Kızlar acil bakar mısınız

elaa32

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2013
41
4
286
Isparta
Kızlar selamm 9 aylık evliyim pcosum da var ama doktorum önemli değil dedi 30 yaşındayım en son 15 martta regl oldum 30 martta da eşimle ilişkimiz oldu ve ben farkında değilim azıcık içine boşaldım dedi benim de kafama takıldı yumurtlama dönemi diye azıcık boşalmayla hamilelik sizce olur mu bunun düşüncesiyle heyecan bastı biraz daha duralım diyorduk ama olursa da mutlu olcaz o yüzden korunmadık hiç sizce tek seferde böyle bi şans var mı deneyimlerinizi öğrenmek isterim

Ben tek seferde Ella kullanmama rağmen hamile kaldım yumurtlama donemindeydim yumurtlama döneminde doğurganlık fazla olduğu için tek seferde hamile kalma olasılığı %90 felan

Ben tek seferde Ella kullanmama rağmen hamile kaldım yumurtlama donemindeydim yumurtlama döneminde doğurganlık fazla olduğu için tek seferde hamile kalma olasılığı %90 felan
Açıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirim

Açıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirim en geç

Açıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirim
En geç 1 hafta sonra yapman net sonuç verir

Ki zaten normal gebelik testinde hafif silik çizgi çıktıysa bile hamilesindir 😊

Ovulasyon gününüze denk geldiyse kalma ihtimaliniz var tabiki, adet gecikince test yaparsınız

Ben bu kadar hamile kalmak istediğimi bilmiyodum açıkçası negatif görürsem üzülücem galiba inşallah nasipse olsun 😍
İnşallah hayırlısı neyse o olsun ama bana kalırsa hamilesin bende bu olayı yaşadım ama ben aldirmak zorunda kaldım 🥺

Yani bi siteden baktım 31 Mart diye görünüyor %22 ile benim ilişki tarihim 30 Mart %15 diyodu ama tabi belli de olmaz
Uygulamalar her zaman doğru sonuç vermiyor bence, bir de bazı kadınlar mesela ayda iki kez falan sa yumurtlayabiliyo. Eğer istiyorsanız ovulasyon kitleri ile takip edebilirsiniz gebelik oluşmazsa bu ay

Uygulamalar her zaman doğru sonuç vermiyor bence, bir de bazı kadınlar mesela ayda iki kez falan sa yumurtlayabiliyo. Eğer istiyorsanız ovulasyon kitleri ile takip edebilirsiniz gebelik oluşmazsa bu ay
Evet haklısınız işte normalde 15 gün sonra vs muhabbeti için öyle düşündüm ama nasip hem kolay gibi hamile kalmak hem çok zor gibi

Azıcık kaçması falan yok bu işin iğne ucu kadar olsa bile yeterli uygun yumurta da varsa😂 ben de prezervatif taşmisti kaçtı mı kacmadi mı derken o tek seferde hamile kaldım 😂 hayırlısı olsun senin için 😊

Azıcık kaçması falan yok bu işin iğne ucu kadar olsa bile yeterli uygun yumurta da varsa😂 ben de prezervatif taşmisti kaçtı mı kacmadi mı derken o tek seferde hamile kaldım 😂 hayırlısı olsun senin için 😊
Yaaa 😅 bakalım ya valla reglime kadar bi 12 gün sabredicem o zaman ama şimdiden kafam dolu oldu mı olmadı mı diye 😂

kızlar ben pazar günü test yaptım reglime 9 gün kala duratestle negatif çıktı bugün karnımda kasıklarımda batma hissi oldu akşamüstüne doğru böyle reglden önce akıntı hissi olur ya öyle oldu bi de sonrasında beyaz şeffaf olmayan bi akıntı gelmiş azıcık iç çamaşırıma doktora gitmiştim enfeksiyonum yoktu sizce belirti olabilir mi kaç gün sonra yapayım bi daha test awox sipariş ettim

Back
X