Kizlar acil bakin hamilemiyim

Benim amh değerim 0.32 çıktı direk tüp bebeğe başlayalım denildi. Daha önce hiç denememiştik Bu ay direk korunmayı bıraktım yaklaşık 2 3 hafta önce çok fazla şeffaf ve peynirimsi gibi bi akıntım oldu sanki mantar gibi ama ne bir kaşıntı nede koku bir kereye mahsus oldu ve hemen geçti. Sonra meme ucumda çok fazla acı oldu. Normalde hep etrafına dokununca ağrı olurdu ama şimdi sanki tahriş olurda dokunamazsın ya o şekil bi acıma. Hala hafif hafif acıyor. Birde bir kaç kere idrarımda garip tortular gördüm. Kasıklarım da yaklaşık 1 haftadır ağrı vardı üşütmüşüm gibi ama idrar yaparken ağrı acı yok. Adetime 4 5 gün var karnım dünden beri sanki heran adet olacakmışım gibi ağrıyıp pik yapıyor bi kaç dk sonra hiçbirşey yok. Ve şişkinlik gaz var. Ara ara makattan ağrı girip geçiyor. Neden olabilir? Aynı durumu yaşayan var mı?

Gebelik testi varmı bu deneyin inşallah hamilesinizdir

Çıktıııııııı 11.9 sanırım çok yeni daha
Aaayyyy Yuuuuppppiiiiiii
Heyecandan kalbim ağzıma geldi cevabı görene kadar ..
Sağlıkla gelsin annesi.. evet çok çok yeni kuzuum eksiksiz hayırlı evlat olsun size tebrik ederim aşkımmmmm

Yaaa maşallah çok mutlu oldum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet çok yeni bize de nolur dua et bizde bu sevinci yasiyalim
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşllh değerim yükselir bna düşük geldi sonç çnkü dua etmzmym hiç

Aaayyyy Yuuuuppppiiiiiii
Heyecandan kalbim ağzıma geldi cevabı görene kadar ..
Sağlıkla gelsin annesi.. evet çok çok yeni kuzuum eksiksiz hayırlı evlat olsun size tebrik ederim aşkımmmmm
Canımmmm çok teşekkür ederim ama inşllh yükselirr değer bna düşük geldi çnkü

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşllh değerim yükselir bna düşük geldi sonç çnkü dua etmzmym hiç
Kötü düşünme yenidir ya hayır yükselecek düşük değil daha yeni oluşmuş yat dinlen sakin bişey yapma beslenmene dikkat et nerde kan verdiysen bı sure takip et

Kötü düşünme yenidir ya hayır yükselecek düşük değil daha yeni oluşmuş yat dinlen sakin bişey yapma beslenmene dikkat et nerde kan verdiysen bı sure takip et
Ya birbirimizi hiç tanımıyoruz ama umut oluyoruz birbirimize güzel kalbnzden öperim inşllh hepimiz bu sevnç gözyaşlrını döklm

Ya birbirimizi hiç tanımıyoruz ama umut oluyoruz birbirimize güzel kalbnzden öperim inşllh hepimiz bu sevnç gözyaşlrını döklm
Evet böyle oldukça umudumuz artıyor inşallah yükselecek kanın sakin stres ve üzülme inşallah bizde bu haberleri verecez iyi dusun iyi olsun sonunda bak bu güzel anı yaşadın inşallah rabbim kucağına aldigin ani büyüdüğünü gördüğün zamanı da nasip edecek sadece biraz sabır ama hep olumlu düşün tamammi ağır iş yapma yat dinlen dikkat et kendine

Yokkk yapmammmm inşallh yükselickkk sonra szde güzel haber vericksnz bze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…