- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi Canansever
yani mutlak olarak çok pardonda makat kanayamaz , zar bozuldu dıye ekşiyeceksiniz adamın başına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla yapnışolsam derdimHepte arkadaslarin başına gelir böyle şeyler![]()
Arkadaş anatomi de mi bilmiyorsunuz anlamadım ki? Ters ilişkiyse başka kandır o, kızlık zarı değil. Ayrıca sırf bakire kalsın diye anal seks yapan kadın ve erkeklere ayrıca kıl oluyorum, buraya yazayım dedim. Kendilerini "masum" sanıyorlar ama sadece yalancılar.
Heeee çok temizler hakkaten. Hayır yani normal şekli biraz daha acısız olurdu aslında. Üstelik d.tü yırtmazlardı da. Bi halt yiyorlar bari doğru yesinler. Onu bile beceremiyorlar.Zar yerinde dursun da bşz her haltı yiyelim, evleneceğimiz adama tertemiz! gidelim kafası.
Heeee çok temizler hakkaten. Hayır yani normal şekli biraz daha acısız olurdu aslında. Üstelik d.tü yırtmazlardı da. Bi halt yiyorlar bari doğru yesinler. Onu bile beceremiyorlar.
Gerçekten bağzı! şeyleri anlamıyorum, aklım almıyor. Ne oldu şimdi? Kıçının üzerine oturamayacak yıllarca, hayırlısı olsun. Pöfff sevişecek kadar kıçın varsa sorumluluk alacak kadar da olsun işte. Nedir böyle anal seks yapayım bakire kalayım kafası. Kafa bu olunca böyle oluyor zaten. Hastalık falan kapmamış olsalar bari.Hayır becerebilseler d.tü yırtmazlar zaten, onu bile becerememişler.
SüpersinAdamın pipisi uzunsa bir taraftan girip diğer tarafatan çıkarak bozulmuş olabilir. Agız burun nasıl östaki borusuyla bağlı birbirine bu ikisi de bi şekilde bağlı işte. Bilimsel kesin bilgi, yayalım...
Bir erkeğe neden orası cazip gelir ki,ilerisinde b.k varlığının olması tiksindirmez mi Onları?Gerçekten bağzı! şeyleri anlamıyorum, aklım almıyor. Ne oldu şimdi? Kıçının üzerine oturamayacak yıllarca, hayırlısı olsun. Pöfff sevişecek kadar kıçın varsa sorumluluk alacak kadar da olsun işte. Nedir böyle anal seks yapayım bakire kalayım kafası. Kafa bu olunca böyle oluyor zaten. Hastalık falan kapmamış olsalar bari.
Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?
Adamın pipisi uzunsa bir taraftan girip diğer tarafatan çıkarak bozulmuş olabilir. Agız burun nasıl östaki borusuyla bağlı birbirine bu ikisi de bi şekilde bağlı işte. Bilimsel kesin bilgi, yayalım...