Kizlar acil yardimmmm!!

Mkrrmergl

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2024
204
26
25
Kizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin

10. Günde test yapabilirsin

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu yoksa yanlış mı biliyorum

Ama 1 aralıksa pik günü daha üzerinden 1 hafta geçmiş 14 gün sonra adet olunuyorsa nasıl 1 hafta sonra adet olacak onu anlamadım günü geçmiş olmuyor ki öyleyse
O zaman şöyle yapalım regli bosverelim yumurta çatlatma gününden 8 gun say şüphen varsa öyle test yap

Seninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa

Evet eğer olmazsam test yapayım dimi cumaya kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum hafif.kasik ve bel ağrım başladı

Seninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa
Bende onu demeye çalıştım 7 aralık adet tarihi değil o tarihi baz alıp gecikme sayarsa test yapıp yanılır belkide boş yere üzülecek o yüzden adet tarihini beklemesi daha iyi olur inşallah gönlünüzce olur

Haklısın canım doğrusu bu, geç yumurtlama yaşamış o da benim gibi o yüzden adeti geçti sanıyor inşallah pozitif görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…