• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil arkadaşım soruyor

Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?

Eğer nişanlısından ayrılırsa "namusumlan ayrıldım" deyip namuslu hayatına devam edecek. İsteyeceği altın miktarı düşmeyecek, istediği mobilyayı aldıracak falan...

Bırakır diye korkuyor"pinkycaramel, post: 45427149, member: 704677"]Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?[/QUOTE]
Bırakır diye korkuyomuş

bence bozulmuştur artık rahat rahat yapsınlar, b.k yoluna gitmesinler :KK70:

Kızlar d.tö sorun yok oturabilir muş o değilde olan bana oldu konuyu kaldıramamış da :KK43:

nasıl yani kendiside mi üye ? neden size açtırttı ki konuyu o zaman?
kendin aç diyemediniz mi?

ben anlayamadım d.tüne güvenip konu açamıyor ama.....

[QUption, post: 45427225, member: 578194"]nasıl yani kendiside mi üye ? neden size açtırttı ki konuyu o zaman?

ben anlayamadım d.tüne güvenip konu açamıyor ama.....[/QUOTE]

Üye olacaktı becerenedi bana rica etti isim olmasn diye
Üye olmata

Neyse söyledim içi rahatladı ağlıyor zaten nişanlısı nedeniyle olsa evlencez dedi ya ben evli olsam bile yapmam insan nasıl böyle birşey yapar tiksin
dim
Ben de bu mantığı çözemedim,nasıl olsa nişanlıyız ne demek ya hu? Evlenince burundan dese evet mi diyecek,Ayyy kendimden bile nefret ettim şu yazdıklarım için.Neyse kaçtım :KK55:

[QUOTEgue_ismyheart, post: 45427280, member: 294475"]nişanlı bir genç kız,bakire olarak evlenmek istiyorsa neden ters ilişkiye girer,adama güveniyorsa neden doğrusunu değil tersini terc,ih ediyor?[/QUOTE]

Bana gore herşeyi tam anlatmıyor bu biri başkası sankim :(

[QUption, post: 45427225, member: 578194"]nasıl yani kendiside mi üye ? neden size açtırttı ki konuyu o zaman?

Üye olmata[/QUOTE]

ya herneyse arkadaşınıza akıl sır ermiyor..
bırakır diye adama güvenmiyor ama nişanlanıyor .. güvenmediği adamla evlenmeye çalışıyor.. güvenmediği adamla yatağa giriyor vs..

siz bence nasıl üye olacağını anlatın bu kafayla onun daha çok konu açması gerekir..

Üye olmata[/QUOTE
ee senin isim var o nolcak?
gitsin bir dr. a muayene olsun heryerine bi baktırsın.
bu kadar korkuyosa niye kalkışmış boyundan büyük işlere

Anal seks yapıp yapmaması kendi tercihi, ikisinin de rızasıyla olduysa nereden olduğu kimseyi ilgilendirmez.
Ama sırf bekarete zeval gelmesin diye yaptıysa ikiyüzlülükten başka şey değil.

Kanamanın da zarla alakası yok.

[QUOTEgue_ismyheart, post: 45427280, member: 294475"]nişanlı bir genç kız,bakire olarak evlenmek istiyorsa neden ters ilişkiye girer,adama güveniyorsa neden doğrusunu değil tersini terc,ih ediyor?

Bana gore herşeyi tam anlatmıyor bu biri başkası sankim :KK43:[/QUOTE]
bence de..ayrıca nişanlısı nasılsa evlenicez diyerek ters yerine düzünü tercih ederdi sanırım..
ayyy iğreniyorum şu her moku yiyip de bakireyim,tertemizim imajı çizen yamuklardan...ben bakire değildim evlendiğimde ama bunlardan daha temizdim..

Back
X