• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil arkadaşım soruyor

Bir erkeğe neden orası cazip gelir ki,ilerisinde b.k varlığının olması tiksindirmez mi Onları?:KK64:
Vallaha bunlar çeşitli fanteziler işte. İki kişi de yaptığının sorumluluğunu taşıdığı sürece analmış oralmış, misyonermiş bana çok dert değil de beni tiksindiren sözüm ona bakire kalıp da böyle haltların yenmesi.

İşin ilginç tarafı doğru düzgün sevişemeyecek kadar korkak ama nişanlısını aldatabilecek kadar cesur. Anlamadım ben bişey.

Ben de tam olarak onu anlamadım. Mesela anal seks yapmayı beceremeyecek kadar deneyimsiz, bilgisiz. Ama nişanlı ve zarının gitmesinden korkuyor...

Kesin evlenmeden bi çılgınlık yapmalıyım dedi...

Valla arkadaşın japoncasından anladığımız kadarıyla öyle. Ama emin de olamiyoruz ki.
İlginç.
O zaman nişanlısını aldatacak kadar birinden etkilenip birlikte olmak istemiş ama bakire olduğu için anal yapmak zorunda kalmış diye anlıyorum ben.

nişanlısını aldattığı nerden çıktı yaw. nişanlısı kendini bırakır diye korkuyomuş o yüzden b.k yolunu tercih etmişler. ayrılırsa bakireyim dicek. :KK70:bben öyle anladım

İlginç.
O zaman nişanlısını aldatacak kadar birinden etkilenip birlikte olmak istemiş ama bakire olduğu için anal yapmak zorunda kalmış diye anlıyorum ben.

İyi de nişanlısını aldatacak kadar birinden etkilenebiliyorsa nişanlı figüran olur o durumda.
Aman ben anlamıyorum bu işlerden.

Back
X