slm kızlar..pazartesi günü adet olmam gerekiyordu fakat hala olmadım..ara ara ağrı oluyor ama 10 dk kadar sürüyor geçiyor birde ben iki aydır düzenli olarak hayıt kullanıyorum adetlerimde hiç düzensizlik olmazdı 27-28 günde bir olurdum hayıtı hormon düzensizliğimden dolayı kullanıyorum..hayıtmı geciktirdi acaba..bilmiyorum merak içindeyim inşallah hamileyimdir..ne olur dua edin bana..
canım eşime söyledim test al bugün diye ancak akşama getirir..birde yarın eşimin doğum günü inşallah en güzel hediyeyi veririm..1 senelik evliyiz ama hala bebek yok çok üzülüyorum hayırlısı bakalım ne olur dua edinde hamile kalıp eşime en güzel hediyeyi vereyim.:)
hayıtın adet düzenlediğini ve söktürücü olduğunu biliyordum ..geciktirici etkisi olduğunu sanmıyorum..hamile olabilirsin ..bence test yap eğer idrarda çıkmassa da hemen üzülme sakın ..birkaç gün daha bekle adetin gelmesse kanda baktırırsın..
hakkında hayırlsı neyse o olsun canım ama arkadaşların dediği gibi hamiş olabilirsin testi yaptır olmadı bhcg yaptırırsınhadi bakalım haberlerini bekliyoruz
canım 4 gün geçtiğine göre çıkar büyük ihtimalle ama geç döllenme filan olduysa çıkmayabilir..dedğim gibi birkaçgün sonra tekrarlarsın canım ..umarım hamişsindir..
Ay nasil durdunki bunca zaman yakininda eczane yokmuydu ay vallaha bencatlardim bende 3.gunumde test yaptim suan 8 haftalik hamileyim biz pek beklemiyoduk supriz oldu diyebilirim allah butun isteyenlere versin sanada canimmm
kızlar ağzınızdan bal damlıyor nasıl mulu oluyorum siz böyle söyleyince kimbilir ogüzel duyguyu tatmak nasıl birşeydir..inşallah kızlar hepinize çok tşk ederim sizleri haberdar ederim bakalım eşime test al dedim gelince hemen yapmam ama sabah yaparım ilk idrarımla..dualrınızı esirgemeyin ne olur çok ihtiyacım var..