Tikkabilla Lupilup! Kayıtlı Üye 12 Ekim 2009 18.678 24.178 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #21 Ayrılmışsınız artık, seni ilgilendirmez. İntikamlık bir durum göremedim.
mormelodi O benim dünyam... Kayıtlı Üye 5 Mart 2014 2.089 1.177 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #22 Arhezdemm .!.: Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam Genişletmek için tıkla... Nasıl biri olduğunu apaçık göstermiş, intikam vs. uğraşma derim ben. adam anlayacak biri olsa daha dikkatli olurdu .
Arhezdemm .!.: Ya daha yeni ayrılmıştık eski sevgilimle ben onun yüzünden kimseye bakamazken o gidip başka kadınla yatmış ve birde sevgili yapmış. Çok kötü hissediyorum hemde çok duygularım nasıl incindi anlatamam Genişletmek için tıkla... Nasıl biri olduğunu apaçık göstermiş, intikam vs. uğraşma derim ben. adam anlayacak biri olsa daha dikkatli olurdu .
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #23 Kesinlikle kızlar saglam kafayla insan düşününce hak veriyo sizlere. Çoook öpüyorum sizi kızlar iyi ki varsınız
Kesinlikle kızlar saglam kafayla insan düşününce hak veriyo sizlere. Çoook öpüyorum sizi kızlar iyi ki varsınız
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #24 mormelodi .!.: Nasıl biri olduğunu apaçık göstermiş, intikam vs. uğraşma derim ben. adam anlayacak biri olsa daha dikkatli olurdu . Genişletmek için tıkla... Adam olsaydı keşke canım
mormelodi .!.: Nasıl biri olduğunu apaçık göstermiş, intikam vs. uğraşma derim ben. adam anlayacak biri olsa daha dikkatli olurdu . Genişletmek için tıkla... Adam olsaydı keşke canım
Arhezdemm Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Nisan 2015 331 149 33 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #25 Tikkabilla .!.: Ayrılmışsınız artık, seni ilgilendirmez. İntikamlık bir durum göremedim. Genişletmek için tıkla... Can acıyınca insanın gözü kör oluyo malesef
Tikkabilla .!.: Ayrılmışsınız artık, seni ilgilendirmez. İntikamlık bir durum göremedim. Genişletmek için tıkla... Can acıyınca insanın gözü kör oluyo malesef
aXhi Şimdilik sadece pati annesi :) Kayıtlı Üye 26 Eylül 2009 1.083 1.185 36 25 Nisan 2015 Konu Sahibi Arhezdemm #26 En iyi intikam o hayatında olmadan çok mutlu olmandır. Bundan başkası koymaz ona emin ol