Kizlar acil yardimmmm!!

Yumurtlamadan itibaren 14 gün say kuzum o zaman eğer gebelik yoksa regl olacaksın
Kuzum benim döngüm çok kısa 19 günde bir adet oluyorum normalde reglden sonra 6. Gün yumurtlamam olurdu bu sefer 9 10. Güne sarktı öyle olunce regl tarihime 9 gün varken yumurtlama gördüm. Yarın regl olmam gerekiyor ilk kez böyle bir durum yaşadım sancılarımda var olacak gibiyim bakalım

Kuzum benim döngüm çok kısa 19 günde bir adet oluyorum normalde reglden sonra 6. Gün yumurtlamam olurdu bu sefer 9 10. Güne sarktı öyle olunce regl tarihime 9 gün varken yumurtlama gördüm. Yarın regl olmam gerekiyor ilk kez böyle bir durum yaşadım sancılarımda var olacak gibiyim bakalım
Hiç test yaptin mı canim

Kuzum benim kuzenim şuan tıp okuyor stajyer.doktor.kadin doğum bölümünde geç.yumurtlsma olduğu için 1 hafta daha.bekle dedi yani 14 günden önce test yapsam dahi doğru sonuç alamayiz 1 hafta daha bekleyelim test yapalım ne dersin
Valla canım ben dedim ya yapcam diye yaptım ve bişey çıkmadı üzüldüm sabredemiyorum o ayrı dert. Erken yaptım ama kasette gölge şeklinde gördüm diye yaptım ama eşimin aldığı erken gebelik testi kaset test gibi aynı. Beta 25 ve üstünü ölçüyormuş, prodoctor bulamamış o 10 betayı bile görüyor. Bilmiyorum o yüzden moralim bozuldu elimde gene test var ama 4 gün geçsin öyle yapıcam

Valla canım ben dedim ya yapcam diye yaptım ve bişey çıkmadı üzüldüm sabredemiyorum o ayrı dert. Erken yaptım ama kasette gölge şeklinde gördüm diye yaptım ama eşimin aldığı erken gebelik testi kaset test gibi aynı. Beta 25 ve üstünü ölçüyormuş, prodoctor bulamamış o 10 betayı bile görüyor. Bilmiyorum o yüzden moralim bozuldu elimde gene test var ama 4 gün geçsin öyle yapıcam
Kuzum noldu

Ama şunu tam anlamıyorum yumurtlama gördüğümüz günden mi saymamız lazım çatladığı günden mi

Kızlar regl günüm dündü olmadım ben. Elimde ovulasyon testi vardı yaptım böyle çıktı normalde daha koyu pik gibi ama belli olmadı çekince
17339152881602464365838144821468.jpg

Kizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin
En az bir 5 gün bekle kan testi için evdeki testi de istediğin zaman yapabilirsin bence

X