Kızlar acil folik asit önerisi bunun acilimi olur demeyin oluyor :)

Folbiol içmeyin bir doktordan duymuştum sanırım ama nedenini bilmiyorum. Belki içeriğine bakıp başka bitanesiyle karşılaştırıp nedenini anlayabilirsiniz. Yine de aklımda kaldığı için söylemek istedim.
Sanırım dozu günlük alınması gereken dozdan yüksek olduğu için öyle duymuştum. Ben ocean menthly folat aldım inşallah işe yarar

2 tane tüp bebek merkezi de argifertil önerdi bize aldığım eczanede farklı merkezlerden de önerildiği öğrendim baya pahalı ama bu kadar öneri olunca aldım. doğal hamile kalmaya da yardımcıymış biz şuan tüp bebek düşünmüyoruz ama desteklemesi için şimdiden kullanmaya başladık.

Selam kizlar. 2 3 ay sonraya tup bebek tedavisine baslamayi düşünüyoruz şimdiden vitamin takviyelerine başlamak istiyorum bugün ocean plus balık yağı aldim aynı zamanda folik asit d vitamini gibi vitaminler iceren bir takviye alayım diyorum ne önerirsiniz daha önce doktorum regenesis önermişti ama onun kokusu inanılmaz kötüydü icemedim hem balık yağını ayrıca aldığım için onu kullanmayacam. Şimdiden teşekkür ederim
Balık yağı hamilelik öncesi ne işe yarıyor?

Folbiol içmeyin bir doktordan duymuştum sanırım ama nedenini bilmiyorum. Belki içeriğine bakıp başka bitanesiyle karşılaştırıp nedenini anlayabilirsiniz. Yine de aklımda kaldığı için söylemek istedim.
Benim doktorum folbiol yazmıştı az önce içtim 🥲

Ben ocean urunlerını kullandım magnezyum d vıtamını balık hapı ve b12 folık asıt olarak da nates Qplus kullanıyorum

X