kizlar acil...kocam ve yalanları :(

Bende anlamıyorum bu erkekleri o zaman zamanın da affedip evliliğine devam etseymiş neden evlenmiş ki sizinle benim eski eşim de bana geçen gün sen nelere kimlerle gidiyorsun dedi ( kendisi evli ve bir çocuğu var ) bana bi kal geldi sonra hooopp orda dur bakalım sen kimsin de bana karışıyorsun deyince konuşamadı valla.

Ya arkadaşlar ne kadar bu kadar katisiiniz neden sizin başiniza hic gelmicek şeylermiş gibi konuşuyorsunuz insan oğlu ya kimse ne oldum demesin kocam beni aldatirsa en ufak bi hatasinda koyarim kapinin önüne ay cekemem diyenler çok büyük konusmayin öyle kolay değil o kadsr kolay değil herkezin kişiliği karakteri yaşama tarzi pskolojisi bir değil sen yaparsinda ben yapamam cesaret edemem ne kadar gelmişsiniz kadinin üstüne ya hangi kadin aldatildigini bile bile ayni yataga girmek ister kocasiyla benim görümcem 3tane çocuğu var yanimda elin kadiniyla konusuyor biliyorum dio tartişsam ya çıkıp gidicem diyo ya tukurdugumu yalayip oturucam diyo ayrilmak hele heledd cocuk varken ayrilmak hic kolay degil ben mesela annem öldü babam baskasiyla evlendi ve çalışmiyorum cocugumda var bu yasima kadarda çalışmadım ayrilsam esimden ne yapicam nere gidicem biraz gercekci olun lütfen ya

Arkadasim senin konuna gelince Allah yardimcin olsun yaşadıkların hic kolay değil dua et Allahim düzeltsin inş ya bencede sevse gider gene onunla evlenirdi yada bosamazdi diye düşünüyorum bilmiyorum ama bana kalirsa kurcalama ya ne yaparsa yapsin bi birak bakalim kendinode yipratma birak bakalim ne oluyor ne yapio eşin sana karsi davranisi cocuklarina sevgisi ilgisi nasil takip et uzaktan bakalim düzelir inş sorunlarin..

konuyu okudugumda cok sey yazmaya karar vermistim ama yorumlari okuyunca degmez dedim
cunku yorumlarinda eşini tamamen sucsuz gorup sadece nefret ettigi eski eş e agzimiza geleni sayacagimizi sanip konu acmis bir bayan var
oysaki bence o bayan onu aldatmamis ne halt yemisse erkek yuzunden bitmis bir evlilik var ortada ve erkek nasil ki konu sahibi hakkinda yalanlar atmissa eski eş hakkindada yalanlar uydurmus

bende bir annenin bencilliğini anlamıyorum gerçekten. Çocuğum için katlanıyorum kısmına inanmıyorum, tamamen kendi ruh sağlığının bozukluklarıyla ilgili bişey. Çocuğunu düşünen kadın zaten böyle bi ortamda çocuğunu yetiştirmek istemez asla. Çocuk hissetmiyo diye bişey yok. sıkıntılı evliliklerde çocuk eşleri eve bağlamak için yapılır genelde. Bence mesele şu, iksininde ikinci evliliği, konu sahibi 2nci kez boşanmayı göze alamıyo bütün mesele bu. Çünkü yaşananlar yenilir yutulur şeyler değil. OLan kime olur zavallı çocuklara.. Dünde yorum yaptım, Allah konu sahibinede eşinede akıl fikir versin.

Diger konularda birsey diyemem ama suan suphelendigin tek sey instagramdan x in bas harfini yazdiginda profilinin cikmasi ise, esinin ona baktigi anlamina gelmiyor. x esinin profiline baktiginda da cikiyor karsina

Offf cok zor bir durum cirkef bi eski es hic guven vermeyen bir koca ikide çocuk ... bence esiniz celiskili davranıslar sergiliyor kendisini guya aldatan eski karısına para gonderiyor instgrsmdan takip ediyor size hakaret etmesine izin veriyor hemde sizden cocuk yapıp evliligine devam ediyor. Ya ona haksızlık yaptıgini dusunuyor yada zaafı var cok sert bi konusma yapin esinize ve takip edin ogretmensiniz de zaten bu durumun boyle devam etmesine musade etmeyin.

Tesekkur ederim. Buradaki insanlarin cogunda vicdan yok onu anladim. Bi cok mesaji aglayarak okudum. Ben istermiydim omur boyu kimi sevdigi belli olmayacak bi adamla yasamak? Degil omur boyu 3 gun kalmak istemezdim. Ama anlatmak anlamalari mumkun degil. Senin gibi anlayisli olanlar tektuk var burada. Onlarda ya kendi yada cevresinde gercekten yasayan oldugu icin daha gercek empati kurabilenler. Cok tesekkur ederim bi canimi acitanda sen olmadigin icin

Size yazan vicdansız dediğiniz bayanlar her ne olursa olsun kendi karakterlerini düşünen bir erkeğin önünde bu kadar küçük duruma düşmemesinin zihniyetinde olan kadınlar. Ve vicdansız dediğiniz kadınlar sizin için üzülen sizin ve çoçuğunuzun daha fazla psikolojik zarar görmemesi için size yardımcı olmaya çalışan kadınlar. Yine ve Ben kalmak istermiydim böyle bir adamla diğen kadın siz bütün yorumlarda kocanızı sevdiğiniz ve halada kocanızı temize çıkarmaya çalışan kadın siz. Yani bu kadar saçmalığı bir arada görmek beni şaşırttı.... eski eşine küfürlü konuşan siz, aldatan kocayı savunanda istemeyende siz, birde size yardım edenleri vicdansız diğen siz. siz bence o kocanızı boşamamak için dah fazla pohpoh istiyordunuz alın bi yorumda aldınız onu ne yapsada çoçuğum var bir yere gidemem diyerekden o zaman oturun kocanız dibinde. Gerçekler acıdır vicdansızlık değildir gözünüzü açın azıcık

Bosanmasini bende biliyorum . Eyvallah demeden cikip gitmeyide yapamayacak degilim ama maddi durumum el vermiyor suanda diyorum analayabiliyormusunuz??? Ustelik o kadinla evliligimin 2 ayinda yaptiklarindan sonra bana sunu bunu yapti gibi yada esimin yaptiklarindan onu sorumlu tutmam gibi bi durum soz konusu bile degil. Napicaksin beni boyle ayrilmiyorum diye yargiliyosun ya simdi ayrilsam her ay bana kira mutfak cocuk bakimi fatura ihtiyaclar icin senmi yardim edeceksin? Benim adima calisip maasini banami yollayacaksin? Bugun bi kira 950 lira. Faturasi ihtiyaclari derken aylik en assa 2500 liraya ihtiyac var . Oda kili kilina. Ben calissam kac para alicam cocuklarim cok kucuk kim bakacak. Mecburum diyorum MECBUR. idrak yolu enfeksiyonuda sizin durumunuzu acikliyor bence.

işiniz var gücünüz var mslağiniz var en baştan direk iş aramaya başla tabi zamanla olacak şeyler 2 çocuk ayrıca nasışl bir kazadır iki kez yazık çocuklara olanlar ortada onlar tencere kapak ikiside edepsiz.. bu gibi durumda belki söylemesi kolay ama ayrılmak kendinize ve çocuklarınıza yapacağınız en iyi şey ama sizde o cesaret yok malesef ki görmemeyi tercih ediyrsunuz biliyırsunuz ki aradı eşiniz o kadını ve aramaya devam da edicek ki zaten sizde bırakıp gitmiyorsunuz ohh tam istediği gibi

boşanmak için ne sebebi vardı bilinmez.iki kadını idare edip içine etmiş bir adam kocanız.herkes sevilebilir ama herkes güvenilir olmayabilir.sizdi x di derken ölüp gide de bilir.ben eşinizin çektiklerini ona müstahak buluyorum.siz buz dağının görünen yüzünü görmüşsünüz yada göstermişler size.sonuçta o çirkefliğe devam eder.sizde evlatlarınız yuvanız için çırpınmaya.bari şu x e biri koca bulsun diyorum.hazımsızlığı azalır.sizde pc nize casus programı. eşinizin teline gizli gps programı yükleyin artık eşinizin üç kağıdı içinden çıkılmaz bi hale gelip hevesiniz kaçınca soğuyup boşanmaya giderseniz eliniz sağlam olur.tazminatinizi alırsınız.

gerçekten uçmuşsunuz daha konuşma tarzını geliştirmemiş bir bayana geçmiş ben ne anlatıyorum ya.. daha hayatta kanunlardan haberi olmayan kadına ben ne anlatıcam dimi haklısınız kolay gelsin size öyle mecbur yaşamaya devam edin....gerçekten sizin tarzda ağzı bozuk konuşan bir zihniyet bayana ne anlatsan boş düşemicem kolay gelsin mecburiyetlerinizde. hakkdır demicem kadın ne kada cahilde olsa böyle hayatı hakketmiyor

şu konuya kaç gundur yazmamak için kendımı zor tutuyorum. hanımefendı boşanırsınız boşanmazsınız kendınız bılırsınız ama çocuklarızı tamamen kullanıyosunuz onların maddı durumlarını ınkar ederek. ama adam öncekı çocuguna para verıyor demek kı çocuklarını madur eden bırı değil.
bence sizin endişeniz kendi maddi durumunuz boşanırsanız nasıl devamlı son çıkan telefonları alacaksını?
allah aşkına kendi bencilliğinize çocuklarınızı dahıl etmeyın bahane etmeyın.

ilk cocuk kazayla 2 .ne peki?

bence burda yazanlara kızana kadar gıt kocanın agzına s...
ehhhh anlatamazsın cnm çok zor.. suçlu çıkarsın aman boşanma sen düzelir takma çok çoçuklarına zaman ayır de en iyisi sen olursun.. amam kanunlar olan ülkede yaşadığımızı hatırlarsak çoçuğun birini kreşe verip birine de bakıcı tutub çalışa bilinir dimi? vede sonuçta yalanaların tazminatı çoçukların nafakası bakıcıya yeter o arada zahmetde bulunup daha huzurlu mutlu çoçuk yetiştirilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…