kızlar acil bakın çok kötüyüm

esim beni kotuluyo ya ben ariyim durumu izah ediyim esimden önce diye aradim
Hiç sağlıklı düşünceleriniz yok.
Eş ailesi kim de kendinizi anlatıyorsunuz, cehennem olsunlar ne düşünürlerse düşünsünler.

İnsan haklı olduğu konuda ay yanlış anlayacaklar diye parçalar mı kendini ya, başı dik durur.
Kim ne düşünürse düşünsün.

anne olmak istediğim için cocuk yapmayi cok istiyorum ama artik oyle degil gerçekten böyle bir ortama cocuk dunyaya getirmek istemiyorum bu konuda kararliyim. eşimi de oyle affetmek falan affedilcek.bi mevzu degil. ama boşanıp eve dönemiyorum eşimle evliligime devam etmek istemiyorum böyle arada sıkışmış durumdayım. daha yeni kendi öz annem aradı ve bana yalvardı yastık değişir kader değişmez diyip alttan almami istedi nolur kavga edip daha da büyütme diyip üzüldü. yani kendi ailem bile bana bu kadar deger verilmemesine katlanmami istiyo. çünkü onlara göre evlilik boyle bisey hep kadının katlanmasi gereken bisey. mutsuzluk yuvasi. simdi.ne yapabilirim
hemşiresiniz sanırım
biran önce işe girmelisiniz
bu konuda da eşinizin onayına bakarsanız bu adamı hep çekmek zorunda kalacaksınız

Siz kafanızda babam şöyle yapar, böyle annemi mahveder diye senaryolar kurup ne desek “olmaz” diyosunuz. Yaşanmamış olaylar üzerinden kesin sonuç çıkarıyosunuz. Bu işte adım adım ilerlemeniz gerekiyor ve ilk adım durumu babanıza anlatmak. Direkt ben boşanıcam diye değil, yaşanan olayları bilgi veriyor gibi babanıza anlatın. Belki babanız da dayanamayacak bu duruma nereden biliyosunuz.
Geçmişte baba travmasıyla ilgili ne yaşadıysanız yaşadınız. Geçmişe bakıp şu anki durumla ilgili kesin yargılar çıkarmayın. Yoksa o olmaz bu olmaz eee ne olacak, ömür boyu pis bir zihniyetle köle gibi yaşayacaksınız o zaman. Şimdi bu mesaja da “öyle yaşayamam napcam ben” diye yazmayın. Adım atın.
gidişat bunu gösteriyo tesekkur ederim güzel söylediniz

anne olmak istediğim için cocuk yapmayi cok istiyorum ama artik oyle degil gerçekten böyle bir ortama cocuk dunyaya getirmek istemiyorum bu konuda kararliyim. eşimi de oyle affetmek falan affedilcek.bi mevzu degil. ama boşanıp eve dönemiyorum eşimle evliligime devam etmek istemiyorum böyle arada sıkışmış durumdayım. daha yeni kendi öz annem aradı ve bana yalvardı yastık değişir kader değişmez diyip alttan almami istedi nolur kavga edip daha da büyütme diyip üzüldü. yani kendi ailem bile bana bu kadar deger verilmemesine katlanmami istiyo. çünkü onlara göre evlilik boyle bisey hep kadının katlanmasi gereken bisey. mutsuzluk yuvasi. simdi.ne yapabilirim
Yastıksız yatarsınız o zaman bundan sonra! Ne saçma ya, anneniz kendi çaresizliğini size yüklemiş. Siz anneniz değilsiniz. Belki o gerçekten çaresizdi ama devir aynı değil artık. İleride çok pişman olursunuz.

Kızcağızı çok yargılamışsınız arkadaşlar. Maalesef toplum böyle erkeklerle dolu. Ben birçok arkadaşımı tanıyorum. Erkek olan iş arkadaşıyla aynı arabaya binemeyeni. Bekara karı boşamak kolay. Kocanı al karşına güzel güzel konuş canım benim. Olayı da dalllanıp budaklandırmayın. Sen bana güvenmiyorsan bu evlilik nasıl yürüyecek diye sorun bakalım bir kendisine ne cevap verecek. Sen onun her dediğine tamam olur dersen, hayatının ipini kocana kaptırırsın tatlım. Ondan sonra da hayatına küfreder durursun. Bir ilişkide hele hele evlilikte güven çok önemli. Bunları aşmanız gerektiğini söylmeniz gerekir. Olmuyorsa da çocuk filan yapma bu adamdan. Bir bekle bakalım, sonra düşünürsün boşanmayı.
çok tesekkur ederim bana en iyi gelen yorum. 😔

Hiç sağlıklı düşünceleriniz yok.
Eş ailesi kim de kendinizi anlatıyorsunuz, cehennem olsunlar ne düşünürlerse düşünsünler.

İnsan haklı olduğu konuda ay yanlış anlayacaklar diye parçalar mı kendini ya, başı dik durur.
Kim ne düşünürse düşünsün.
kimsenin beni yanlış anlamasını istemedim sonucta onlarda beni tanimiyolar tam olarak esimin iftiralariyla doldurusa gelip bana haksizlik yapsınlar istemedim

kimsenin beni yanlış anlamasını istemedim sonucta onlarda beni tanimiyolar tam olarak esimin iftiralariyla doldurusa gelip bana haksizlik yapsınlar istemedim

e bunu açıkladınız kendi çapınızda diyelim ömür boyu bunların sapık zihniyetlerine kendinizi anlatmakla mı geçireceksiniz hayatınızı?

@Mune hanım maalesef boşanmamak için biraz yolu uzatıyor hanımefendi, başta daha sertti mesela ılımlı şu an, gitmiş kvyi falan aramış yani hala bu pis insanlara yaranma çabasında. Onlara değil babasına anlatsa ben boşanıyorum dese kurtulacak zaten. Bi sonraki bahanesi de bebek olur 1 sene sonra. Ben artık böyle konulara bir şey yazamıyorum, bence bu gibi kişiler celladına aşık.
kimseye yaranma çabasında degilim korkuyorum cesaretim ozguvenim yok kendime guvenmiyorum. bu yuzdenn psikolaga ihtiyac duyuyorum ya bana kendi değerimi öz saygımı kazandirmaya yardimci olsun diye

fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Hiç düşündün mü peki senin kocan baldızına, yengesine ne gözle bakıyormuş ? Kişi kendi gibi bilir işi . Cidden inanamıyorum bu kadar yobaz düşüncelere. Enişten ipsiz sapsız güvenilmez bir olsa 13 yılda bi falso verirdi sizde ailece anlardınız. Eşinin senin ailenin bilgisine güvenine de saygısı yok. Hadi her şeyi geçtim siz karı koca kavga ettiniz, çocuk gibi ailesine neden yetiştiriyor? Yanlış bi adam bu Allah yardımcın olsun

fikirlerinize ihtiyacım var. eşimle kavga ettik ve moralim sıfır. dün annemlere ablamgil geldi şehirdışından ben de anneme geçtim. eşimde bana dediki eve gelirken otobüsle gel enisten falan birakmasin dedi. tamam dedim tam otobüs saatine göre hazirlandim çiktim dışarı babam ablam göndermedi beni enişten bıraksın dedi ben yok diye ısrar ettim babam da kızdı bana bırakiversin ne var ne yok yok diyosun diye. tam o sırada da diyemedim ki esim istemiyo diye. tabi sonra esim eniştemin beni bıraktığını duyunca kıyamet koptu. bu arada araba 2 tane küçük yaşta yegenim ve ben arkada oturduk.
benim aileme ve bana göre bunda bir sey yok ama esim ailesine ters neymis ablanda binseymis ablamda hasta bu arada . o zaman baban da binseymis. ya ne alaka diyorum arabada enistenin bisey yapmadigini nerden biliyim falan dedi. sinirlerim çok bozuk. enistem asla oyle bi insan degil 13 yıldır içimizde ve ben bekarken kaç kere kaldim ablamlarda
bu durum ailelere sirayet edecek simdi ve esimin ailesi beni hatali bulacak. nasil bi tepki gostermeliyim bana yardimci olun lutfen
bu arada daha yeni annemle de gorustum. esimle konusacagini söyledi . keske otobusle gitseydin dedi. ben de biz ne yanlis yaptik onlar yanlış dusunuyo dedim . Off Allahim delirecem
Sakın bu adamdan (lafın gelişi) çocuk falan yapayım deme kaç kurtul.

Kayınpederde gerizekalı sanırım.Zira dinimizde oğluyla evli olduğun sürece baban hükmündedir.
kesinlikle evet. kayinbabamgildeyken içerde oturuyodu o bende antrede eşarbımı takıyodum. eşim hemen çabuk kapat kapat dedi başını. bende noldu dedim babam görür dedi. ya dedimki o benim de babam sayılır görse nolur gelini kızıyım ben onun dedim ve kınandım. oysaki dinde de kayinbabanin yaninda başının açık olması caiz.

bana bile iftira atıyo cogu zaman. gerçekten ne yapicagimi bilmiyorum. korkuyorum bosanmak istiyorum ama ailem arkamda durmaz. nasıl ne yapicam ya
Çalışıyo musun ? Eğer çalışırsan para kazanırsan ailen karşı çıkmaz . Bak bu da hayatın gerçeği. Evine döneceksen para kazanan biri olarak dön. İşe gir ailen istemese de kendine düzen kurarsın paranla. Bu hayatta seni yalnız bırakmayacak tek şey başarın ve parandır .

Hiç düşündün mü peki senin kocan baldızına, yengesine ne gözle bakıyormuş ? Kişi kendi gibi bilir işi . Cidden inanamıyorum bu kadar yobaz düşüncelere. Enişten ipsiz sapsız güvenilmez bir olsa 13 yılda bi falso verirdi sizde ailece anlardınız. Eşinin senin ailenin bilgisine güvenine de saygısı yok. Hadi her şeyi geçtim siz karı koca kavga ettiniz, çocuk gibi ailesine neden yetiştiriyor? Yanlış bi adam bu Allah yardımcın olsun
ailesine soylememis. ben bugün anneme gidecektim gece de esim gidemezsin deyince annem neden gelmiyosun diye sordu ben de durumlari anlattim. sonra annemde bana kayinvalidenle de konuş bu durumu oglunu uyarsin gibisinden. sonra annemde esimle konusuyo esim beni sikayet etmis anneme böyle

Çalışıyo musun ? Eğer çalışırsan para kazanırsan ailen karşı çıkmaz . Bak bu da hayatın gerçeği. Evine döneceksen para kazanan biri olarak dön. İşe gir ailen istemese de kendine düzen kurarsın paranla. Bu hayatta seni yalnız bırakmayacak tek şey başarın ve parandır .
calismama izin vermiyolar iste . bi yolunu bulup calismak istiyorum zaten. bu seferde diyorum ise girdigimde yok bana yemek yapmiyosun istediğim gibi olmuyo soyle böyle sebeplerle tatsizlik cikar sonra ben ise girdim aile duzenimiz bozuldu olur diye bunlsri dusunuyorum ama yok en mantiklisi ne olursa olsun ben ekonomik ozgurlugumu elime almaliyim

X