- 3 Mayıs 2021
- 83
- 29
- 24
- Konu Sahibi Felicitafuturemom
Tamam cokk teşekkür ederim son bişey daha soracağım egerki yumurtlama günüm değilse ilişkiye girmeyeceğim değil mi.Testi yapmaya devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam cokk teşekkür ederim son bişey daha soracağım egerki yumurtlama günüm değilse ilişkiye girmeyeceğim değil mi.Testi yapmaya devam et
Yumurtlama görene kadar iki günde bir ilişkiTamam cokk teşekkür ederim son bişey daha soracağım egerki yumurtlama günüm değilse ilişkiye girmeyeceğim değil mi.
Koyulasma başlamış yarın yine yap cnmMerhaba kizlar ben ilk defa kullaniyorum ovolusyon test. Bu nisan ayininki. Sivi aliminada pek dikkar ermemiştim. Bu ay Diktat ediyirum. Bakarmisiniz lütfen
Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?Eki Görüntüle 2841327
Bugün yaptım sanırım yakaladım sizcebunu görünce bile çok mutlu oldum yaahamile kalsam aceba nasıl mutlu olurumYumurtlama görene kadar iki günde bir ilişki
Evet canim bugünü değerlendir. Yarin yine test yap siliklesme olursa ard arda 2 gun daha değerlendirBugün yaptım sanırım yakaladım sizcebunu görünce bile çok mutlu oldum yaahamile kalsam aceba nasıl mutlu olurum
Tamam cokkkkkk teşekkür ederim yardımlarıniz içinEvet canim bugünü değerlendir. Yarin yine test yap siliklesme olursa ard arda 2 gun daha değerlendir
Biraz önce yaptım bu testi de bu daha da soluk çıktıBana da bakın lütfen kafam iyice karıştı Dün öğlen yaptığım test ,dün akşam yaptığım test ve bugün yaptığım test bu şekilde.Dün öğlen yaptığım daha koyuydu bugün soluk çıktı anlayamadım.Lütfen yardımcı olur musunuz?
Rica ederim canımTamam cokkkkkk teşekkür ederim yardımlarıniz için
Adetin kaçıncı günü canımBiraz önce yaptım bu testi de bu daha da soluk çıktı
Canım adetimin birinci günü 30 nisandı 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum.Ve çok düzenlidirAdetin kaçıncı günü canım
Sen bugünü değerlendir canım yarın testini yap at bakalım yineCanım adetimin birinci günü 30 nisandı 4 gün sürdü.22 günde bir oluyorum.Ve çok düzenlidir
Tamam canım çokkkk teşekkür ederimSen bugünü değerlendir canım yarın testini yap at bakalım yine
27 nisan ilk günümdü 30 nisan da bitti adetim yukarıya yanlış yazmışım canım şimdi farkettim o heyecanlaSen bugünü değerlendir canım yarın testini yap at bakalım yine
Anladım canım. Dediğim gibi bugünü değerlendir yarın yine test at buraya at ona göre bakalım.27 nisan ilk günümdü 30 nisan da bitti adetim yukarıya yanlış yazmışım canım şimdi farkettim o heyecanla
Tamam canım çok teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsunAnladım canım. Dediğim gibi bugünü değerlendir yarın yine test at buraya at ona göre bakalım.
Rica ederim canım yarin özelden msj atabilirsnTamam canım çok teşekkür ederim ilgin için Allah razı olsun