- 18 Ocak 2025
- 3
- 0
- 1
- 22
Bakıp geliyorumKan değeriniz kaç çıkmıştı ilk yaptrdğnzda acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakıp geliyorumKan değeriniz kaç çıkmıştı ilk yaptrdğnzda acaba
GerçktnmiiiiAblam 5 haftalık hamileyken 11 ile öğrendi kız sus iyi olacak
899 çıkmışKan değeriniz kaç çıkmıştı ilk yaptrdğnzda acaba
Vallahi dün gibi aklımda hatta o da kimyasal gebelik düşündü ama öyle olmadiGerçktnmiiii
Ooo maşallh baya yüksek899 çıkmış
Kimyasal olduğunu düşünmk istemyrmm 1 buçk 2 gaftalıktr diye tahmn ediyrm o yüzdn blki düşüktür sonç yani inşallahVallahi dün gibi aklımda hatta o da kimyasal gebelik düşündü ama öyle olmadi
Adetin gectimi yoksa daha varmıKimyasal olduğunu düşünmk istemyrmm 1 buçk 2 gaftalıktr diye tahmn ediyrm o yüzdn blki düşüktür sonç yani inşallah
Adet döngüsü itibariyle sayılıyor gebelik ama ne zaman kaldığını bilmiyorsunKimyasal olduğunu düşünmk istemyrmm 1 buçk 2 gaftalıktr diye tahmn ediyrm o yüzdn blki düşüktür sonç yani inşallah
Şimdi şöyle en son 17 aralıkta regl oldum sonra 25 aralıkta rahm filmi çekldm ondan sonrada 30 aralığa kadar hafif hafif kanamalarım oldu yani biz ilişkiye 1 ocaktan itibaren başladıkAdetin gectimi yoksa daha varmı
Çok yeni ondan canım düşük çıktı 1 2 haftalık bişey olduğu için kanın düşük olması normalŞimdi şöyle en son 17 aralıkta regl oldum sonra 25 aralıkta rahm filmi çekldm ondan sonrada 30 aralığa kadar hafif hafif kanamalarım oldu yani biz ilişkiye 1 ocaktan itibaren başladık
1 gün geçmiş adetin bakarsan çok normal düşük çıkması bı kaç gün sonra tekrarla kan vermeyiŞimdi şöyle en son 17 aralıkta regl oldum sonra 25 aralıkta rahm filmi çekldm ondan sonrada 30 aralığa kadar hafif hafif kanamalarım oldu yani biz ilişkiye 1 ocaktan itibaren başladık
Adet döngüsü itibariyle sayılıyor gebelik ama ne zaman kaldığını
Evet kuzum bnde öyle düşünüyorum inşallah sıkıca tutunur bana nolur dua edin1 gün geçmiş adetin bakarsan çok normal düşük çıkması bı kaç gün sonra tekrarla kan vermeyi
Ederim tabiki canımsın hiç bişey olmuyacak Allah'ın izniyle bol bol Ayetel Kürsi oku bı de biraz dikkat et kendine yeni olduğu içinEvet kuzum bnde öyle düşünüyorum inşallah sıkıca tutunur bana nolur dua edin
Lütfen sende bize dua et nolur bizede nasip olur inşallahEvet kuzum bnde öyle düşünüyorum inşallah sıkıca tutunur bana nolur dua edin
Tabikiii ederm etmzmym hiççç rabbm hepimize yaşatsın inşallah bu sevnci kimsenin kucağı boş kalmasnLütfen sende bize dua et nolur bizede nasip olur inşallah
Yorumu görünce yazmak istedim. Benimde amh 0.2 tüp bebek dediler kendiliğinden oldu canım belirtimizde neredeyse aynı. Umarım vardır bebis seninledirBenim amh değerim 0.32 çıktı direk tüp bebeğe başlayalım denildi. Daha önce hiç denememiştik Bu ay direk korunmayı bıraktım yaklaşık 2 3 hafta önce çok fazla şeffaf ve peynirimsi gibi bi akıntım oldu sanki mantar gibi ama ne bir kaşıntı nede koku bir kereye mahsus oldu ve hemen geçti. Sonra meme ucumda çok fazla acı oldu. Normalde hep etrafına dokununca ağrı olurdu ama şimdi sanki tahriş olurda dokunamazsın ya o şekil bi acıma. Hala hafif hafif acıyor. Birde bir kaç kere idrarımda garip tortular gördüm. Kasıklarım da yaklaşık 1 haftadır ağrı vardı üşütmüşüm gibi ama idrar yaparken ağrı acı yok. Adetime 4 5 gün var karnım dünden beri sanki heran adet olacakmışım gibi ağrıyıp pik yapıyor bi kaç dk sonra hiçbirşey yok. Ve şişkinlik gaz var. Ara ara makattan ağrı girip geçiyor. Neden olabilir? Aynı durumu yaşayan var mı?