- 3 Eylül 2024
- 389
- 64
- 13
- 25
Ben sabaha kadar istifra ettim ondan yaptımSende yap içime doğuruyor sende de var kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sabaha kadar istifra ettim ondan yaptımSende yap içime doğuruyor sende de var kuzum
Ben sabaha kadar istifra ettim ondan yaptım
Göğüs ağrılarım benim hala var dokununca amaAaa valla bu büyük bi belirti benim de dün aşırı kasık ağrım oldu bide göğsüm dokunsam bile sızlıyor o derece oluyor ama ara sıra sadece
Şişlikte var mı canımGöğüs ağrılarım benim hala var dokununca ama
Şişlik hok kuzum sadece dokununca aciyorŞişlikte var mı canım
Şişlik hok kuzum sadece dokununca aciyor
Ayy hadi hayırlı haberler getir canımYarın kan vericem sağlık ocağına bende
Canım pozitif olsun da Allah'ın izniyle oda yükselirYüksek çıkmaz herhalde beta diye düşünüyorum
O kadar inanamadim ki üst üste 5 tane test yaptımCanım pozitif olsun da Allah'ın izniyle oda yükselir
Ayy bana da atsana canım hepsini yanyana koy kendimin kitle bi karşılaştiriyimO kadar inanamadim ki üst üste 5 tane test yaptım
Atayim canım şey sorucaktim sana sence sabah sağlık ocağına mi kan vereyim direk kadın doguma mi cikayimAyy bana da atsana canım hepsini yanyana koy kendimin kitle bi karşılaştiriyim
Valla canım bence kan ver betanı öğren sonra kadın doğuma gitAtayim canım şey sorucaktim sana sence sabah sağlık ocağına mi kan vereyim direk kadın doguma mi cikayim
Kuzum alValla canım bence kan ver betanı öğren sonra kadın doğuma git
Sağol canımKuzum al
Ay hadi yap yap bende merak ediyorum Allah'ın izniyle vardır duam seninleMkrrmergl canım ben yarın test yapsam diyorum pazar gününü bekleyrmicemm
İlk iddarla yap ama mutlakaAy hadi yap yap bende merak ediyorum Allah'ın izniyle vardır duam seninle
Tamam canımİlk iddarla yap ama mutlaka