Kizlar acil bakin hamilemiyim

Adetin gectimi yoksa daha varmı
Şimdi şöyle en son 17 aralıkta regl oldum sonra 25 aralıkta rahm filmi çekldm ondan sonrada 30 aralığa kadar hafif hafif kanamalarım oldu yani biz ilişkiye 1 ocaktan itibaren başladık

Şimdi şöyle en son 17 aralıkta regl oldum sonra 25 aralıkta rahm filmi çekldm ondan sonrada 30 aralığa kadar hafif hafif kanamalarım oldu yani biz ilişkiye 1 ocaktan itibaren başladık
Çok yeni ondan canım düşük çıktı 1 2 haftalık bişey olduğu için kanın düşük olması normal

1 gün geçmiş adetin bakarsan çok normal düşük çıkması bı kaç gün sonra tekrarla kan vermeyi

Yorumu görünce yazmak istedim. Benimde amh 0.2 tüp bebek dediler kendiliğinden oldu canım belirtimizde neredeyse aynı. Umarım vardır bebis seninledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…