• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil bakar misiniz?

bunu siz yazmışsınız ya.
tavsiyem korkuyla yaşanmaz, ne yapıyorsanız gizli, yapmayın.
Gelmiyormuş demekki derken ayrintili dokumanmi istemem gerekiyor manasında yazdım canim. Düşünsene issizsiniz ve eşinizinse düzgün işi yok. Zor geçiniyorz. 25 tl lik fatura yapmışım ilk ay 323 tl fatura gelmis .yanlış anlaşılmak üzdü beni.hayatimda ilk defa faturalı kullanıyorum mesajla fatura geldi hala eve gelmedi
Oma gore müşteri hzmetlerinimi aramam gerekiyor sizin bilginiz var mi. Detaylı görmek.istiyorum.cunku maksimum 200 dk konusmusumdur. Tarifemn her yine 500 dk idi

Gelmiyormuş demekki derken ayrintili dokumanmi istemem gerekiyor manasında yazdım canim. Düşünsene issizsiniz ve eşinizinse düzgün işi yok. Zor geçiniyorz. 25 tl lik fatura yapmışım ilk ay 323 tl fatura gelmis .yanlış anlaşılmak üzdü beni.hayatimda ilk defa faturalı kullanıyorum mesajla fatura geldi hala eve gelmedi
Oma gore müşteri hzmetlerinimi aramam gerekiyor sizin bilginiz var mi. Detaylı görmek.istiyorum.cunku maksimum 200 dk konusmusumdur. Tarifemn her yine 500 dk idi

yok kuzum rahatlamış gibi yazmışsın, ben yine sana inanayım da yine de benden tavsiye, uzak dur saçma işlerden. zararın neresinden dönulse kar.

Ee derdiniz detayı görmekse mobilden internetten bakabilirsiniz bunun için eve fatura gelmesinin ne önemi var?
bana daha çok konuştuğunuz birinin başkaları tarafından görünmesini istemiyorsunuz gibi geldi

• Beğen
Reactions: H M
Turk telekom faturali hat ta eve gelen fatura kagidinda görüşülen telefon numaraları çıkıyor mu?
Faturam kabarık geldide
hayır fatura da yazmıyor fakat online işlemlere girip ordan fatura detayına girerse görebilir

• Beğen
Reactions: H M
Online turk telekom uygulamasinda detayli hersey mevcut.
Durup dururken cok nadir yanlişlik olur.
300 tl..

Back
X