- 12 Temmuz 2023
- 595
- 163
-
- Konu Sahibi kemik kadin
Ayy hadi inşallahGebelik var gibi geldi bana ama kan tahliliniz en sağlıklı sonucu söyleyecektir
Evet evet varÖncelikle merhabalar
Bu gün test yaptım catlamanin 12. Günü bu gün dün geceden beri çok ağrım var bel kasık ağrısı adet olacakmisim gibi göğüs ucum da hafif sıktığımda ağrı oluyor neyse bu sabah test yaptım kızlar adetime 2 3 gün var ilk 5 dk içinde hafif bı gölge gözüktü ben yine yanlış görüyorum diye umursamadım sonra tam 10. Dakika da hafif pembemsi silik bı çizgi tam.olarak belirdi sizce gebelik olabilir mi şu an kan vermeye gidiyorum sizin fikrinizi de almak istiyorum bu arada dün erken gebelik testi yaptım çıkmadı silik çizgi bile çıkmadı dün geceden beri ağrı var belimde bu sabah test yaptım ve sonuç fotoğraftaki gibi
Ayy gerçekten miiiiEvet evet var
Teste göre var. Ama spontane mi süreç ilerledi yoksa çatlatma iğnesi falan mı oldunuz ? Spontane ise hamilelik var gözüküyor iğne falan varsa 12. Gün onun etkisi devam ediyor olabilir mi onu bilemiyorum.Ayy gerçekten miiiitestte yanılma olabilir mi ayy ben doktordan hamilesin lafını duymadan yaşadığım duruma inanamam heralde
Hayır çatlatma iğnesi falan olmadı bı kaç ay önce ovitrelle ile denedik olmadı biliyorum yani o süreci neyse bu ay ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve bu gün 12. Günü test böyle çıktıTeste göre var. Ama spontane mi süreç ilerledi yoksa çatlatma iğnesi falan mı oldunuz ? Spontane ise hamilelik var gözüküyor iğne falan varsa 12. Gün onun etkisi devam ediyor olabilir mi onu bilemiyorum.
İnşallah canım.Hayır çatlatma iğnesi falan olmadı bı kaç ay önce ovitrelle ile denedik olmadı biliyorum yani o süreci ovulasyon testiyle yumurtlamayi takip ettim ve bu gün 12. Günü test böyle çıktı
İnşallah hamileyimdir
Nasipte yoksa kendimizi yirtsak da olmazİnşallah canım.
Kaç aydır deniyordun ? Çok ilginç gerçekten o kadar şey deniyor insan olmuyor sonra birden pat diye oluyor.
Ben de nasılsa uğraşırım diye denedim tek birliktelik hamile kaldımsonra kalbi durdu maalesef. Kürtaj üzerinden 7 ay geçti iki aydır deniyorum hala kalamadım
Amin inşallah aratmadan nasip etsin. Hamileysen bana da haber ver olur mu :)Nasipte yoksa kendimizi yirtsak da olmaz
Rabbim cümlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Yani 4 yıldır evliyim ilk 6 ay istemedik daha sonra düşündük ama bı türlü nasip olmadı eşimin işlerinden dolayı şehir dışına çıkıyordu sürekli ve düzenli ilişkimiz yoktu doktora gittik ikimizin de gerekli tahlilleri yapıldı bı sorun yoktu
Akışına bıraktık bizde inşallah bu ay nasibimizde vardır
Sizde canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı böyleymiş hep hayırlısını dileyin Rabbimden
Tm cnmAmin inşallah aratmadan nasip etsin. Hamileysen bana da haber ver olur mu :)
Gebelik var gibi geldi bana ama kan tahliliniz en sağlıklı sonucu söyleyecektir
Hamilelik yok canımBenimde sonucuma bakarmisiniz referans ağırlığı yok çıkmamış ne demek bu şimdi
Referans ağırlığı neden yok çıkmaz birde benim adet olmama daha 13 gün var ağır grip olduğum için test verdim ilaç kullanmak için ama bu şekilde çıkınca takıldımHamilelik yok canım
Hamileyimmmmm daha çok yeni 12.1 çıktı sonuç muhtemelen dün gece tutunduAmin inşallah aratmadan nasip etsin. Hamileysen bana da haber ver olur mu :)
Kız 13 günde yumurta dollenmemistir bileReferans ağırlığı neden yok çıkmaz birde benim adet olmama daha 13 gün var ağır grip olduğum için test verdim ilaç kullanmak için ama bu şekilde çıkınca takıldım
Ayyy tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah :)Hamileyimmmmm daha çok yeni 12.1 çıktı sonuç muhtemelen dün gece tutundu
Ayy amin amin inşallahAyyy tebrik ederim canım sağlıkla ilerlesin inşallah :)