İnşallah canım inşallah şu sonucu görmek bile şu ana kadar hiç mıtlu olmadığımı hissettrdi bana
Bize de haber ver lütfen inşallah vardır ya
Ayyy inşallah Allah'ın izniyle pozitif hamileyim diyeceksinHemn paylaşıcam nolur dua edin pozitif olsn
Yaa bilmiyorum reglimi bekleyim diyorum yarın günüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti işte ben korkuyorum kana gidipte olumsuz sonuç almaktan bekleyim bakalım bı iki gün regl gelmezse giderim ptsAyy benimde öyle ya patliycak gibi bazen şu testler varya yanlış sonuç veriyor sizde test yapın kan testi
İnşallah hayırlı haberle gelirsiniz Allah'ım gönlüne göre versin inşallah. Bende çok istiyorum bu ay tutsunHemn paylaşıcam nolur dua edin pozitif olsn
Bu testin markası ne acaba merak ettim
Geçen ay 4 farklı test hepsi pozitifti 4 gün adet gecikti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra adetim sokuldu hayal kırıklığına uğramak çok kötü inşallah siz güzel haberler alacaksınız o kadar çok belirtim vardı ki belkide vücudumu artık piskolojimen etkiliyorum sanirimAyy benimde öyle ya patliycak gibi bazen şu testler varya yanlış sonuç veriyor sizde test yapın kan testi
Days doctorBu testin markası ne acaba merak ettim
Aminnn inşallah inşallah eşimin dahi psikolojisini bozdum bu durumdan dolayı inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olurYaa
inşallah artık bizde mutlu olalım o pozitifleri görelim ya mutsuzluktan aglamayalim artık mutluluktan ağlayalım inşallah
Days doctor
Amin inşallah rabbim bize de nasip ederAminnn inşallah inşallah eşimin dahi psikolojisini bozdum bu durumdan dolayı inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur
İnanın benim de öyle bugüne kadar hep silik pozitif çıktı kan verdim yoktu artık bıktık unutlanmaktan isyan ettirmesin rabbim ama resmen isyan ettim o kadar insanın oluyor isteyenlerin neden olmuyor diye rabbim umutlarimizi boşa cikarmasinGeçen ay 4 farklı test hepsi pozitifti 4 gün adet gecikti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra adetim sokuldu hayal kırıklığına uğramak çok kötü inşallah siz güzel haberler alacaksınız o kadar çok belirtim vardı ki belkide vücudumu artık piskolojimen etkiliyorum sanirim
İnşallah pozitif olur sizinde saglikla hayırlı güzel bir evladınız olurYaa bilmiyorum reglimi bekleyim diyorum yarın günüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti işte ben korkuyorum kana gidipte olumsuz sonuç almaktan bekleyim bakalım bı iki gün regl gelmezse giderim pts
Ben artık takmiyacam akışına bıraktım burda birinde bı kur gördüm onu deneyecem bakalım inşallah olur tüp bebek dahi tutmamis kuru yaptıktan sonraki ay hamile kalmis isteyen varsa yazsın atarimİnanın benim de öyle bugüne kadar hep silik pozitif çıktı kan verdim yoktu artık bıktık unutlanmaktan isyan ettirmesin rabbim ama resmen isyan ettim o kadar insanın oluyor isteyenlerin neden olmuyor diye rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin
Güzel haberler vereceksiniz kızlar kötü dusunmeyin iyi düşünün ki iyi olsunİnşallah pozitif olur sizinde saglikla hayırlı güzel bir evladınız olur
İnşallah geç döllenme olmussundur inşallah o yüzden negatiftirYaa bilmiyorum reglimi bekleyim diyorum yarın günüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti işte ben korkuyorum kana gidipte olumsuz sonuç almaktan bekleyim bakalım bı iki gün regl gelmezse giderim pts
İnşallah rabbim hepimize nasip etsin sağlıklı gebelikler ve hayırlı evlatİnşallah pozitif olur sizinde saglikla hayırlı güzel bir evladınız olur
İnşallah öyledir umutlanmayi istiyorum ama isterken de korkuyorumİnşallah geç döllenme olmussundur inşallah o yüzden negatiftir
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder artık akışına bırakalım bence düşününce olmuyor onu anladım.artik takmiyacamİnşallah öyledir umutlanmayi istiyorum ama isterken de korkuyorumgeç döllenme düzensiz adet görenlerde olabiliyormus öyle duymuştum
Evet akışına bırakmak en dogrusuymus bende akışına bıraktım ama bak gün geldi çattı göğüslerimden duramıyorum nasıl düşünüp aklımıza gelmesin ki... Zaten illaki bebek istiyoruz düşünmemek nasıl olmasın saçmalık diyorum bazen. Her şey bu kadar etki etmemeli diyorum rabbim ne zaman verirse vakti var demekki diyorum ama gün yaklaşınca ister istemez umutlaniyorum.Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder artık akışına bırakalım bence düşününce olmuyor onu anladım.artik takmiyacam
Çıktımı sonucun canımAtıcam hemnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?