Bakalım 1 haftamız kaldı inşallah gelmez bebisleri görürüzSeninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım 1 haftamız kaldı inşallah gelmez bebisleri görürüzSeninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa
Yumurtlamadan beri kasık ağrım var senin?Ay şimdi gördüm şuan belirtin var mı hiç
Benimde hafif kasıklarım da ağrı vsr kramp giriyor belimede aynı şekilde akıntım oluyor ara ara birde gaz sancısı yaşıyorumYumurtlama yumurtlamadan beri kasık ağrım var senin?
Canım bende pcos var ovulasyon testiyle takip ettim çatlama olduktan beridir ara ara kasık ağrım oluyor biraz da dokununca göğüs hassasiyeti var sende durumlar nasıl canımAy sende mi benim gibisin anlatır.misin lütfen bana da moral.olsun inşallah
Bende canım sabah kaçta yaparsın testi? Buraya direkt at bende atıcam yorumlarız testlerimiziSeninle haberleşmek istiyorum burdan
Ben yumurtlamayı 2 kasım okudum o zaman evet daha beklemen iyi olurKuzum şey diyorlar yumurtlama gördükten 14 gün sonra oluyorsun gecikme normal dediler ondan
Kuzum benim kuzenim şuan tıp okuyor stajyer.doktor.kadin doğum bölümünde geç.yumurtlsma olduğu için 1 hafta daha.bekle dedi yani 14 günden önce test yapsam dahi doğru sonuç alamayiz 1 hafta daha bekleyelim test yapalım ne dersinBende canım sabah kaçta yaparsın testi? Buraya direkt at bende atıcam yorumlarız testlerimizi
Sikayetlerimiz aynı suanCanım bende pcos var ovulasyon testiyle takip ettim çatlama olduktan beridir ara ara kasık ağrım oluyor biraz da dokununca göğüs hassasiyeti var sende durumlar nasıl canım
Kuzum benim kuzenim şuan tıp okuyor stajyer.doktor.kadin doğum bölümünde geç.yumurtlsma olduğu için 1 hafta daha.bekle dedi yani 14 günden önce test yapsam dahi doğru sonuç alamayiz 1 hafta daha bekleyelim test yapalım ne dersin
ŞikayetlerinizCanım bende pcos var ovulasyon testiyle takip ettim çatlama olduktan beridir ara ara kasık ağrım oluyor biraz da dokununca göğüs hassasiyeti var sende durumlar nasıl canım
Fotoğraf atar mosin bana merak ettimCanım ben dayanamıyorum ki elimde üç tane erken gebelik testi var bugün yaptığım kaset test silik çıktı o yüzden yarın birini yapıyım diyorum bişey çıkmazsa iç gün sonra tekrar yaparım diye düşündüm
Benim de ilk idrar değildi yemin ediyorum bu kadar denk gelmez ya bak canım testim buBu arada bende kaset testte hayalet çizgi gördüm ilk idrar değildi ama
Haklısın canım ama diyorum ya meraktan çatlicam o yüzden yarın denemek istiyorum bir şey çıkmazsa üç beş gün sonra tekrar yaparımBak ben sana şunu soylemek istiyorum benim ablam 2 aylık hamile benim gibi oda geç yumurtlamisti erken test yaptı.silik çizgi gördü sonra kan verdi 12. Günde negatif çıktı 1 hafta daha bekledi 22. Günde kan verdi pozitif gördü demem o ki kesinlikle negatif çıksa dahi hep ümit var
Yapinca bana da at ay inşallah güzel haberini alirimHaklısın canım ama diyorum ya meraktan çatlicam o yüzden yarın denemek istiyorum bir şey çıkmazsa üç beş gün sonra tekrar yaparım
Testte emin olayım öyle kan testi yaparımEvet var gibi ay heyecan dorukta ama kan.icin daha erkendir demi çatlama olalı 1 hafta oldu sonucta
Atıcam canım inşallahYapinca bana da at ay inşallah güzel haberini alirim