• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil arkadaşım soruyor

yani mutlak olarak çok pardonda makat kanayamaz , zar bozuldu dıye ekşiyeceksiniz adamın başına

Arkadaş anatomi de mi bilmiyorsunuz anlamadım ki? Ters ilişkiyse başka kandır o, kızlık zarı değil. Ayrıca sırf bakire kalsın diye anal seks yapan kadın ve erkeklere ayrıca kıl oluyorum, buraya yazayım dedim. Kendilerini "masum" sanıyorlar ama sadece yalancılar.

Zar yerinde dursun da bşz her haltı yiyelim, evleneceğimiz adama tertemiz! gidelim kafası.

Zar yerinde dursun da bşz her haltı yiyelim, evleneceğimiz adama tertemiz! gidelim kafası.
Heeee çok temizler hakkaten. Hayır yani normal şekli biraz daha acısız olurdu aslında. Üstelik d.tü yırtmazlardı da. Bi halt yiyorlar bari doğru yesinler. Onu bile beceremiyorlar.

Heeee çok temizler hakkaten. Hayır yani normal şekli biraz daha acısız olurdu aslında. Üstelik d.tü yırtmazlardı da. Bi halt yiyorlar bari doğru yesinler. Onu bile beceremiyorlar.

Hayır becerebilseler d.tü yırtmazlar zaten, onu bile becerememişler.

arkadaşlara katılıyorum.
arkadaşın adına sen niye kendi hesabından böyle bir konu açarsın ki?
herşeyi biliyolar madem yaptıklarının sonucuna da katlanıversinler.

Hayır becerebilseler d.tü yırtmazlar zaten, onu bile becerememişler.
Gerçekten bağzı! şeyleri anlamıyorum, aklım almıyor. Ne oldu şimdi? Kıçının üzerine oturamayacak yıllarca, hayırlısı olsun. Pöfff sevişecek kadar kıçın varsa sorumluluk alacak kadar da olsun işte. Nedir böyle anal seks yapayım bakire kalayım kafası. Kafa bu olunca böyle oluyor zaten. Hastalık falan kapmamış olsalar bari.

Midem bulandı.
Hak yolu varken b.k yolunu tercih etmis arkadasın
Keske normal yoldan deneseymis bunu yapacagına
Böylelerine zerre saygı duymuyorum ne diyeyim hayat onun hayatı
Ya tozu dumana katarsın ya da tozu yutarsın hesabı.

• Beğen
Reactions: svc
Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?

Gerçekten bağzı! şeyleri anlamıyorum, aklım almıyor. Ne oldu şimdi? Kıçının üzerine oturamayacak yıllarca, hayırlısı olsun. Pöfff sevişecek kadar kıçın varsa sorumluluk alacak kadar da olsun işte. Nedir böyle anal seks yapayım bakire kalayım kafası. Kafa bu olunca böyle oluyor zaten. Hastalık falan kapmamış olsalar bari.
Bir erkeğe neden orası cazip gelir ki,ilerisinde b.k varlığının olması tiksindirmez mi Onları?:KK64:

Hmmm nişanlısına güvenemeyip tersten ilişkiye girip,olurda ayrılırsa diye kendini garantiye mi almış oldu arkadaşın...neyse allah akıl fikir versin...her haltı yiyip yiyip,sonra da...neyse çok yazmayayım...

Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?

Ya bi aksilik çıkar da evlenmezse!!!

Back
X