• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar acil bakar misiniz?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Turk telekom faturali hat ta eve gelen fatura kagidinda görüşülen telefon numaraları çıkıyor mu?
Faturam kabarık geldide
Ekleme :soeun cozuldu tesekkurler kizlar.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reactions: H M
Benim farklı operatör ama gelince tek tek yazıyordu evet. Ama artık e-fatura kullandığımdan bilmiyorum. Bi 7 yıl öncesinden bahsediyorum

Turk telekom faturali hat ta eve gelen fatura kagidinda görüşülen telefon numaraları çıkıyor mu?
artık gelmiyor numaraları öğrenmek istiyorsanız hat sahibinin müşteri hizmetlerini araması gerekiyor mobil uygulamada belli olur ama ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri kargoyla gönderiyor

artık gelmiyor numaraları öğrenmek istiyorsanız hat sahibinin müşteri hizmetlerini araması gerekiyor mobil uygulamada belli olur ama ayrıntılı bilgi için müşteri hizmetleri kargoyla gönderiyor
Sizde mi turk telekom faturalisinuz canim.eve fatura geliyor mi sizin.emin misiniz canim cok sagol ayrıca cevap icin

Fatura cok kabarık geldi canim bunu ispatlamam.lazim. yerine 500 dk sınır asimsiz. 300 küsur faturaya tabi tutuldum. Bu ay geçtim fatiraliya sinirim bozuldi

kimi aradığım belli olur mu oh olmuyormuş tarzı tepkiler, çok da inandırıcı gelmedi, aman bana neyse oldum sana esra erol.

Back
X