Kızlar acil destek ilişkimde karar veremiyorum

Çok basit, seninle bir geleceğin olacağını düşünmüyorum deyip veda edeceksiniz. Bu adam sizin için tamamen vakit kaybı.
3 gün önce yaptım onu aslında. Ayrılmamak için elinden geleni yaptı. Ağladı annesini reddececğini söyledi vs vs o günden bu yana inanılmaz ilgili

Annesi her durumda sürekli aranızda olacak ne kadar etkisi var bilemezsiniz aranızda bir sorun olsa ne yapacak mesela
Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor

Onu kestiremiyorum işte. İyi bir insan karşımdaki aslımda kafa yapımız uyuyor çok uyuyor. Ama geleceği düşündüğümde içimi Karalar bağlıyor
Bunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer mi

Ne hissediyosan odur. Ayrıl ana kuzusu çok ezilirsin

Bunları açıklığa kavuşturmak çok zor her türlü riskli bir durum riski göze almaya değer mi
Geleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorum

Geleceğim olduğunu düşünemiyorum zaten. Cumartesi günü gelecekmiş. Gelmesini istemiyorum çünkü ne bileyim iyi bir insan onun içinde üzülüyorum
Bence yok yakınken iletişimini ciddi bir şekilde kes ağlamasını falan boşver seni eskiden ağlattıklarına saysın sonra yeni hayatına merhaba de

Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden

Yahu ekim ayında açtığınız konuda sizi tek gecelik bir ilişkiyle aldattığını yazmışsınız. Şu an sanki bu olay hiç yaşanmamış da tek sorun annesi gibi anlatmışsınız pes yani

O konuyu kendi içimde hallettim diyelim.

Ailesine karşı geleceğini düşünmüyorum. Yukarda arabadan bahsettim mesela. Bütün konu annesinde bitiyor.
Ailesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ?

Ailesinin oğullarıyla ortak aldıkları arabayı, oğullarının elinden almasını; adamın sizi aldatmasından daha önemli ve büyük bir olay olarak mı görüyorsunuz gerçekten ?
Hayır orada ailesinin dediğini her türlü yapıyor yapmak zorunda demek istedim

İyi biri dediğiniz kişi bu kadar kısa süreli ilişkide sizi aldatmış ve başka konularda da aglatmis. Boşlukta misiniz, bu ilişkiyi hayatınızdaki başka sorunlardan kaçış olarak mı goruyorsunuz? Adamın elle tutulur hiçbir yanı yok.

Sanırım sizin dediğiniz gibi

Bu adam kesinlikle çok iyi bir oyuncu, iyi mi kötü mü bilemem ama çok güzel oynuyor. Ağlayan zırlayan erkeklerden uzak durun, erkekler ağlamaz demiyorum ama böyle ota b. ka ağlamazlar. Son olarak bu ilişkiden ne köy olur, ne de kasaba.

Mesajla ayrılmak mantıklı mı sizce

Mevcut sorunlardan kaçayım derken daha büyük bir soruna koşuyorsunuz. Ayrılık konuşması yapmak için sevgilinizin geleceğini belirtmissiniz ama belli ki kendinizi kandırmaya meyillisiniz. Ayrılık konuşması için şehir degistirmez.
Ayrıca annesine gelene kadar çok daha büyük sorunlarınız var. Onun ilişkide ortaya çıkardığı sorunları kendi içinizde halletmek için enerji harcamak yerine kendi hayatınızdaki sorunları halletmek için enerji harcarsaniz inanın size daha da faydası olur. Karşınızdaki kişiyle bu ilişkiyi devam ettirdiginiz surece şu an kactiginiz sorunlariniza yeni sorunlar eklenecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…