Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım şimdi gelmiyor diye duydum ama doğru mudur acabaBenim farklı operatör ama gelince tek tek yazıyordu evet. Ama artık e-fatura kullandığımdan bilmiyorum. Bi 7 yıl öncesinden bahsediyorum
Canım çok sagol turk telekom faturali değil mi sizindeFaturama şimdi baktım yazmıyor.
Sağolasin
Şimdi baktım mobil uygulamasında kimlerle konuştuğunuz mesaj attığınız gözüküyorSağolasin![]()
Evet mobilde görünüyor.eve gelen kâğıtta görünüp görünmediğini cok merak etmiştim benim icin önemliydi canim sagolasin gelmiyormuş demekki eve gelendeŞimdi baktım mobil uygulamasında kimlerle konuştuğunuz mesaj attığınız gözüküyor
artık gelmiyor numaraları öğrenmek istiyorsanız hat sahibinin müşteri hizmetlerini araması gerekiyor mobil uygulamada belli olur ama ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri kargoyla gönderiyorTurk telekom faturali hat ta eve gelen fatura kagidinda görüşülen telefon numaraları çıkıyor mu?
Sizde mi turk telekom faturalisinuz canim.eve fatura geliyor mi sizin.emin misiniz canim cok sagol ayrıca cevap icinartık gelmiyor numaraları öğrenmek istiyorsanız hat sahibinin müşteri hizmetlerini araması gerekiyor mobil uygulamada belli olur ama ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri kargoyla gönderiyor
Asimsiz fatiraliya geçtim.adindan. 300 kusur fatura geldi bunu ödemek istemiyorum ispatlamam lazımNiye ayni konuyu açıp duruyorsunuz hayırdır ne sorununuz var?
Fatura cok kabarık geldi canim bunu ispatlamam.lazim. yerine 500 dk sınır asimsiz. 300 küsur faturaya tabi tutuldum. Bu ay geçtim fatiraliya sinirim bozuldibu korku hiç normal gelmedi bana yanlız??
Banada gelmiyor talep etcem canimHâlâ eve fatura mi geliyor ya bize gelmiyor![]()
Fatura cok kabarık geldi canim bunu ispatlamam.lazim. yerine 500 dk sınır asimsiz. 300 küsur faturaya tabi tutuldum. Bu ay geçtim fatiraliya sinirim bozuldi
Evet mobilde görünüyor.eve gelen kâğıtta görünüp görünmediğini cok merak etmiştim benim icin önemliydi canim sagolasin gelmiyormuş demekki eve gelende