- 17 Aralık 2015
- 26.447
- 48.144
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hic elleme kendi kendine gider derdi sadece kıştırtmak polemikSanki senin konular çok normal
Hocaya sordum korkulacak birseyler yok. Kafamda kurma boyle seyler dedi. At gitsin cok cok dua oku 7 kere dediŞimdi ben o işaretlerin bazılarını tanıyorum ama seni hiç korkutmak istemem, yak gitsin.
Yukarıda bir arkadaş yakma dedi de niye yakılmıyor anlamadın canım? Muska veya dua ikisi de yakılabilir benim bildiğim. Hem baksanıza renkli matbu kağıda basılmış. Herhalde bir takım şekillerle dua ya da neyse artık bir araya getirip basmışlar.
Üstünde dua yazan şeylere at gitsin demezler ama neyseeeHocaya sordum korkulacak birseyler yok. Kafamda kurma boyle seyler dedi. At gitsin cok cok dua oku 7 kere dedi
Yardim edin kızlar bu nedir nekadar ürpertici şeyler var üstünde. Evimde eskiden kayinvalidem oturuyordu. Simdi ben ve bole birsey buldum dolap ve tavan arasinda boslukta nedir bu
hıcbır hoca duayı at gıtsın demez !Hocaya sordum korkulacak birseyler yok. Kafamda kurma boyle seyler dedi. At gitsin cok cok dua oku 7 kere dedi