- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
Bir sorun olmadı dimi canımBen a- eşim 0+ bizde kan uyuşmazlığı vardı anne - baba+ iken oluyor. 28. Haftada iğne oluyorsunuz. Doğumdan sonra bebek + ise tekrar oluyorsunuz. İlk Bebek için değil 2. Bebek etkilenmesin diye yapılıyor iğneler.
İğne yapıyorlar sorun olmuyorPeki bebeğe bir etki varmi
Korkma yaa.. korkulacak birşey yok iğnesi var zaten.. Hem ilk gebelikte birşey olmaya bilirmişasıl ikinci gebelikte sıkıntı oluyor.. 28. Haftalarda sanırım aşısını olacaksın doğumda da aşısınısolacaksın sonra Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacakYaa çok üzüldüm canım. Allah korusun ya korktum
Canım endişelenecek bişey yok. Doktorun dediği tarihleri unutma yeterCanım 5 idrar testimin pozitif olması sonucuyla sağlık ocağına kan vermeye gittim. Varsa 3 haftalık bir gebelik var . Orda doktor bilgi verdi bende şimdiden endişeye kapıldım
Inşallah canım tam belli değil 5 gebelik testim evde pozitif çıktı saglik ocagona gittim yarın sonuçlarımı alicam doktor sordu kan gurubumu o şekilde soylediKorkma yaa.. korkulacak birşey yok iğnesi var zaten.. Hem ilk gebelikte birşey olmaya bilirmişasıl ikinci gebelikte sıkıntı oluyor.. 28. Haftalarda sanırım aşısını olacaksın doğumda da aşısınısolacaksın sonra Allah'ın izniyle bir sıkıntı çıkmayacak
Ayy inşallah canım benim dahada belli değil Ama. 5 testte yanlış olacak değil-dir inşallahCanım endişelenecek bişey yok. Doktorun dediği tarihleri unutma yetergözün aydın bu arada
Inşallah canım teşekkür ederim daha çok yeniyim . Şimdiden stres yaptımKadin negatifse uyuzmazlik var evet
28.haftalarda uyusmazlik ignesi yapiliyor.
Bebek annenin kan grubunda olursa bi sıkıntı olmuyor zaten. Uyusmazlik oldugunu doktorunla konus ay da bir yada daha sık indirect coombs testi yapip, anne ve bebek arasinda ki kan akisina bakiliyor. Zaten ignede yapiliyor.Kontrol altinda olursan korkacak bisey olmaz Allahin izniyle
Hic stres yapma canim kontrollerini aksatma yeter. Saglikla al kucagina insallah ❣Inşallah canım teşekkür ederim daha çok yeniyim . Şimdiden stres yaptım
Kan verdin mi canım. Kaç çıktıAyy inşallah canım benim dahada belli değil Ama. 5 testte yanlış olacak değil-dir inşallah
Sonuçları alınca doktor araştırıp gidin. Bu arada sakın stres yapmayın. Stres bebeğin tutunmasını olumsuz etkileyebilir sağlıkla doğsun inşaALLAHInşallah canım tam belli değil 5 gebelik testim evde pozitif çıktı saglik ocagona gittim yarın sonuçlarımı alicam doktor sordu kan gurubumu o şekilde soyledi
Hayır hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Panik yapılacak bir şey yok. Bir çok çiftte olan bir durum bu. Doktorunuzun sizi yönlendirdiği tarihte iğnenizi oluyorsunuz. İlk Bebek için sıkıntı olmuyor diye biliyorum zaten eğer bebek + ise ve onun kanı sizin kaninizla karışırsa 2. Çocuk etkileniyor diye biliyorum. Doktorunuz size daha net bilgi verir. Stres yapmayin ki bebeginizde etkilenmesin. Sağlıkla alın kucağınıza.Bir sorun olmadı dimi canım
Inşallah canım bekliyoruz yarın sonucu inşallah vardırHic stres yapma canim kontrollerini aksatma yeter. Saglikla al kucagina insallah ❣
Inşallah canım yarın sonucumu alicam inşallah bebeğim benimledirHayır hiçbir sıkıntı yok çok şükür. Panik yapılacak bir şey yok. Bir çok çiftte olan bir durum bu. Doktorunuzun sizi yönlendirdiği tarihte iğnenizi oluyorsunuz. İlk Bebek için sıkıntı olmuyor diye biliyorum zaten eğer bebek + ise ve onun kanı sizin kaninizla karışırsa 2. Çocuk etkileniyor diye biliyorum. Doktorunuz size daha net bilgi verir. Stres yapmayin ki bebeginizde etkilenmesin. Sağlıkla alın kucağınıza.
Teşekkür ederim canım biraz daha rahatladım şimdiSonuçları alınca doktor araştırıp gidin. Bu arada sakın stres yapmayın. Stres bebeğin tutunmasını olumsuz etkileyebilir sağlıkla doğsun inşaALLAH
Yarın sonucu alicam canım dediğim gibi 5 idrar testim evde yaptıklarım pozitif ti sağlık ocaginda ki ebe hamilesiniz dedi yine de kan testi içimi rahatlaticakKan verdin mi canım. Kaç çıktı
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuzumYarın sonucu alicam canım dediğim gibi 5 idrar testim evde yaptıklarım pozitif ti sağlık ocaginda ki ebe hamilesiniz dedi yine de kan testi içimi rahatlaticak
Haber vericem canım insallahHadi bakalım hayırlısı olsun kuzum
Teşekkür ederim canım bilgiler için. Gittiğimde kesinlikle bilgi vericemEşimle benim aramızda da kan uyuşmazlığı var. Hamileliğin 28.haftasında iğne olacaksınız, bir de doğumdan sonra. Ben B- eşim A+, kızımız AB+ oldu :)
Bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah, korkmayın bebekten çok anneyi etkileyen bir durum zaten. Ama aklınızda olsun Allah esirgesin daha sonra filan düşük vs gibi durumlarınız da olursa iğne olmak gerekiyor kan uyuşmazlığı varsa anne baba arasında. Doktorunuzu mutlaka bilgilendirin kan uyuşmazlığınızla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?