10. Günde test yapabilirsinKizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin
Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu yoksa yanlış mı biliyorumKizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin
Doğru biliyorsun reglide gecmis neyi bekliyorsunuzYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu yoksa yanlış mı biliyorum
Ama 1 aralıksa pik günü daha üzerinden 1 hafta geçmiş 14 gün sonra adet olunuyorsa nasıl 1 hafta sonra adet olacak onu anlamadım günü geçmiş olmuyor ki öyleyseDoğru biliyorsun reglide gecmis neyi bekliyorsunuz
2 kasimda çatlama oldu yamissin fazlasıyla gecmis olmuyor muAma 1 aralıksa pik günü daha üzerinden 1 hafta geçmiş 14 gün sonra adet olunuyorsa nasıl 1 hafta sonra adet olacak onu anlamadım günü geçmiş olmuyor ki öyleyse
Sanırım 2 Aralık yazacağına 2 Kasım yazmış anlayamadım çünkü 30 Kasım ve 1 Aralık pik oldu diyor2 kasimda çatlama oldu yamissin fazlasıyla gecmis olmuyor mu
O zaman şöyle yapalım regli bosverelim yumurta çatlatma gününden 8 gun say şüphen varsa öyle test yapAma 1 aralıksa pik günü daha üzerinden 1 hafta geçmiş 14 gün sonra adet olunuyorsa nasıl 1 hafta sonra adet olacak onu anlamadım günü geçmiş olmuyor ki öyleyse
Kuzum şey diyorlar yumurtlama gördükten 14 gün sonra oluyorsun gecikme normal dediler ondanGünün geçtiği için yapabilirsin neden bekliyorsun ki
Bana da öyle dediler gecikme normalmiş geç yumurtladigim icinYumurtlamadan 14 gün sonra adet olunmuyor muydu yoksa yanlış mı biliyorum
2 aralikti pardon2 kasimda çatlama oldu yamissin fazlasıyla gecmis olmuyor mu
Aynen öyle 2 Aralık'ta çatladıSanırım 2 Aralık yazacağına 2 Kasım yazmış anlayamadım çünkü 30 Kasım ve 1 Aralık pik oldu diyor
Bana da öyle dediler gecikme normalmiş geç yumurtladigim icin
İşte sizin daha adet tarihiniz gelmemiş ki yumurtlama tarihinize göre adetinize 6-7 gün daha varBana da öyle dediler gecikme normalmiş geç yumurtladigim icin
Evet eğer olmazsam test yapayım dimi cumaya kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum hafif.kasik ve bel ağrım başladıİşte sizin daha adet tarihiniz gelmemiş ki yumurtlama tarihinize göre adetinize 6-7 gün daha var
Seninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksaKizlar adetime 1 hafta kala pik gördüm yumurtlama 30 Kasım ve 1 Aralık pikti 2 Kasım'da çatladı doğal olarak şuan 7 Aralık'ta regl olmam gerekiyordu ama olmadım test için ne kadar beklemem lazım erken mi daha lütfen beni aydinlatin
Evet eğer olmazsam test yapayım dimi cumaya kadar olmazsam kan vermeyi düşünüyorum hafif.kasik ve bel ağrım başladı
Bende onu demeye çalıştım 7 aralık adet tarihi değil o tarihi baz alıp gecikme sayarsa test yapıp yanılır belkide boş yere üzülecek o yüzden adet tarihini beklemesi daha iyi olur inşallah gönlünüzce olurSeninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa
Ay sende mi benim gibisin anlatır.misin lütfen bana da moral.olsun inşallahHaklısın canım doğrusu bu, geç yumurtlama yaşamış o da benim gibi o yüzden adeti geçti sanıyor inşallah pozitif görürüz
Ay şimdi gördüm şuan belirtin var mı hiçSeninle durumumuz birebir canım yumurtlama çatlatma tarihleri falan hepsi aynı, 14 aralıkta olmam lazım aynı şeklinde seninde çünkü yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet gelirr gebelik yoksa