Benimde canım hem göğüs hemde kasık ağrım var göğüslerde şişlik varKizlar durumunuz nedir göğüs ağrılarım arttı benim
Ay aynı benim de arada kasıklarım batıyor sırtıma vuruyorBenimde canım hem göğüs hemde kasık ağrım var göğüslerde şişlik var
Ay aynı benim de arada kasıklarım batıyor sırtıma vuruyor
Eşim test yaptırmıyor bana ya geçsin gidip kan.verifex dedi daha önce idrar testi yanılttı beni ondanBenimde canım hem göğüs hemde kasık ağrım var göğüslerde şişlik var
Benim üç günüm kaldı bugünü saymazsak test yapmak istiyorum bir an önce öğrenmek istiyorm yaaEşim test yaptırmıyor bana ya geçsin gidip kan.verifex dedi daha önce idrar testi yanılttı beni ondan
Benimde belirtilerim çok farklı bu ay. Aşırı sıcak basıyor çarpıntım var yüz üstü uyuyamıyorum göğüslerim çok ağrıyor kendimi bir garip hissediyorum. Bakalım bugün 2. Gün gecikmeninBelirtilerin ne durumda kuzum göğüs ağrılarım arttı benim
Benim üç günüm kaldı bugünü saymazsak test yapmak istiyorum bir an önce öğrenmek istiyorm yaa
Canım pazar günü sabah ilk idrarla test yapalımKuzum senle aynı gunumuz kaç gün kaldı simdi
3 gün canimovulasyonu pik gordukten sonra kac gin degerlendirecegiz
ovulasyonu pik gordukten sonra kac gin degerlendirecegi
Korkuyorum ama erken mi yoksa kaset miCanım pazar günü sabah ilk idrarla test yapalım
Pazara kadar olmazsa gecikmeye girmiş oluyoruzKorkuyorum ama erken mi yoksa kaset mi
Bence iki tane al farklı marka biri kaset olabilir bozuk olma ihtimaline karşı ve sakın artımed almaKorkuyorum ama erken mi yoksa kaset mi
Prodoctor aldım benBence iki tane al farklı marka biri kaset olabilir bozuk olma ihtimaline karşı ve sakın artımed alma
Tamam o zamanProdoctor aldım ben