Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haklısın bende sabah days doctor yaptım pozitif gördüm ilk defa yalancı çıkarıyor dediler sevinemiyorum bu hangi markaDünki yaptığım daysdoktordu bugunki farklı bir marka ama şöyle birşey demek istiyorum ben yıllardır yapıyorum hangi marka olursa olsun hep beyaz çıktı hiç silik dahi görmedim ama ilk defa sabah yaptığım 2 testtede böyle silik çıktı
Bende güvenmiyorum en iyisi tabiki kan testi ama insan umutlanıyor işte inşallah güzel haber alırız test vermeye gidersem atıcam buraya sonucuTest bu
Bende verdim hala sonuç bekliyorumBende güvenmiyorum en iyisi tabiki kan testi ama insan umutlanıyor işte inşallah güzel haber alırız test vermeye gidersem atıcam buraya sonucu
Lütfen paylaşırmısın sonucu ne zaman çıkarBende verdim hala sonuç bekliyorum
Bende çok heyecanlıyım ama kendime kuruntu yapmak istemiyorumikinci çizgiyi görüyorum inşallah vardır bebiş ya
Bak ilk baştaki anasını ağlattığım içini dışına çıkarttığım artımed kaset test bunu 2 ocakta yaptım hamile olduğumu ilk onunla öğrendim mor kapaklı olan da days doctor bunu 4 ocakta yaptım regli olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikmişti öyle yaptım , en sondaki Freely erken gebelik testi 5 ocakta yaptım reglinin 2.gün gecikmesinde .. 5 Ocakta akşam acile gidip kan verdim beta 196.33 çıktı .. kendini üzme kuruntu stres yapma içini ferah tut kaç tane test yaptın toplam ?Bende çok heyecanlıyım ama kendime kuruntu yapmak istemiyorum
Toplam 2 tane yaptım 2 gün üst üste ikiside anında böyle silik çıktı adetim 6 gün geçti merak ediyorum ama gitmeye korkuyorum kötü sonuç alırsam üzülecem çünkü bir yıldır tam düşünüyorum her ay bekliyorum ilk defa yaptığım bir test böyle silik çıktı bir yıldır yapıyorum hiç görmedim silik flnBak ilk baştaki anasını ağlattığım içini dışına çıkarttığım artımed kaset test bunu 2 ocakta yaptım hamile olduğumu ilk onunla öğrendim mor kapaklı olan da days doctor bunu 4 ocakta yaptım regli olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikmişti öyle yaptım , en sondaki Freely erken gebelik testi 5 ocakta yaptım reglinin 2.gün gecikmesinde .. 5 Ocakta akşam acile gidip kan verdim beta 196.33 çıktı .. kendini üzme kuruntu stres yapma içini ferah tut kaç tane test yaptın toplam ?
Bence hiç korkma , 6 gün regl gecikmesi çok iyi kanda varsa şayet ki inşallah vardırr net çıkar bence gidip kan vermelisin en azından ona göre hareket edersin varsa dikkat edersin düzenli beslenirsin mazallah yoksa önümüzdeki ayı planlarsın ama bence var gibi görünüyor yaToplam 2 tane yaptım 2 gün üst üste ikiside anında böyle silik çıktı adetim 6 gün geçti merak ediyorum ama gitmeye korkuyorum kötü sonuç alırsam üzülecem çünkü bir yıldır tam düşünüyorum her ay bekliyorum ilk defa yaptığım bir test böyle silik çıktı bir yıldır yapıyorum hiç görmedim silik fln
Bence hiç korkma , 6 gün regl gecikmesi çok iyi kanda varsa şayet ki inşallah vardırr net çıkar bence gidip kan vermelisin en azından ona göre hareket edersin varsa dikkat edersin düzenli beslenirsin mazallah yoksa önümüzdeki ayı planlarsın ama bence var gibi görünüyor ya v
İnşallah güzel sonuçlarla gelirsin canım benim dualarım seninle ve diğer kızçelerimleGidecem bir kaç gün geçmesini bekliyorum netleşsin diye dua edin lütfen Bayadır istiyoruz
Bir belirti hissettinmi peki uyku mide bulantısı gibiBak ilk baştaki anasını ağlattığım içini dışına çıkarttığım artımed kaset test bunu 2 ocakta yaptım hamile olduğumu ilk onunla öğrendim mor kapaklı olan da days doctor bunu 4 ocakta yaptım regli olmam gerekiyordu olmadım 1 gün gecikmişti öyle yaptım , en sondaki Freely erken gebelik testi 5 ocakta yaptım reglinin 2.gün gecikmesinde .. 5 Ocakta akşam acile gidip kan verdim beta 196.33 çıktı .. kendini üzme kuruntu stres yapma içini ferah tut kaç tane test yaptın toplam ?
Sonucum 0.66 negatif canımBir belirti hissettinmi peki uyku mide bulantısı gibi
Uyku hali çok vardı , uykumda bile midem bulanıyordu hissediyordum ama hiç ögür ögür kusmadım rahmim ağrıyor çok zonkluyordu aşırı derece de sağ popo kısmından bacağıma kadar ağrı vuruyordu akıntım çoktu göğüslerim büyümüştü ve acıyordu hala da bu belirtiler devam ediyor gram eksilmediBir belirti hissettinmi peki uyku mide bulantısı gibi
Bendede uyku hali çok var ve hafif mide bulantısı ama yinede psikolojik olabilir diye korkuyorumUyku hali çok vardı , uykumda bile midem bulanıyordu hissediyordum ama hiç ögür ögür kusmadım rahmim ağrıyor çok zonkluyordu aşırı derece de sağ popo kısmından bacağıma kadar ağrı vuruyordu akıntım çoktu göğüslerim büyümüştü ve acıyordu hala da bu belirtiler devam ediyor gram eksilmedi
Eğer bu konuyu çok taktıysan kafana aynen beynin oyun oynayabilir akışına bırakmak lazım işte eğer psikolojikse aniden kesilecek ama yok kesilmiyorsa şayet bu olayın altında bi bebiş yatıyor demektirBendede uyku hali çok var ve hafif mide bulantısı ama yinede psikolojik olabilir diye korkuyorum