi bulanacak diye bir kaide yok zaten benim anneminde mide bulantısı olmamış ona çekmişim herhalde..bende 6+0 ım canım hesaplarıma göre..

canım ilgin için çok teşekkür ederim ama ben az önce regl oldum,
biraz şaşkınım çünkü moralim hiç bozlmadı hatta daha bile iyi hissettim, doktorumu aradım bu ay izinli ben gelince 2. için çalışalım dedi, sonraki ay zaten ramazan bayramdan sonraya kalsın dedim, hem bende maddi manevi biraz dinlenirim dedim, sen bilirsin dedi, yumurtalıkların biraz kendine gelir bu sürede dedi, zaten problem yok, vakti var demekki :) kafamdan atmak istiyorum taa bayramdan sonra düşünücem artık :)
çok teşekkürler, Allah hepinizin gönlüne göre versin :))

canım şimdi biliyorum ne desem boş ama herşeyin hayırlısı..çok dua edelim canım yer gök dua ile değillmi..bencede 2. aşılama için biraz vücudun dinlensin kendine gel biraz ramazanın tadını çıkarmaya bak inşallah ramazandan sonra çifte bayram yaparsınız inşallah canım..sornak istediğin bişey varsa ben buralardayım..allaha emanet ol

canım başladım tedirgenim çünkü 3 tan ilaç kullanıyorum acaba zararı olur mu ki?

merhaba canım bende öyle senin gibi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç mide bulantısı yok ve sinir oluyorum ama bir yandan da bizim için daha iyi herkesin miğdesi bulanacak diye bir kaide yok zaten benim anneminde mide bulantısı olmamış ona çekmişim herhalde..bende 6+0 ım canım hesaplarıma göre..

merhaba meral ben de evimi tuttum sonunda.ramazana kadar taşınacaz.bebişe taşınırken bişey olmaz inşallah fisfisfis benim de midem falan bulanmadığı için hamilelik psikolojisine giremiyorum tabi sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer.1.sini kaybedince şimdi bi de çocuğun sağlıklı olduğuna dair bir bulgu da elde etmediğimizden eşimle gebeliği konuşmamaya çalışıyoruz annem de daha beni havaya sokmamak için bişey sormuyor.ben de bugün senin gibi 6+0ım :nazar::nazar::nazar:allah 40+0ları da göstersin bize inşallah rabbim :1hug:
diğer arkadaşlar Allah inşallah hepimize anneliği tattırır a.s.

canım şimdi biliyorum ne desem boş ama herşeyin hayırlısı..çok dua edelim canım yer gök dua ile değillmi..bencede 2. aşılama için biraz vücudun dinlensin kendine gel biraz ramazanın tadını çıkarmaya bak inşallah ramazandan sonra çifte bayram yaparsınız inşallah canım..sornak istediğin bişey varsa ben buralardayım..allaha emanet ol

Eksik olma canım saol :asigim:

meral bugün ilk defa midem blandı aslında tam bulanmakta denilemez midem ayağa kalktı böyle bi tuhafım.ben gebe olduğumu çevremden saklıyorum ve saklıyacağım. rüyamda annem herkese demiş ben de bayağı ağladım rüyamda daha bebeğin kalbini bile dinlemedik diye...inşallah herşey güzel olur dr ye gitmeme 1 haftadan az kaldı.offf

bende hala bişey yok ya midem bulanmıyor sadece baş dönmesi ve göz kararması var hiç bişey hissetmiyorum iştahımda yavaş yavaş kapanıyor canım..ben herkese söyledim daha doğrusu eşim herkese söyledi:) inşallah herşey yolunda gider canım bende çok korkuyorum..bu arada evi nerden tuttun hayırlı olsun taşında görüşelim arık emi canım:)

bugün midem ayakta milletin bişeyler yiyince bulanır benim de yiyince midem yatışıyor.hayırlısı ya drye gitmeme hafta var bu ziya niye böyle yaptı beni ta 7 haftalıkken çağırdı daha keseyi bile göremedim bi kese bir de kalp atışına bakabilirdi ayrı ayrı .ama az kaldı diyorum bu kadar dayandım artık daha dayanırım ziyaya giderim diyorum.evi statın yanından tuttum inşallah ben de istiyorum bigün görüşelim kib

Kızlar bişey soracaktım.bu gün gebelik testi aldım.Yaptım ilk önce bişey çıkmadı sadece beyaz bir çizgi çıktı.Ben de boşuna kuruntu ediyorum yok işte dedim.Sonra o testi banyoya bıraktım 3 saat sonra falan aklıma geldi orda kalmasın atayım dedim elime aldım.Şok oldum.İnce açıok pembe bir çizgi çıktı.Eşime gösterdim hamile değilsin olsan o çizgi diğeri gibi kalın ve pembe çıkardı dedi.dha önce böyle birşey yaşayıp da hamile olduğunu öğrenen var mı?Bir de hamilelik de idrar koyu renkli ve değişik kokulu olur mu?Bilgisi olan arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.

aysima en az 10 dk beklemeliydin sen yarın sabah ilk idrarını tut eczaneden test al ve yap inşallah hamilesindir gebelikte idrar koyu renkte oluyo.ben ilk evlendiğimde adetim gecikmişti test yaptım ama biz bebek hiç istemiyoduk tek çizgi çıktı sabah wc de 2 çizgi gördüm ama hamile değildim yani eğer çizgin 20 dk sonra çıktıysa gebesin ama 3 saat sonra çıktıysa yoktur.sen sabırla yarını bekle...hakkında hayırlısı

Çok saol canım ya.Aslında hamiş olmadığımı biliyorum Çünkü regl oldum sayılır.1 pet bil kirletmedim ama yinede oldum işte.Tamam bu ayda olmadı diyorum.Kızlartın yazdığı belirtileri de okudukça aceba mı diyorum.Çünkü çok sık idrara çıkıyorum.Önceleri çok su içmekten diye düşündüm.Ama su içmeyi azalttım yine de çok idrara çıkıyorum.Sonra sürekli yani bu ay sürekli idrarım koyu renkte geliyor.Suyu daha çok içeyim belki su yetersizdir dedim yine koyu geliyor.Göğüslerim çok irileşti.Ama ağrı falan yok.Göğüs uçlarım hep dışına ve kabarcıklarla dolu.Üstüne üstlük sol kasığımda hafif batmalar var canımı yakan batmalar değil kelebek kıpırtanması gibi.Birde ağzımda demir yalamışım gibi bir tat var.aşırı susuyorum.Herşeye ağlıyorum.Tvde çizgi filmde anne seni özledim dese çocuk ben ağlıyorum.Bunlar çok ilginç geldiği için o aptalca hareketi yaparak test yaptım.Ama hamile falan değilim bir kez daha anladım.Canım çok teşekkkür ederim.Bana cevap yazdığın için.

Back
X