Hayırrrrr baylıcam artıkÇıktımı sonucun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırrrrr baylıcam artıkÇıktımı sonucun canım
Çıktı mı bak hadi kız catladim bende meraktanHayırrrrr baylıcam artık
Çıktıııııııı 11.9 sanırım çok yeni dahaÇıktı mı bak hadi kız catladim bende meraktan
Yaaa maşallah çok mutlu oldum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet çok yeni bize de nolur dua et bizde bu sevinci yasiyalimÇıktıııııııı 11.9 sanırım çok yeni daha
Gebelik testi varmı bu deneyin inşallah hamilesinizdirBenim amh değerim 0.32 çıktı direk tüp bebeğe başlayalım denildi. Daha önce hiç denememiştik Bu ay direk korunmayı bıraktım yaklaşık 2 3 hafta önce çok fazla şeffaf ve peynirimsi gibi bi akıntım oldu sanki mantar gibi ama ne bir kaşıntı nede koku bir kereye mahsus oldu ve hemen geçti. Sonra meme ucumda çok fazla acı oldu. Normalde hep etrafına dokununca ağrı olurdu ama şimdi sanki tahriş olurda dokunamazsın ya o şekil bi acıma. Hala hafif hafif acıyor. Birde bir kaç kere idrarımda garip tortular gördüm. Kasıklarım da yaklaşık 1 haftadır ağrı vardı üşütmüşüm gibi ama idrar yaparken ağrı acı yok. Adetime 4 5 gün var karnım dünden beri sanki heran adet olacakmışım gibi ağrıyıp pik yapıyor bi kaç dk sonra hiçbirşey yok. Ve şişkinlik gaz var. Ara ara makattan ağrı girip geçiyor. Neden olabilir? Aynı durumu yaşayan var mı?
Aaayyyy YuuuuppppiiiiiiiÇıktıııııııı 11.9 sanırım çok yeni daha
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşllh değerim yükselir bna düşük geldi sonç çnkü dua etmzmym hiçYaaa maşallah çok mutlu oldum ya rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin evet çok yeni bize de nolur dua et bizde bu sevinci yasiyalim
Gebelik testi varmı bu deneyin inşallah hamiles
2 gün önce gündüz vaktinde idrarda kasette yaptım bi gazla çok dikkat etmedim sabah ilk idrara falan dikkat etmedim tek çizgi çıktı ama adetimi bekliyorum kan için hüsran olmasın diye bekleyeyim dedim ama belki benzer belirtiler var diye de sizlere sorayım dedimGebelik testi varmı bu deneyin inşallah hamilesinizdir
Canımmmm çok teşekkür ederim ama inşllh yükselirr değer bna düşük geldi çnkü♥Aaayyyy Yuuuuppppiiiiiii
Heyecandan kalbim ağzıma geldi cevabı görene kadar ..
Sağlıkla gelsin annesi.. evet çok çok yeni kuzuum eksiksiz hayırlı evlat olsun size tebrik ederim aşkımmmmm
Kötü düşünme yenidir ya hayır yükselecek düşük değil daha yeni oluşmuş yat dinlen sakin bişey yapma beslenmene dikkat et nerde kan verdiysen bı sure takip etÇok teşekkür ederim Allah razı olsun inşllh değerim yükselir bna düşük geldi sonç çnkü dua etmzmym hiç
Ya birbirimizi hiç tanımıyoruz ama umut oluyoruz birbirimize güzel kalbnzden öperim inşllh hepimiz bu sevnç gözyaşlrını döklmKötü düşünme yenidir ya hayır yükselecek düşük değil daha yeni oluşmuş yat dinlen sakin bişey yapma beslenmene dikkat et nerde kan verdiysen bı sure takip et
Benim de böyleydi kızım oldu şu an 4 aylık :))
Evet böyle oldukça umudumuz artıyor inşallah yükselecek kanın sakin stres ve üzülme inşallah bizde bu haberleri verecez iyi dusun iyi olsun sonunda bak bu güzel anı yaşadın inşallah rabbim kucağına aldigin ani büyüdüğünü gördüğün zamanı da nasip edecek sadece biraz sabır ama hep olumlu düşün tamammi ağır iş yapma yat dinlen dikkat et kendineYa birbirimizi hiç tanımıyoruz ama umut oluyoruz birbirimize güzel kalbnzden öperim inşllh hepimiz bu sevnç gözyaşlrını döklm
Yaa masallah rabbim uzun ömürler versin inşallahBenim de böyleydi kızım oldu şu an 4 aylık :))
Kan değeriniz kaç çıkmıştı ilk yaptrdğnzda acabaBenim de böyleydi kızım oldu şu an 4 aylık :))
Yokkk yapmammmm inşallh yükselickkk sonra szde güzel haber vericksnz bzeEvet böyle oldukça umudumuz artıyor inşallah yükselecek kanın sakin stres ve üzülme inşallah bizde bu haberleri verecez iyi dusun iyi olsun sonunda bak bu güzel anı yaşadın inşallah rabbim kucağına aldigin ani büyüdüğünü gördüğün zamanı da nasip edecek sadece biraz sabır ama hep olumlu düşün tamammi ağır iş yapma yat dinlen dikkat et kendine
Ablam 5 haftalık hamileyken 11 ile öğrendi kız sus iyi olacakKan değeriniz kaç çıkmıştı ilk yaptrdğnzda acaba
Amin inşallah canım benim şuan bebeği 1.5 yasindaYokkk yapmammmm inşallh yükselickkk sonra szde güzel haber vericksnz bze