Kızlar acil yardım evimde buldum bilgisi olan var mi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Nurnures

Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2019
89
538
Yardim edin kızlar bu nedir nekadar ürpertici şeyler var üstünde. Evimde eskiden kayinvalidem oturuyordu. Simdi ben ve bole birsey buldum dolap ve tavan arasinda boslukta nedir bu

Eklentiler

• 20190621_190607.jpg
    200,5 KB · Görüntüleme: 2.332
Bence kayınvalidene sorsan daha iyi olur bazıları bereket, mutluluk vs. Vs. İçin kendine bile büyü yaptırıyor inanılmaz olaylar

Bunun bi yazısında kelimei tevhid var diğerleri ise besmeleyle baslıyo sure gibi duruyo ama tam net değil net görebilirsem cevap verebilirim

İkinci sütunun en başındaki Hz.Ali'nin kılıcı, zülfikar. En baştaki 2 ve en sondaki de bir yerlerdeki mescidler ama neresi. Akreple ve haşaratla ilgili hadisler vardı. Sanki karma bir şekilde birşeyleri öğütlüyor veya anlatıyor gibi görüntüsü. Göz resmi gibi birşey var o belki nazardan korunmak için olabilir. Net çekseydin keşke büüyütünce yazılar okunmuyor, az çok okuyabilirdim enazından konuyu kapardık biraz

Aynısı anannemin evindede vardı duvarda asılıydı. Araştırdığımda şöyle bir yorum okudum " Arkadaşlar bu muska çok meşhurdur bu yılan akrep gibi hayvanlarda , nazardan ve kılıç gibi kesici aletlerden korumak için yazılmıştır.Cok büyük hocalar yazardı bunu zaten yapılışı çok yorucudur.Korkmaniza gerek yok :) "

Baktım bişey yok cnm korkma Hz Ali'nin Zülfikar kılıcı var nazar için dua var kem gözden korunmak için dualar var yine de emin olmak istersen bir hocaya göster

Duaların başında da hep Bismillahirrahmanirrahim yazıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…