- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.947
- 248
- Konu Sahibi JeuksDenfants
-
Aşkolsun ,ne güzel işte,zaten açarken bu düşünceyle açmıştım..Arkadaşlar da senin gibi gelip yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar..Ayrıca da seni biliyorum,yorumlarını da biraz..Yani zeki olduğunu biliyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten..Üzülme ne yapayım hayat böyle birşey işte..Her zaman güzel şeyler olmuyor demekki..Benim de içim yanıyor ama,sadece sevgi değil,saygı önemli..Değer vermek kadar verilmek de önemli...Hayatımda beni ben olduğum için seven herkese teşekkürler...Gerçekten egoist filan değilim ama çok değerli bir insanı feci şekilde kaybetti !allah yardımcın olsun . herşey gönlüne göre olsun inş. üzüldüm. gerçekten üzüldüm.
bu site çok gerçek hem de çok. hiç tanımadığın yüzünü görmediğin sesini duymadığın insanlar için taa yüreğinden canın yanar. mutluluklarıyla mutlu olursun...
Teşekkür ederim de cidden üzüldüm. Patavatsızlıklarımdan nefret ediyorum bazen.
Hayat güzel şeyler getirsin sana. Aynısını yaşadım, aynı yalanları dinledim, aynı sekilde sırtımı döndüm. Gerçi hep dönmüştüm ki sırtımdan vuruldum, hic gecmiyor o yara.
Ya yok canım,gerçekten patavatsızlık filan yok..İyiyim zaten..:)Sana da güzel şeyler getirir umarım hayat..Zaten dediğim gibi,en çok yaralayan arkamdan iş çevrilmesi.İnan ki o çok yaralıyor..Belki izi kalacak haklısın,ama ben hayatın güzelliklerini de görmeye devam edeceğim..
hiç üşenmedim okudum baştan sonuna kadar konuyu...........böyle bitmesi kötü diye yazacaktım vazgeçtim çünkü aklı başında olan her kadın gibi sende hayatını yaşamayı seçmişsin................... inşallah bundan sonra çok ama çook mutlu olursun.Arkadaşlar,dostlar benim gibi hayatta hertürden olayla karşılaşabileceğimiz,ama yolumuza devam etmemiz gereken yalansız,dürüst adam gibi adam olan arkadaşlarıma sesleniyorum.Buradan bana yardımcı olmaya çalıştınız.Sonuç olumlu da olsa,olumsuz da olsa bana akıl fikir vermeye çalışanların ellrine yüreklerine sağlık.Hepinizi çok seviyorum...Geç cevap verdiğim için çok üzgünüm.Sonuç olumsuz değil çok çok olumsuz olduğu için birkaç günüm pek iyi geçmedi.Ama çok şükür kendime geldim,kendimi buldum..Evet telefon meselesinin ardından,mesajlaşmalar ve bir kızla görüşmeler çıktı..Bunları araştırıp buldum,bulduktan sonra o anda çok konuşmak istedim eşimle yüzüne vurmak için(yanımda değildi,o anda mümkün olmadı),gideyim yüzüne vurayım,işte bilirsiniz sinirimi çıkarabilmek için tabi..Ya da o kızı da tanıyorum,gideyim onları rezil edeyim filan.Sonra değmez diye düşündüm,burda asıl suçlu eşim zaten.O kız ya da başkası sorun değil.Eşim böyle birşey yapabiliyorsa bitmişiz demekki..Kendimi neden daha fazla hırpalayayım ya kendimi düşüreyim diye düşündüm.Olayları anladığım sabah sadece ilk anlarda biraz ortalık karıştı.Bir iki tel görüşmesi yani ilk anladığımda yaptığım görüşmeler..Sonra,çok iyi arkadaşlarım var sağolsunlar,sabahtan birine gittim.Orda biraz içimi boşalttım.Akşama başka bir arkadaşıma geçtim, 13 senelik arkadaşım.Orda da sakinleşip aklımı başıma topladım..Ailemden hiç kimse ile aynı şehirde değilim..Sabahtan akşama kadar artık hiçkimseyi aramadım eşimide,yani kimseyle muhatap olmadım.Tel kapattım.Bu şekilde bana çok uydu gerçekten.Çok ağır bile olsa tamamen sessiz kalmak,en büyük tepkimi muhatap olmayarak vermek istiyorum.Eminim böyle daha çok içine oturacaktır.Gidip bağırıp çağırsam bana ne faydası var.Sonra,o yakın arkadaşım beni koruma altına aldı :) ve eşimi o aradı.Anahtarı getirmesi gerektiğini,gidip dilekçe vermesini,eve gelip beni daha fazla üzmemesini ve karşıma çıkmamasını söyledi.Bu yetkiyi ona ben verdim zaten.Eşimi artık görmek bile istemiyorum.Seviyordum ama bitmesi gerekti.
Demekki o hareketleri ,inadı,küslüğü filan hep bunlardandı diye düşünüyorum artık.yani seven insan küslüğe dayanamaz bence de,ya da inatçıysa bile sevdiği için inadını kırar ...Artık böyle düşünüyorum..İşin içindeyken yıllardır,artık huyu bu diyordum,değiştiremiyorum diyordum bildiğiniz gibi...Maalesef dediğim gibi mesela bundan sonra bir ilişkim olsa,bu hareketler yapılsa bana asla kabul etmem.Küsüyorsa ben kestirip atarım..Çünkü burda bazı arkadaşların dediği doğruydu..Seven kişi bu kadar abartılı küsmez..Ya bir arkadaş yeterince sevmiyor olabilir demişti..:) Burdan ona selamlarımı yolluyorum...
Tabiki çok üzülüyorum,çok zor bir durum..Seviyorum da ayrıca ama ama ama ......
Kendimi toplamam gerekiyordu bunu biliyorum.Salya sümük ortalarda ne kadar dolaşabilirim ve nereye kadar....Artık kendimi düşünmem lazım ve iyi olmam gerekiyor.9 Senedir tanıdığım insan,eşim, dostum,tek arkadaşım dediğim insan bana bunu yapıyorsa benim kendimi daha çok düşünmem gerekir ,başkasına değil kendinme güvenmem gerekir bunu anladım...Çooook acı oldu ama..
Bu arada o da bunca rezilliğine,mide bulandırmasına,yüzsüzlüğüne rağmen inkar ediyor ,başka şeyler uyduruyor.Beni çok seviyormuş da,benden çok onu kimse bu kadar sevemezmiş biliyormuş da,ben mükemmelmişim,ben çok farklıymışım,Vee bu küslükler inatlar olurken,bana "beni değiştirmeye çalışman suçtu" derken,geç gelme problemleri," ben haklıyım"lar olurken ben didiniyordum ya,nasıl düzelecez diye,hergünüm zehir oluyordu sayesinde,ben en son demiştim terapiye gidelim diye..Ha ha ..Arkadaşıma demiş ki "terapiye gidelim onunla",şimdiye kadar yaptığı tüm hataları da kabul ediyormuş "hep ben haklıyım" diyen adam...Bilmem ilginç geldi,düşündürücü ...Yıllardır değişmeyen adam bir günde mi değişti..Buna inanacağımı mi sanıyor...Ben de içten içe "yemezler " diyorum kendi kendime..Sadece kendini aklamaya çalışıyor..Azıcık değişme potansiyeli olsaydı ben yırtınırken neredeydi.
Neyse,şimdilik evden yolladım..Kafamı toparlamaya kendime gelmeye çalışıyorum ,kısa zamanda olacak birşey değil.Sabretmem lazım.Artık sorun istemiyorum ben de gerçekten.Şimdi o yırtınsa bile bana birşey ifade etmiyor.Sakinleşmek ve huzur istiyorum...Ve artık yanımda kim olursa olsun değer verildiğimi hissedeceğim biri olmazsa kendim varım.Ve kendimi seviyorum..
Sizleri de çok seviyorum..Bunca yaşadığıma rağmen,gülmek istiyorum .....Herkese tekrar çook teşekkür ediyorum...Ben yine buralarda olucam,burası boş bir site değil..Bana hayatta en kötü durumlardan birinde yardımcı olduysa gerçektir diyorum..Bana yardım edildiği gibi ben de yardım ederim umarım buradan..Bu arada aldatılma konusunda buradan bir arkadaşla konuşmuştuk,aldatılmak değil,arkamdan iş çevirmesi ve yalan söylemesi çok zoruma gider demiştim...Gerçekten beni nasıl aldattı,o kadın kim filan gibi düşünmüyorum hiç..Kendimi aşağılamıyorum yani..Sadace bu eşimin yanlışı ve kişilik bozukluğu diye düşünüyorum.Bana dürüst olamaması beni daha çok yaralıyor.Buradan aldatılan arkadaşlara ya da bu konuda fikir soranlara duyrulur...
Görüşmek üzere...Hayat devam ediyor..Hoşçakalınn..
Çok teşekkür ederim canım...Elimden geldiğince güçlü olmaya çalıştım zor olsa da,ama duygusal anlamda zayıf olduğum zamanlarda hep mantığımı çalıştırmaya,bana yapılanları hatırlamaya özellikle hatırlamaya çalıştım,ve bunları haketmediğimi ...En yakın arkadaşım 2 aya yakın bir zaman bazen hergün,2 güne ,3 güne bir yanımdaydı,maddi ve manevi olarak...Bundan sonrası için dürüstlük daha da önemli hale geldi benim için..Teşekkür ederim sana..Herşeyin netleşmesi iyi olmuş canım. Aldatan erkek kendini aldatmıştır aslında.
Yazdıklarından ne kadar güçlü ve mantıklı bir kadın olduğunu anlıyorum. Sanırım bunda yanındaki arkadaşlarının önerilerinin de katkısı var.
Bence gayet mantıklı dşünüyorsun canım, belli ki seninki seni kaybettiği için oldukça pişman.
Allah bundan sonra karşına düzgün özü sözü bir, ahlaklı insanlar çıkarsın canım.
Senin iyimserliğin benim gibi iyi niyetli oluşundan olabilir :) ,beni keybettiğine gerçekten çok pişman,arkamdan beni hala sevdiğini ,benim çok farklı olduğumu v.s anlatıyor...Tşk ederim bana yardımlarınızdan dolayı.Bu arada boşanma dilekçem verildi,her tartışmamızda anlaşmalı boşanalım çabuk olur,ya da benim dilekçem hazır diye bana hava atan veya gözümü korkutmaya çalışan adam,ben avukat tutup çağırınca gelmedi.İstemiyor mu boşanmayı,yoksa ne düşünüyor anlayamadık.Tek taraflı açılacak gibi görünüyor..Bu konuda da adımı ben attım yani :)))Çok iyimser yaklaşmışım bu konuya, üzüldüm mü diyeyim sevindim mi bilemedim.
O adam sizi hayal kırıklığına uğrattığı için üzüldüm fakat gerçekleri bir an önce farketmiş olmanıza sevindim.
Umarım herşey gönlünüzce olur bundan sonra.
Geçti bile dermişim,hala üzücü benim için ama daha önemli şeyler olduğunu öğrendim hayatta:canım gerçekten çok üzüldüm ne söyleyebilirim ki
Çook teşekkür ederim,kadınlar kulübüne inanıyorum ben zaten.Burdaki kimsenin birbirinden çıkarı yokki,bu nedenle güveniyorum.İçimde kırgınlık var evet,ama onca yıl,9 yıl boyunca doğru değerlendirseydim bunları yaşamayacaktım.Pişman da değilim,sadece böyle bir fikrim var.Daha önce bitirmem için gereken çok sebeplerim vardı.Biz kadınlar çok hata yapıyoruz,onu affet,bunu affet,bunda ne var yuvanı yıkma,sonra daaan diye kafamıza bişey düşünce mecburen ayrılmak zorunda kalıyoruz sanki.Mesela benim durumumda,bencillikleri bile yıllarca bezdirmişti beni,işte neden devam ettim kendimi çözmem lazım :)ama böyle bir sonuç çıktığını görünce sanki yakın biri her gün gördüğüm arkadaşımın başına gelmiş gibi üzüldümm inşallah çok mutlu olursun içindeki kırgınlık bir an önce silinsinir...
Aynen o film canım,bu film benim en sevdiğim filmdir.Kız da favori oyuncularımdan.Güçlüyüm sanırım ya,hayatım daha iyiye gidiyor sanki :)))profilindeki fotograf cesaretin var mı aşk'a filmindeki kız deil mi ordaki kız gibi güçlü gördüm ona benzettim seni filmi izleyenler bilir...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun içine kalmasın hiçbişey aglamak istiyosanda bağır çağır agla içine atmaki dert olmasın sana ... insan acısını yaşaya yaşaya tüketiyo ve de eşin olacak o insanla muhaattap olmamaya devm et kaybettiğinin farkına varır inan bu onu bin beter eder
Çook teşekkür ederim sana da ,burdan isteyen palavra atıyordur tabi ama,ben aynen o zaman ne yazdıysam buraya tavrımı korudum gerçekten.3 ay olacak,eşimle bir kez tel görüşmem oldu,tartışmalı filan,onun dışında hiç muhatap bile olmadım,yüzünü görmedim henüz,gerek de yok zaten.konu cozumlenmıs ama helal olsun kızım sana demek ıstıorum!!!masallah nazar degmesın durusuna tavrına sen bır cok konuya yaz yaz kı ornek ol ...tesekkurler
Sen de mutlu olursun umarım,hayatımı neden mahvedeyim,o üzülsün boşversene..Ne kadar saçma olurdu aldatıldım diye kendimi harap etsem.Neden;çünkü beni sevecek insanlara enerjimi harcamam lazım,arkamdan iş çeviren zayıf,kişiliksiz,ne istediğini bilmeyen insanlara değil.Herkese tşk ederim tekrarhiç üşenmedim okudum baştan sonuna kadar konuyu...........böyle bitmesi kötü diye yazacaktım vazgeçtim çünkü aklı başında olan her kadın gibi sende hayatını yaşamayı seçmişsin................... inşallah bundan sonra çok ama çook mutlu olursun.
Ben boyle guclu, erkeksiz de yasayabilen kadinlara bayiliyorum :) operimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?