Kızlar acil soru

melek06A

Üye
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2025
183
44
13
24
Kızlar 13 ü yumurtlama 14 ü çatlama tördüm adetime 8 gün kaldı ama ben dayanamıyorum erken test yapsam çıkar mı acaba

Kızlar 13 ü yumurtlama 14 ü çatlama tördüm adetime 8 gün kaldı ama ben dayanamıyorum erken test yapsam çıkar mı acaba
cikmaz biraz daha sabredin negatif gorup uzulursunuz sonra yumurtlama uzerinden 12 gun falan gecmesi gerek yumurtlamadan sonra 6.7.gundesiniz henuz cikmaz yani

Dimi sırf kurtulmak için Bencede denemeliyim 😂 aman herkese pozitif gösterir yalandan bi bana yalandan pozitif göstermedi 😂 gidiyorum bari belki bu sefer yalandan da yüzümü güldürür 😂
Bana da hiç yalandan silik çizgi falan hiç yok😂 kurtul ondan bana dert oldu o test😂

Bence iki üç gün daha durda yap bari madem almışsın boşa gidicek. Erken gebelik testlerini 6 gün kaladan itibaren yapın diyolar

Bence iki üç gün daha durda yap bari madem almışsın boşa gidicek. Erken gebelik testlerini 6 gün kaladan itibaren yapın diyolar
Yok canım evdeki test zaten yanlış çıkartıyor o yüzden zamanım olsa bile onunla yapmam bekleyecem zamanı gelince yeni test almayı düşünüyorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 21
Ya gerçekten mi ne alacaz ya neye güvenecez bilemedim
İnan bende şok oldum bide yeni gebelik istediğim aylardi ilk ya da ikinci ay nasıl elim ayağım titriyordu kana gittim direkt. Başka test yapmak falanda aklıma gelmedi tecrübelide değildim. Kan sonucum negatif çıkınca nasıl üzüldüm anlatamam. Days comfort kullanıyorum ben onda gormedim yalancı hiç. Days doctor da kullandım ondada yalancı var. Predictor varmış o güvenli diyilar ama o da çok pahalı bir marka.

İnan bende şok oldum bide yeni gebelik istediğim aylardi ilk ya da ikinci ay nasıl elim ayağım titriyordu kana gittim direkt. Başka test yapmak falanda aklıma gelmedi tecrübelide değildim. Kan sonucum negatif çıkınca nasıl üzüldüm anlatamam. Days comfort kullanıyorum ben onda gormedim yalancı hiç. Days doctor da kullandım ondada yalancı var. Predictor varmış o güvenli diyilar ama o da çok pahalı bir marka.
Canım benim dediğim testte predictormuş zaten şimdi tredmyoldan sipariş verirken baktım da yanlış söylemişim o gerçekte doğru evet pahalı ama en azından duygularımızla oynamıyor 🤭😊

Back