Ayyy çok teşekkür ederimmAynen yarın kan verin hayırlısı olsun
İnan kaç dakikada bu şeklde çıktı bilmiyorum 4 yıldr yapıyorum bu testleri ilk defa byle sonç gördim aralık 25 te rahim filmi çekildm bn tüplerim açıkmş ama bugün inanlmaz göğs ağrım vardı iç çamaşırımı bile takamadm bnde şüphelendm yaptım kan sonucu çıkana kadar kalbm yerinden çıkmaz inşallahBelirtilerini anlatabilir misin canım ?
İnşallahhhhhhh canımİnşallah hamilesindiir
Ayyy Allah'ım inşallah cikar sağlıklı hayırlı bir bebisin olur bal mi bal veren Allah'tır rabbim elimizi kolumuzu boş birakmasinİnan kaç dakikada bu şeklde çıktı bilmiyorum 4 yıldr yapıyorum bu testleri ilk defa byle sonç gördim aralık 25 te rahim filmi çekildm bn tüplerim açıkmş ama bugün inanlmaz göğs ağrım vardı iç çamaşırımı bile takamadm bnde şüphelendm yaptım kan sonucu çıkana kadar kalbm yerinden çıkmaz inşallah
Kızlar ikinizde hamilesiniz sanırım
Benim sadece çok fazla göğüslerim acıyor canımKızlar ikinizde hamilesiniz sanırımhayırlı haberlerinizi bekliyorum bide size bir sorum olacak belirtileriniz var mı?
Sana da hayırlı olsun canım benim inşallah kan sonucunu hemen çıkar bize de haber etİnan kaç dakikada bu şeklde çıktı bilmiyorum 4 yıldr yapıyorum bu testleri ilk defa byle sonç gördim aralık 25 te rahim filmi çekildm bn tüplerim açıkmş ama bugün inanlmaz göğs ağrım vardı iç çamaşırımı bile takamadm bnde şüphelendm yaptım kan sonucu çıkana kadar kalbm yerinden çıkmaz inşallah
Amin canım aminnn rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın isteyen herkeze nasip olsnAyyy Allah'ım inşallah cikar sağlıklı hayırlı bir bebisin olur bal mi bal veren Allah'tır rabbim elimizi kolumuzu boş birakmasin
Atıcam hemnnnnnSana da hayırlı olsun canım benim inşallah kan sonucunu hemen çıkar bize de haber et
Peki her zaman göğüs ağrın olur muydu? Bu ay aynı sorunu bende yaşıyorum da ondan soruyorum yarın regl günüm göğüslerim aşırı dolgun patlayacaklar sanki ağrısı sızısı beni dusundurmuyor değil aama dün erken gebelik testi yaptım negatiftiBenim sadece çok fazla göğüslerim acıyor canım
Kuzum ben 2 gün öncede test yaptm hiç bişy çıkmadı negatfti yani bu sabh adet günmdü benm adetm normlde hiç geçmez hatta hep sabah 9 da gelir sabh aşırı bi göğüs ağrısı ile uyandm hastalncam sandm ama olmadı akşm olunca içime şüphe düştü bi yapayım dedm bu şeklde çıktı dayanmadm işte gidip kan verdm şimdi kanda negatif çıkarsa demekki hastalanıcamPeki her zaman göğüs ağrın olur muydu? Bu ay aynı sorunu bende yaşıyorum da ondan soruyorum yarın regl günüm göğüslerim aşırı dolgun patlayacaklar sanki ağrısı sızısı beni dusundurmuyor değil aama dün erken gebelik testi yaptım negatifti
Hayırlı olsun inşallah kan sonucu da pozitif olur bize de haber ver dualarında bizi de unutma bizde inşallah pozitif sonuç görürüz
Yaaa sende hamilesin bence sağlıkla kucağınıza alın hamile olmak isteyenleri de duanizda unutmayın lütfen
İnşallah pozitif çıkacak kötü düşünme iyi düşün iyi olsunKuzum ben 2 gün öncede test yaptm hiç bişy çıkmadı negatfti yani bu sabh adet günmdü benm adetm normlde hiç geçmez hatta hep sabah 9 da gelir sabh aşırı bi göğüs ağrısı ile uyandm hastalncam sandm ama olmadı akşm olunca içime şüphe düştü bi yapayım dedm bu şeklde çıktı dayanmadm işte gidip kan verdm şimdi kanda negatif çıkarsa demekki hastalanıcam
Aminn inşallah unuturmuyum hiç rabbim elimizi boş birakmasinHayırlı olsun inşallah kan sonucu da pozitif olur bize de haber ver dualarında bizi de unutma bizde inşallah pozitif sonuç görürüz
İnşallah canım inşallah şu sonucu görmek bile şu ana kadar hiç mıtlu olmadığımı hissettrdi banaİnşallah pozitif çıkacak kötü düşünme iyi düşün iyi olsun
Ayy benimde öyle ya patliycak gibi bazen şu testler varya yanlış sonuç veriyor sizde test yapın kan testiPeki her zaman göğüs ağrın olur muydu? Bu ay aynı sorunu bende yaşıyorum da ondan soruyorum yarın regl günüm göğüslerim aşırı dolgun patlayacaklar sanki ağrısı sızısı beni dusundurmuyor değil aama dün erken gebelik testi yaptım negatifti
Yaa çok merak ettim canım sonucunu paylaş olur muKuzum ben 2 gün öncede test yaptm hiç bişy çıkmadı negatfti yani bu sabh adet günmdü benm adetm normlde hiç geçmez hatta hep sabah 9 da gelir sabh aşırı bi göğüs ağrısı ile uyandm hastalncam sandm ama olmadı akşm olunca içime şüphe düştü bi yapayım dedm bu şeklde çıktı dayanmadm işte gidip kan verdm şimdi kanda negatif çıkarsa demekki hastalanıcam
inşallah artık bizde mutlu olalım o pozitifleri görelim ya mutsuzluktan aglamayalim artık mutluluktan ağlayalım inşallahAminn inşallah unuturmuyum hiç rabbim elimizi boş birakmasin
Hemn paylaşıcam nolur dua edin pozitif olsnYaa çok merak ettim canım sonucunu paylaş olur mubenim göğüs ağrım on gündür var ve öyle böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?