Kızlar acil yardım evimde buldum bilgisi olan var mi :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
babannemin evindede vardi biseylerden korumak icin dua eskiden satilirdi kitapcilarda falan

Bir takım dualar var sanırım. Eskilerden kalma gibi duruyor. Yakın çekim olsa okurdum. Resim yakinlastirinca bulanık olduğu için okuyamadım.

Birini yakın çekip koyabilir misiniz?

Valla bizde annem vefat ettikten sonra,kardeslerimle annemizin ceyizlik sandığını açtığımızda,en dibinde bunun bı benzeri şeyler bulmuştuk,üstünde aynı şekilde Arapça yazilar, göz şekli,akrep,yılan gibi şeyler vardı korktuk haliyle ,hocaya sorduk muska demislerdi,yakmayın sakın bunu,yada yirtmayin,direk akar suya atın, aksın gitsin demişti bize sorduğumuz hoca,aynı dediginide yapmıştık yani

Şimdi ben o işaretlerin bazılarını tanıyorum ama seni hiç korkutmak istemem, yak gitsin.

Yukarıda bir arkadaş yakma dedi de niye yakılmıyor anlamadın canım? Muska veya dua ikisi de yakılabilir benim bildiğim. Hem baksanıza renkli matbu kağıda basılmış. Herhalde bir takım şekillerle dua ya da neyse artık bir araya getirip basmışlar.

Çok güzel bir şey keşke böyle bir şey de ben bulsaydım.Hz Ali'nin kılıcı var..
Sanki bütün olumsuzluklardan korunmak için dualar yazmışlar. .

Kızlar cami hocasina gittim . Korkulacak bisey yok dedi.Ticaret amacli basılmış birsey dedi ayetler var dedi. Tek su en alttaki garip geldi dedi o kisim isimler yaziyolar dedi ama ismin yok dedi. At gitsin. Takılma böyle şeylere cok dua et kafanda kurma dedi

Hocaya sordum korkulacak birseyler yok. Kafamda kurma boyle seyler dedi. At gitsin cok cok dua oku 7 kere dedi

Yardim edin kızlar bu nedir nekadar ürpertici şeyler var üstünde. Evimde eskiden kayinvalidem oturuyordu. Simdi ben ve bole birsey buldum dolap ve tavan arasinda boslukta nedir bu

allah ıyılıgınızı versın ya
korkulacak bırsey yok hatta evınızde tutun bunu

Fotoğrafı net bir şekilde atarsanız arapça ne yazdığına bakabilirim ama az çok gördügüm bi kaç dua yazıyor

Bi hocaya sorun ama aklima gelen nazar kötü gözlerden haserelerden korumak için dua gibi geldi ilk defa gördüm böyle bisey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…