- 17 Kasım 2020
- 264
- 126
- 18
- Konu Sahibi Kucukbeyinannesii
-
Bu durumda olabilir ama bunu en iyi doktor bilir zaten onlarda kontrol ediyorlar.Arkadaşlar sorun şöyle
anne B Rh - (negatif)
Baba 0 Rh + (pozitif)
Kan uyuşmazlığı olurmu
Bir bilgisi veya böyle bir olayla karşılaşanlar bilgi verirmi
Kadın negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyor geneldeArkadaşlar sorun şöyle
anne B Rh - (negatif)
Baba 0 Rh + (pozitif)
Kan uyuşmazlığı olurmu
Bir bilgisi veya böyle bir olayla karşılaşanlar bilgi verirmi
Bebeğe olumsuz bir etki varmı canimOlur diye biliyorum
Peki bebeğe bir etki varmiKadın negatif olunca kan uyuşmazlığı oluyor genelde
Tatlım tam emin olmamakla birlikte 28.haftada iğne vurulması gerekiyor annenin diye biliyorum.Bebeğe olumsuz bir etki varmı canim
İğne vurulmazsa evet hastalıklar oluyor.Bebeğe olumsuz bir etki varmı canim
Doktor öyle birşey dedi ama ben misal iğneyi vurulduğum halde bebeğe kötü bir etkisi olurmuTatlım tam emin olmamakla birlikte 28.haftada iğne vurulması gerekiyor annenin diye biliyorum
Yok canım olmaz Allahın izniyle. Ama iğneyi ihmal etmeDoktor öyle birşey dedi ama ben misal iğneyi vurulduğum halde bebeğe kötü bir etkisi olurmu
Bu durumla iligli ne gibi bir sıkıntı olabilir canım bilgin varmiEksi ve artı kan uyuşmazlığıdır. Ama bebek annenin gurubunda ise sorun olmuyor. Kan uyuşmazlığı varsa iğne yapılıyor korkmayın birşey olmuyor.. Benim kayınpederim ve kayınvalidem de ve eltim ile kaynımda kan uyuşmazlığı var.çok şükür bir sıkıntı yok kimsede (iğneler yapıldı) .. Eşimin falan kan grubunu anneden aldıgı icin de onlarda bir sıkıntı çıkmadı
NNe gibi sıkıntılar çıkabiliyor canım bilgin varmiYok canım olmaz Allahın izniyle. Ama iğneyi ihmal etme
Canım sadece çevremden duyduğum kadarı ile söylüyorum yanlışsam kusura bakma lütfen. Bi tanıdığımız iğne vurulmayı unutmuştu kızı zihinsel engelli. Ondan dolayı olduğunu söylemişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum.NNe gibi sıkıntılar çıkabiliyor canım bilgin varmi
Valla tam olarak bilmiyorum ama ciiddi sonuçlar olabilir.. doktorunuza sormanız daha iyi olurBu durumla iligli ne gibi bir sıkıntı olabilir canım bilgin varmi
Yaa çok üzüldüm canım. Allah korusun ya korktumCanım sadece çevremden duyduğum kadarı ile söylüyorum yanlışsam kusura bakma lütfen. Bi tanıdığımız iğne vurulmayı unutmuştu kızı zihinsel engelli. Ondan dolayı olduğunu söylemişlerdi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
Ksn uyuşmazlığı var anlaşılan. Kaçıncı haftadasınYaa çok üzüldüm canım. Allah korusun ya korktum
Teşekkür ederim canımValla tam olarak bilmiyorum ama ciiddi sonuçlar olabilir.. doktorunuza sormanız daha iyi olur
Canım 5 idrar testimin pozitif olması sonucuyla sağlık ocağına kan vermeye gittim. Varsa 3 haftalık bir gebelik var . Orda doktor bilgi verdi bende şimdiden endişeye kapıldımKsn uyuşmazlığı var anlaşılan. Kaçıncı haftadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?