kizlar acil...kocam ve yalanları :(

Afedersin canım da sen böyle bir adamı defalarca defalarca nasıl koynuna alıyorsun?Sen onu sürekli affetmişsin,o nedenle x diye bahsettiğin kadınla bundan sonra dasürekli sürekli görüşeceğine emin ol.
Ya cocugu var o kadinla. Gerektiginde tabiki gorusecek ama bundan haberdar olmak istiyorum. Koynuna girme konusundada bu evliligi yurutmeyi goze almissam koynuna girmeyide goze almaliyim. Cunki evliligin tanimi zaten cinselligi mesrulastirmaktir.yani %70 ayni yataga girmektir.

hımm olay çok karışık.. yani dalavere çok. beni aldatan bir adamdan ayrılsam onu aramam çocuğumuda ben alırım yanıma bile yaklaştırmazdım. çocuğuda göstermezdim ki zaten çocuğu gören bir kadında değilmiş o.

o yüzden baştan siz yanlış yapıp kör olmuşsunuz. zaten 2. evliliği yapacak olan kişi çok araştırmalı.. kesinlikle karşı değil2 de olur 3 de 4 de.. yeter ki doğru olup doğruyu bulmak olsun işin sonunda.. ama daha dikkatli olmak gerekir..

siz bodoslama dalmışsınız belli ki. bunlardan yetmemiş 2 çocuğu yapmışsınız.. Allah uzun versin onlara..

bundan sonra artık hata yapmayın bari.. madem şu an ayrılma durumunuz yok. adamı idare edin ama güvenmeyin.. hatta karı koca ilişkisi bile yaşanacak adam değil anladığım kadarıyla.. kendinizi toparlayınca çocuklarınızla bir hayat kurun.

hayat böyle acaba diyerek geçmez. o çirkef kadın da peşinizi bırakmaz. nasıl olsa işi gücü de yok haya da yok..

İşte sürekli affetmenizden söz ediyorum ,üstüne bir de korunmayıp gebe kalıyorsunuz neyse.. sizin bileceğiniz iş o da ama bu anlattıklarınızdan yola çıkarak konşuyorum eşinin x kadınıyla konuşma amacı sadece çocuk değil ve ilerleyen zamanlarda da olmayacak.Kadının sevgilisinin olması da engel değil ki 5 sene içerisinde sevgilisi olmuştr ama yapacaklarına devam etmiş.Kişiliksiz biri belli.Üzgünüm ama hayatın hep böyle sürecek affettiğin sürece.Şimdi de bir daha ki öğrenmende 2 çocuğum var diyecek oturacaksın o yüzden çok araştırma ,öğrenmeye çalışma.Eşinin yalanlarıyla mutlu olmaya çalış.

Türkiyede yaşıyoruz eşi onu aldatıysa hangi erkek görüşüp üstüne tonla para gönderir.
Biraz mantığınız olsun.
Hı ben size söyleyim, ileriki bir tarihte o kadınla aynı duruma düşeceksiniz.
2 çocukla bırakıp başkasını bulur sonra size de para bağlar.
Bunun yanında sizi de himayesinde tutmaya çalışır vs diye gider bu konu.

Gidişatınız onu gösteriyor zaten. Hatta banyo sularını falan ısıtırsınız.
Cok gerildim gercekten kusurabakmayin kirici olmakta istemiyorum. Ama disardan izlemek kadar kolay olmuyo icerde yasamasi. Bide esim beni aldatmis degil evet yalan soyledi bunu inkar etmiyorum ama aldatmadi.

bu işin içinde başka birşey var. bağlantısını koparmak isteyen adam tavrını koyar. erkekler işine geldiğinde bağırıp, çağırıp üste çıkmayı biliyor hele aldatılmış bir adam neler neler yapar eski karısına neden sert çıkamıyor? sana hakaret ederken neden gıkını bile çıkaramıyor? kadın şantaj yapıyor olabilir bir konuda. sürekli bir para akışı olduğuna göre

Bakalim birazdan gelir eve. Tatli dille bikez daha konuscam ne olacak sonuc. Bi cevap alabilirsem mantikli onuda yazarim zaten

Bu durumuna ve kisisine gor degisiyor. Ben aldatmis oldugunu degil sadece yalan soylemis oldugunu kabulleniyorum

Normal, çünkü boşanmayacaksınız.. Doğal olarak aldatmayı hazmetmek yalan söylediğini hazmetmekten daha zor.. Size genelde herkese söylediğim şeyi söyleyeyim o zaman.. Bir yaptırım uygulamayacaksanız görmeyin veya görmemezlikten gelin.. Diğer türlü yüz-göz olursunuz.. eşiniz sizin onu yakaladığınızı ve bile bile devam ettiğinizi biliyor.. Eğer boşanmayacaksanız kurcalamayın..

Olabilirr. Hatta son ihtimal iki hemcins ayni evde yasiyo gibi olsakta adevam edicem
Selam konu ile alakası yok ama yeniyim yeni bir konuşma başlatmak istedim olmuyor katılımcı ekle diyor ekliyorum konu başlığı yazıyorum uygun mesajı yaz diyor offfff yardım lütfen

Cok gerildim gercekten kusurabakmayin kirici olmakta istemiyorum. Ama disardan izlemek kadar kolay olmuyo icerde yasamasi. Bide esim beni aldatmis degil evet yalan soyledi bunu inkar etmiyorum ama aldatmadi.

Aldatmadı demişsiniz de,
-O kadına para göndermesi neden? Kimse kimseye amaçsız para göndermez.
-Ona mecburum benim için kocasından ayrılmış gibi bir açıklamayı neden yapmış olabilir? Kadına neden açıklama yapmak zorunda hissetmiş kendini?
-Size telefonda olabilecek en kötü hakareti yapıyor ama eşiniz sesini çıkarmıyor. Neden sizce? Kadınla arasının bozulması istememiş ama sizinle arasının bozulmasını gözden çıkarmış?
-Sosyal medyada da takip ediyor demişsiniz. Hiç sorguladınız mı neden?

Bu kadar saf olmayın (iyi niyetli anlamında). Herşey ortada işte. Duymak görmek istememeniz bazı gerçekleri değiştirmiyor maalesef.

Evlenmeden once soyledikleri ve yaptiklari hakkinda mecbur kaldim yoksa aramizi bozacakti ayirmaya calisiyordu dedi.o kelimeye karsi hicbirsey soylememis olmasini bende rahatsiz edici buluyorum ama daha olumlu yonden bakmam gerekiyor su an icin yoksa kusur arayacak olursam kusur cok. Kusurlarini gormek beni suan daha cok yipratir cunki halihazirda ayrilmam mumkun degil. O kadinla arasinda bir bag olsa bana evlenmeden once attigi mesaj lari atan yine yapmazmiydi. Hicbisey olmasa ses kaydi yapar yine atardi. Evlendikten sonrada sadece 1 kere para yollamis onuda cocukla tatile gidecekmis annesi ve annanesi onun icin istedi verdim dedi. Su anda umutvar olan kisma sarilmaliyim. Karsimda yarim bardak su var ama bardagin dolu tarafini gormeliyim.

Başka şehre taşınsanız, çocuğa parasını da bankadan göndersin, tel ini de değiştir oldu bitti iste, yoksa bi kadın rahat bırakmaz adamı.

Selam konu ile alakası yok ama yeniyim yeni bir konuşma başlatmak istedim olmuyor katılımcı ekle diyor ekliyorum konu başlığı yazıyorum uygun mesajı yaz diyor offfff yardım lütfen
Mesela bir derdim var basligina gir orada yeni konu ac diyor oradan acacaksin. Sanirim mesaj yazmayi deniyorsun sen

Başka şehre taşınsanız, çocuğa parasını da bankadan göndersin, tel ini de değiştir oldu bitti iste, yoksa bi kadın rahat bırakmaz adamı.
Bende cok dusundum ve istedim bunu ama esimin isi kendi isyerimiz. Ne oldugunu soylemek istemiyorum tasinabilir bir is degil. Ah keske gidebilsek baska sehire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…