- 3 Eylül 2024
- 389
- 64
- 13
- 25
Benimde sonuç pazartesi cikcakmisTamam canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde sonuç pazartesi cikcakmisTamam canım
Pazartesi ye kadar dayanamam hastaneye gidiyorum kan.vermeyeSağol canım
Yaa beni haberdar et canımPazartesi ye kadar dayanamam hastaneye gidiyorum kan.vermeye
Senin kasık ağrın var mı hala ağrım var benimPazartesi ye kadar dayanamam hastaneye gidiyorum kan.vermeye
Kuzum 100 çıktı kuzummmYaa beni haberdar et canım
Merhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bir neden bulamadılar esimdede bendede sorun yok fakat olmuyo infertile tanısı konuldu şu anda tedavi görüyoruz omega3 vitamin verdi onunla beraber adetimin ikinci günü gonalf900 verdi 10 gün boyunca 87.5 kullandım 10 gün sonra kontrole gittim tekrar iğne verdi meriofert diye 150 ml tek kullanımlık ertesi günde ovitrelle çatlatma iğnesi verdi kullandım bugün 5 ci günüm goguslerim ucu çok agriyo dokunamiyorum bile kasıklarımda ara ara ağrı olusuyo heleki eğilince bir anda ağrısı vuruyo hamilelik belirtisi olabilir mi tutmusmudur sizce bu durumu yaşayan varmı aranizdaKizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin
Hadi gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllahKuzum 100 çıktı kuzummm
Amin inşallah canımın içiHadi gözün aydın canım Allah kucağına almayı nasip etsin inşaAllah
Canım ben sabah test yaptım ama gene çok silik çıktı çarşamba günü yaptığımdan bir tık silik bence olsa koyulaşmış olması gerekirdi o yüzden ben umudumu kestim bu aydanAmin inşallah canımın içi
inşallah tutmuştur belirtilerin gebelik belirtisi Allah gönlüne göre versinMerhaba arkadaşlar 4 yıldır evliyim çocuğum olmadı bir neden bulamadılar esimdede bendede sorun yok fakat olmuyo infertile tanısı konuldu şu anda tedavi görüyoruz omega3 vitamin verdi onunla beraber adetimin ikinci günü gonalf900 verdi 10 gün boyunca 87.5 kullandım 10 gün sonra kontrole gittim tekrar iğne verdi meriofert diye 150 ml tek kullanımlık ertesi günde ovitrelle çatlatma iğnesi verdi kullandım bugün 5 ci günüm goguslerim ucu çok agriyo dokunamiyorum bile kasıklarımda ara ara ağrı olusuyo heleki eğilince bir anda ağrısı vuruyo hamilelik belirtisi olabilir mi tutmusmudur sizce bu durumu yaşayan varmı aranizda
Kuzum bana atsanaCanım ben sabah test yaptım ama gene çok silik çıktı çarşamba günü yaptığımdan bir tık silik bence olsa koyulaşmış olması gerekirdi o yüzden ben umudumu kestim bu aydan
Saçmalama olur mu öyle şey benim beta yüz hala silik çok kop köyü degilKuzum bana atsana
Böyle canım ama ne biliyim çarşamba günü daha kötüydü o yüzden moralim çok bozulduKuzum bana atsana
Kuzum birinde çizgi gördüm ben amaBöyle canım ama ne biliyim çarşamba günü daha kötüydü o yüzden moralim çok bozuldu
Çizgi var ama net olmadiği için çok moralim bozuk canımKuzum birinde çizgi gördüm ben ama
3 dk da çıktı canım ama gölge gibiHemen çıktı mi kuzum o cizgj
Ay kuzum görmedim kusura bakma bak benim ablama da aynısı oldu hatta onun gölge bile çıkmadı kanda çıktı senin şuana kadar olman gerekiyordu demiMkrrmergl neden yazmadın canım
Yumurtlama gününden sayarsak 15 çatlama gününden sayarsak 13. Gündeyim canım ama benim yumurtlamanın 6. gününden beri kasık ağrılarım var pazartesi kan vericemAy kuzum görmedim kusura bakma bak benim ablama da aynısı oldu hatta onun gölge bile çıkmadı kanda çıktı senin şuana kadar olman gerekiyordu demi