• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil bakin hamilemiyim

Ayy benimde öyle ya patliycak gibi bazen şu testler varya yanlış sonuç veriyor sizde test yapın kan testi
Yaa bilmiyorum reglimi bekleyim diyorum yarın günüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti işte ben korkuyorum kana gidipte olumsuz sonuç almaktan bekleyim bakalım bı iki gün regl gelmezse giderim pts

Ayy benimde öyle ya patliycak gibi bazen şu testler varya yanlış sonuç veriyor sizde test yapın kan testi
Geçen ay 4 farklı test hepsi pozitifti 4 gün adet gecikti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra adetim sokuldu hayal kırıklığına uğramak çok kötü inşallah siz güzel haberler alacaksınız o kadar çok belirtim vardı ki belkide vücudumu artık piskolojimen etkiliyorum sanirim

Yaa
inşallah artık bizde mutlu olalım o pozitifleri görelim ya mutsuzluktan aglamayalim artık mutluluktan ağlayalım inşallah
Aminnn inşallah inşallah eşimin dahi psikolojisini bozdum bu durumdan dolayı inşallah bebislerimizi kucagimiza almak nasip olur🩷

Geçen ay 4 farklı test hepsi pozitifti 4 gün adet gecikti sonra kahverengi leke geldi 2 gün sonra adetim sokuldu hayal kırıklığına uğramak çok kötü inşallah siz güzel haberler alacaksınız o kadar çok belirtim vardı ki belkide vücudumu artık piskolojimen etkiliyorum sanirim
İnanın benim de öyle bugüne kadar hep silik pozitif çıktı kan verdim yoktu artık bıktık unutlanmaktan isyan ettirmesin rabbim ama resmen isyan ettim o kadar insanın oluyor isteyenlerin neden olmuyor diye rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin

Yaa bilmiyorum reglimi bekleyim diyorum yarın günüm. Dün erken gebelik testi yaptım negatifti işte ben korkuyorum kana gidipte olumsuz sonuç almaktan bekleyim bakalım bı iki gün regl gelmezse giderim pts
İnşallah pozitif olur sizinde saglikla hayırlı güzel bir evladınız olur🥹🩷

İnanın benim de öyle bugüne kadar hep silik pozitif çıktı kan verdim yoktu artık bıktık unutlanmaktan isyan ettirmesin rabbim ama resmen isyan ettim o kadar insanın oluyor isteyenlerin neden olmuyor diye rabbim umutlarimizi boşa cikarmasin
Ben artık takmiyacam akışına bıraktım burda birinde bı kur gördüm onu deneyecem bakalım inşallah olur tüp bebek dahi tutmamis kuru yaptıktan sonraki ay hamile kalmis isteyen varsa yazsın atarim

İnşallah geç döllenme olmussundur inşallah o yüzden negatiftir

İnşallah öyledir umutlanmayi istiyorum ama isterken de korkuyorum 😓 geç döllenme düzensiz adet görenlerde olabiliyormus öyle duymuştum
Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder artık akışına bırakalım bence düşününce olmuyor onu anladım.artik takmiyacam

Rabbim inşallah en kısa zamanda nasip eder artık akışına bırakalım bence düşününce olmuyor onu anladım.artik takmiyacam
Evet akışına bırakmak en dogrusuymus bende akışına bıraktım ama bak gün geldi çattı göğüslerimden duramıyorum nasıl düşünüp aklımıza gelmesin ki... Zaten illaki bebek istiyoruz düşünmemek nasıl olmasın saçmalık diyorum bazen. Her şey bu kadar etki etmemeli diyorum rabbim ne zaman verirse vakti var demekki diyorum ama gün yaklaşınca ister istemez umutlaniyorum.

Back