kızlar adetim 4 gün gecikti...

Mrh.arkadaşlar :) bende ,bebişinin olmasini isteyenlerdenim. Bunun için önce doktoruma gittim.allahima şükürler olsun ki bir problem yokmuş.ve şimdi kendimi hazir hissediyorum hamileliğe ,ama acaba ne kadar beklicez !!!!! Aslinda bu ay kalabilirim diye düşünüyorum ama kismet işte...bu arada meral ve betülcüm hayirlisi olsun .

Çok saol canım ya.Aslında hamiş olmadığımı biliyorum Çünkü regl oldum sayılır.1 pet bil kirletmedim ama yinede oldum işte.Tamam bu ayda olmadı diyorum.Kızlartın yazdığı belirtileri de okudukça aceba mı diyorum.Çünkü çok sık idrara çıkıyorum.Önceleri çok su içmekten diye düşündüm.Ama su içmeyi azalttım yine de çok idrara çıkıyorum.Sonra sürekli yani bu ay sürekli idrarım koyu renkte geliyor.Suyu daha çok içeyim belki su yetersizdir dedim yine koyu geliyor.Göğüslerim çok irileşti.Ama ağrı falan yok.Göğüs uçlarım hep dışına ve kabarcıklarla dolu.Üstüne üstlük sol kasığımda hafif batmalar var canımı yakan batmalar değil kelebek kıpırtanması gibi.Birde ağzımda demir yalamışım gibi bir tat var.aşırı susuyorum.Herşeye ağlıyorum.Tvde çizgi filmde anne seni özledim dese çocuk ben ağlıyorum.Bunlar çok ilginç geldiği için o aptalca hareketi yaparak test yaptım.Ama hamile falan değilim bir kez daha anladım.Canım çok teşekkkür ederim.Bana cevap yazdığın için.

ya dediklerin hep hamilelik belirtisi aslında özellikle metalimsi tat.inşallah bu ay hamile olursun seni de aramıza alırız tabi istiyorsan ben teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun:1hug:

ayy tabiki isterim canım hem de çok isterim.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim.Bu gece tüm bebek isteyen anne adaylarına dua ettim.Rabbim inşallah duamın kabul zamanını bekletmez.İnşallah eylülde ben de burdan herkese hamişimmmm hem de ikizzz diye haykırabilirim.

merhaba canım bende öyle senin gibi kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum hiç mide bulantısı yok ve sinir oluyorum ama bir yandan da bizim için daha iyi herkesin miğdesi bulanacak diye bir kaide yok zaten benim anneminde mide bulantısı olmamış ona çekmişim herhalde..bende 6+0 ım canım hesaplarıma göre..

nasılsın meral?salı gününe ziyadan randevu aldım koşa koşa gidecem valla.aslında hem çok istekliyim hem de çok korkuyorum 7+0 ya da 7+1 olcam o gün.inşallah şu kalp atışını falan duyarım da rahatlarım.buraya yazarım inşallah neler olduğunu inşallah şöyle oynarımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ve :sm_cool: sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?:1hug:

nasılsın meral?salı gününe ziyadan randevu aldım koşa koşa gidecem valla.aslında hem çok istekliyim hem de çok korkuyorum 7+0 ya da 7+1 olcam o gün.inşallah şu kalp atışını falan duyarım da rahatlarım.buraya yazarım inşallah neler olduğunu inşallah şöyle oynarımhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt ve :sm_cool: sen nasılsın nasıl gidiyor gebelik?:1hug:

merhaba betül tşk iyiyim sen nasılsın çok sevindim yarın gidiyorsun demek doktora benide haberdar et lütfeen merak ederim inşallah çok güzel haberlerle dönersin..nasıl mide bulantıların başladımı..bende hala tık yok korkuyorum hemde çok inşallah bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..devamlı düşünmekten bıktım artık hiçbir belirtim yok onun içinde korkuyorum iştahımda kesildi senin iştah durumun falan nasıl..

merhaba betül tşk iyiyim sen nasılsın çok sevindim yarın gidiyorsun demek doktora benide haberdar et lütfeen merak ederim inşallah çok güzel haberlerle dönersin..nasıl mide bulantıların başladımı..bende hala tık yok korkuyorum hemde çok inşallah bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız..devamlı düşünmekten bıktım artık hiçbir belirtim yok onun içinde korkuyorum iştahımda kesildi senin iştah durumun falan nasıl..

meral benim midem bulanmaya başladı çıkaracak kadar değil ama bulanıyo işte benim son adetim 30 haziran seninki kaç.aslında 29 haz gecesi idi ama ben drye 30 diycem çünkü çok geç saatti.yarın ziyaya gidiyorum inşallah.kafanı takma mide bulantılarına kimininki geç başlıyo kimini de hiç midesi bulanmıyor.bir daha ne zamana gitcen?beni kontrole de alır mı?alması için bişey diyim mi?ne desem iyi olur? benim iştehımda çok iyi malesef.midem bulandıkça bişeyler yiyorum o da kötü oluyo şimdide klio aldım üf .haber veririm görüşürüz...:lepi:

canım doktora bişe demene gerek yok zaten doktor seni hemen muayeneye alıyor benim diğer kontrolüm 26 sında günler geçmek bilmiyor bende hala mide bulantısı yok..gereken açıklamayı yapar doktor inşallah anım kalp atışlarını duyarsın beni habersiz bırakma..ne zaman taşınıyorsun stadın ordanmı tuttun ben eskiden orda oturuyordum apt adı ne peki belki bizim eski apt tutmuşsundur..

meral 83 ve betül 19 slmlar 1 ylıdır korunmuyordum ve her ay ümitleniyordum.Çok şükür Allah izin verdi ve hamileyim hesaplarıma göre 7+2 haftalık hamileyim sat 02 temmuzdu.. bende 5 gün önce dr gittiğimde gebelik var dedi dr um ama kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.bende de şu an mide bulantısı, baş dönmesi vs..yok ve bu beni biraz korkutuyor. cumartesi günü dr gidecem inşallah bir problem yoktur.Bende elevit, folcid ve progestan kullanıyorum.Allah(C.C) hepimizin hakkında hayırlısını versin.

meral 83 ve betül 19 slmlar 1 ylıdır korunmuyordum ve her ay ümitleniyordum.Çok şükür Allah izin verdi ve hamileyim hesaplarıma göre 7+2 haftalık hamileyim sat 02 temmuzdu.. bende 5 gün önce dr gittiğimde gebelik var dedi dr um ama kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi.bende de şu an mide bulantısı, baş dönmesi vs..yok ve bu beni biraz korkutuyor. cumartesi günü dr gidecem inşallah bir problem yoktur.Bende elevit, folcid ve progestan kullanıyorum.Allah(C.C) hepimizin hakkında hayırlısını versin.

aramıza hoşgeldin:)hemen hemen aynıyız benim sat 1 temmuzdu..bende korkuyorum mide bulantısı falan yaşamıyorum diye..ben gittim doktora keseyi gördük şükür fakat lkalp atışlarını haftaya dinleyeceğiz inşallah..bende folic plus,elevit ve progestan kullanıyorum peki lekelenmelerin varmıydı senin ..

canım doktora bişe demene gerek yok zaten doktor seni hemen muayeneye alıyor benim diğer kontrolüm 26 sında günler geçmek bilmiyor bende hala mide bulantısı yok..gereken açıklamayı yapar doktor inşallah anım kalp atışlarını duyarsın beni habersiz bırakma..ne zaman taşınıyorsun stadın ordanmı tuttun ben eskiden orda oturuyordum apt adı ne peki belki bizim eski apt tutmuşsundur..

apartmanın adını bilmiyorum ama stata bakan tarafta sarı bina.sen şimdi nerde oturuyorsun?ben de işte belli değil ama 22 ile 26sı arası taşınacağım.inşallah kalp atışlarını duyarım.kesin duyulması gerekir değilmi sat 30 haz.yanlış anladın beni hamileyim ben diyince zaten muayeneye alır ben kontrole de gitmek isterim bi daha bakmak isterim napıyo kerata.haber veririm öptümŞeniz

evet canım bendede lekelenmeler oluyordu 3-4 gündür düzenli olmasada sabah 1 akşam 2 progestan içiyorum.şu an lekelenme olmuyor ama 10 gün kullanmam gerekiyormuş.bende c.tesi günü gideceğim kalp atışları için.umarım bir problem yoktur en hassas dönemlerdeyiz şu an bol bol vitamin değeri yüksek gıdalar tüket ben sabahları süt içiyırom hiç sevmediğim halde balık badem fındık meyve bol bol tüket biliyorsundur mutlaka ama çiğ köfte, sosis salam vs çiğ etlerden uzak dur.radyasyon bulunan ortamlardan da uzak dur. Kendine çok dikkat et

slm hoşgeldinkaydirigubbakcemile meral sen ben hayat ist hemen hemen aynı dönem hamileleriz Allah nasip ederse 4-8 nisanda bebişlere kavuşuruzsırnaşık şey5 gün önce 6+5 günlük hamileymişsin duyulmadı mı kalp atışı???ama sanırın 7 diyince duyuluyo ben yarın gidiyorum 7+1 olarak.duyulurmu kalp atışı? anlamadığım bişey var senin sat ın 2 temmuzsa sen 6+5lik hamilesin ...nerden çıkardın 7+2 yi ?ben de bebe aspiriniyle folik plus kullanıyorum bakalım dr yarın progestana gerek duycak mı?tekrar hayırlı olsun :dance:

çok saol canım ya.aslında hamiş olmadığımı biliyorum çünkü regl oldum sayılır.1 pet bil kirletmedim ama yinede oldum işte.tamam bu ayda olmadı diyorum.kızlartın yazdığı belirtileri de okudukça aceba mı diyorum.çünkü çok sık idrara çıkıyorum.önceleri çok su içmekten diye düşündüm.ama su içmeyi azalttım yine de çok idrara çıkıyorum.sonra sürekli yani bu ay sürekli idrarım koyu renkte geliyor.suyu daha çok içeyim belki su yetersizdir dedim yine koyu geliyor.göğüslerim çok irileşti.ama ağrı falan yok.göğüs uçlarım hep dışına ve kabarcıklarla dolu.üstüne üstlük sol kasığımda hafif batmalar var canımı yakan batmalar değil kelebek kıpırtanması gibi.birde ağzımda demir yalamışım gibi bir tat var.aşırı susuyorum.herşeye ağlıyorum.tvde çizgi filmde anne seni özledim dese çocuk ben ağlıyorum.bunlar çok ilginç geldiği için o aptalca hareketi yaparak test yaptım.ama hamile falan değilim bir kez daha anladım.canım çok teşekkkür ederim.bana cevap yazdığın için.

ben bu yazini okuyunca senin hamile oldugunu dusundum bundan sonraki yazilarinida henuz okumadan boyle dusundum cunku yazdigin tum belirtiler hamilelik belirtileri agzinda metal tadi,sik idrara cikma,goguslerde buyume,kasik batmasi ,kelebek cirpintisi gibi seyirmeler ve idrarda tuhaf bir kokuda oluyor ayrica.ins haberi almissindir sevgiler

Canım ben en son lekelenmem bittikten 3 gün sonra test yaptım ne gatif çıktı.Bir daha da test yapmadım.Ama inşallah bu ay hamileyimdir.Hala idrarım çok koyu ve tuhaf bir koku var.Ağlamalarım hala devam ediyor:))İnşallah hamile olurum da ben de burdan herkese o güzel haberi veririm.

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnhihoyyythihoyyyt bebeğimi,kesesini ,yolk kesesini ve kalp atışını gördüm.:nazar::nazar::nazar:hatta çok az da dinletti.güp güptü.maşallah.heyecanlı olcak heralde kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Allah herkese yaşatsın bu eşsiz duyguyu.rabbim olanlara ve bana tamamına erdirsin olmayanlara en kısa zamanında hayırlısıyla versin.
bebe aspirini bir adet folik asit 2 adet progestan 1 adet sabah 2 adet akşam içecem.15 gün sonraya tekrar randevu verdi doktor.kontrole çağırdı.ben ekstra hiç birşey sormadım o da ekstra hiç bişey söylemedi.2 tane kan testi yaptıracağım yarın.ramazan geliyor oruç tutuyum mu diye de sormadım neyse 15 gün sonra sorarım inşallah :emir_bebek::emir_bebek: onu şimdiden çok seviyorumkaydirigubbakcemile4

ay canım çok sevindim yaaa darısı başıma inşallahh nasıl bebek büyük duruyormu ya merak ediyorum nasıl bişey acaba..elevit vermedimi canım sana..memnun kaldınmı doktordan peki neden 2 tane kan testi yaptıracaksın canım bana öyle bişey demedi bende 7 gün sonra gideceğim inşallah bende görürüm..ya senin adına çok sevindim canım...

betülcüm çok soru sordum ama merak işte muayeneyi alttan mı yaptı yoksa göbektenmi..eşinlemi gittin doktora ya Rabbim ne olur bende duyayım yavrumun kalp atışlarını sağlıkla inşallah..şu zamanlar bir geçseydi yaaa çok korkuyorum..

ay canım çok sevindim yaaa darısı başıma inşallahh nasıl bebek büyük duruyormu ya merak ediyorum nasıl bişey acaba..elevit vermedimi canım sana..memnun kaldınmı doktordan peki neden 2 tane kan testi yaptıracaksın canım bana öyle bişey demedi bende 7 gün sonra gideceğim inşallah bende görürüm..ya senin adına çok sevindim canım...

evet canım darısı senin başına.elevit vermedi evde var aslında ama içmem.zaten günde 6 hap içmiş olcam.bebek daha insan gibi durmuyo.kalbi büyük gebelik sitelerinde 7+lı haftalardaki gibi duruyodumaşallah:nazar: tit ve hormon testi yaptırcam ama 5 gün sonra göstercem yani 9 haftalıkken gene gidecem.yalnız bebek biraz yana doğruymuş yeri.ama sorun olmaz oraya doğru büyür dedi.bi görseydin ablası güp güp nasıl atıyordu canımın içi :CüvCüv:ben karar verdim.ziyaya gitcem.sıgarayı sordu yok dedim hap içme dedi.tuz ve turşu yeme dedi.düşün o kadar.yani drye gidince o seni yağlayıp ballamıyo neyse o üstüne düşmüyo ama ben ona giderim 1.si gitti ya iyi doktor olması lazım.sence düşüncem mantıklı değil mi?:1hug:

evet canım haklısın ziya pek yağlamaz pullamaz ama iyi doktor ne gerekiyorsa yapar..ya canım yerim ben onu ya inşallah sağlıkla gelişir hepimizin ki birde ben görseydim benden öyle testler istemedi tit testi nedir anlamadım..sana açıklama yaptımı..

evet canım haklısın ziya pek yağlamaz pullamaz ama iyi doktor ne gerekiyorsa yapar..ya canım yerim ben onu ya inşallah sağlıkla gelişir hepimizin ki birde ben görseydim benden öyle testler istemedi tit testi nedir anlamadım..sana açıklama yaptımı..

o testin basit bir test olduğunu söyledi yarın özel hastanede yaptıracağım ücretli mi acaba ? ya senin aslında 7 gün beklemene gerek yok yahminime göre seninki 2 gün küçük o zaman 2 gün sonra belli olur.sen 2 gün sonra gelsen niye hemen geldin demezler herhalde ama yinede sen bilirsin.inşallah o dünyanın en tatlı sesini duyarsın .güp güp:nazar::nazar:sırnaşık şey benim doğum inşallah 6 nisanaymış.naniknanikkaydirigubbakcemile3

Back
X