Kızlar acil destek ilişkimde karar veremiyorum

Mesajla ayrılmak mantıklı mı sizce
Sizce bu ilişkide yaşadığınız diğer şeyler mantıklı mı? Ayrıca sorunuza cevap olarak o kadar mantıklı ki. Belki de konudaki en mantıklı şey. Normalde engelleme tarafı değilim ama bu kişi belli ki aklınızı karıştıracak, ayrılıp engelleyin bence. Bir süre üzülürsünüz ama en azından zamanla geçip gider.

Karşımdaki çok iyi oynuyor beni manipüle ediyor sanırım. Şu an bana hiç olmadığı kadar iti çünkü

Annesi sizi istemiyorsa o iş olmaz. Resmen laçkalaşmış artık ilişki. Ha birde keşke sizi tel gecelik aldattığı zaman direkt bitirip engelleseydiniz de konu buralara kadar gelmeseydi. Bu konu annesinin sizi istememesinden daha önemli bence

Evet zaten pişmanlığım bu yüzden

Karşımdaki çok iyi oynuyor beni manipüle ediyor sanırım. Şu an bana hiç olmadığı kadar iti çünkü
İyiden kastınız muhtemelen ilgi göstermesi. Zaten normal sağlıklı ilişkilerde insanlar sevgilisine ilgi gösterir, olması gereken bu ama sizin ilişkide yaptığı hatalardan ötürü sadece bir süreliğine göz boyama maksatlı bunu yapıyor karşınızdaki.

Biz ayril desek noolacakki sanki? Aldatmasini bile sineye cekmissin. Yalvarmalar yakarmalar. Sence sen onsuz yapabilirmisin? Bu kadar güçlü olduguna eminmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…