Kızlar acil destek ilişkimde karar veremiyorum

gitmebari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2024
32
-13
1
25
Merhaba kızlar sizden yardım istiyorum ne olur beni bir kız kardeşiniz gibi görüp destek olur musunuz?
6 aylık bir ilişkim var ayrı şehirlerde yaşıyoruz temmuz ayında tanıştık. Güzel giden bir ilişkim var aslında ama ilişkinin başında bazı problemler yaşadık. Sevgilimin annesinin beni istemediğini öğrendim. Ben bazen onun olduğu şehire gidip onun yanında kalıyordum 3-4 gün. Tanışmamızın ikinci ayında annesinin beni istemediğini öğrendim benim hakkımda bu kız benim oğlumun dengi değil benim oğlum okudu mühendis oldu bu kız hiç bir şey olamamış gibi şeyler duydum. Duyduğum kişi ise bizi tanıştıran ortak arkadaşımız. Ben bunları duyduktan sonra ayrıldım. Asında ayrılma sebebim erkek arkadaşımın annesinin bu söylemlerine tepkisiz kalmasıydı. Biraz ana kuzusu diyebilirim size. Ortak bi araba aldılar mesela arabayı da alacaklarmış ellerinden. Benim yanıma geliyordu farklı şehirlerde yaşadığımız için ona bile tepki gösteriyordu. Hissesiyordum. Aradan biraz zaman geçti ben barışmak için zorladım sevdiğim için aslında o zamanlar onsuz yapamayacağımı düşündüm. Ve benim zorumla barıştık gibi bir şey oldu. Ayırırken barışmamıza sevgilimin gönlü yoktu. Bensiz daha mutlu olacaksın gibi şeyler söylüyordu. Zaman geçti bir şekilde barıştık. 4 aydır aramızda bir sorun yoktu. Hatta barıştığımızı annesine söylediğinde annesi 1 hafta küsmüş sevgilimle. Sevgilim biraz ana kuzusu kızlar. 2-3 haftadır bana aydınlanma geldi sanırım. Sürekli ileriyi düşündüm. Sevgilim evlilik konusunda dahha erken diyor ama. Benim annem erkek arkadaşımın annesinin benim hakkımda konuştuklarını duyunca biraz tepkili karşı tarafa doğal olarak. Biz nasıl ilerleyeceğiz annesi beni hiç istemiyor. Hiç görmemesine rağmen sevmedi beni. 3 gün önce ayrılma kararı aldım. Bu konuları açtım çünkü kafamı çok karıştırıyor. Aile tanışması söz nişan düğün bunların hepsi nasıl olacak iki tarafta istemiyor. Ayrılma konusunu açınca sevgilim herkes benim kararıma saygı duyacak dedi ama biliyorum ana kuzusu bu konuda güvenemiyorum. 28 yaşındayım. Ne yapacağımı nasıl ayrılacağımı bilmiyorum. Zamanında beni çok ağlattı çok üzdü o günlerde aklımdan çıkmıyor. Şimdi 2-3 gündür çok üzerime düşmeye başladı ayrılacağımdan korkuyor. Aklım çok karışık. Lütfen yardımcı olur musunuz

Yahu ekim ayında açtığınız konuda sizi tek gecelik bir ilişkiyle aldattığını yazmışsınız. Şu an sanki bu olay hiç yaşanmamış da tek sorun annesi gibi anlatmışsınız pes yani

Ayrı şehirlerdeymişsiniz istediği gibi aldatmaya devam edebilir. Ruhunuz bile duymaz. Ki neden devam etmesin? Sonuçta affetmiş, üstüne barışmak için yalvarmışsınız.

İnanılmaz şeyler yaşıyorum. Ben bu ilişkide onu çocuğum gibi görüyorum sanırım. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım.

Ana kuzusu olması biraz sıkıntı. Evlenince de sorunlar bitmiyor ki. Hele düğün arefesi Allah biliyor bir sorun gidecek yeni bir sorun gelecek. Eşiniz arkanızda durur mu ona bi emin olun önce. Evlilik başka bir olay. Ben kapımı kapatır otururum olmuyor maalesef salondaki zigon sehpadan daha yakın oluyorlar shshsh.
Bu erkek analarını da anlamıyorum ayyyyy. Sadrazam torunları sanki kız beğenmiyorlar

Kendisine bunu anlatmaya çalıştım. Zor dönemler kolay atlatılmıyor. Annen barıştığımızı duyunca 1 hafta küstü evlenme kararımızda ömür boyu küser sanırım dedim. Evlatlıktan reddetsin gerekirse cevabını aldım

Birden bire nasıl aşkı depreşmiş bu adamın? Hiç güven vermiyor ama siz pembe gözlükleri takmışsınız bir kere, ne desek boş.

Annesinin size bu kadar karşı olması ayrılmak için yeterli bir sebep. Ayrıca çocuk dengesiz. Bir istiyor, bir sevmiyorum diyor.

Neticede annesi ne derse onu yapacaktır, bunu sakın unutmayın.

Bir de lütfen öz değer, öz güven konusunda yukarı çıkın. Destek mi alıyorsunuz nedir, bu haleti ruhiyede devam ettiğiniz sürece maalesef ezilmeye mahkumsunuz.

Haklısınız. Bunun farkına yeni yeni varıyorum sanırım.

Ayrılmak istiyorum dediğimde saaatleerce ağladı. Bende ağladım. Cumartesi günü gelecekmiş. İncitmeden ayrılmak istiyorum ana nasıl yapcam bilmiyorum
Evlilik zor bir maraton yanında yürüyeceğinden emin olmadığın biri ile ise senin açından daha büyük sıkıntı bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…