• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acil arkadaşım soruyor

Ciddi cevap yazıcam bozulma yoktur. ilk vajınadan ilişkide hissederdi delikleri karıştırmış olamazlarya sonuçta. o kanama zorlamadan kaynaklanır çünkü anüs kasları kuvvetlidir ve orası ilişki iiçin kendini hazırlamaz yeterınce ıslaklık olmayınca kanama olmuş olabilir. Sağlık açısından çok zararlı ilerde büyük tuvaletini tutamayabilir sonuca gelir eger devam ederse o tarz ilişkiye.
Hak yolu varken b*k yolu denemeyiniz. Ama mesele zevkse tercih onların tabi sonuçlarına katlancak da biz değiliz. Ama sırf namus gitmesin evlenmeden ilişki yaşamayalım diye yapıldıysa bu çok yanlış ve aşağı bir düşünce söylemeden geçemicem. Eğer mantık buysa ben o adamdan bir hayır beklemezdim ilerde ne yapacağı belli olmaz. Kadından da bir hayır beklemezdim onunda önceden yaptıkları ilerde yapacakları meçhul.

Neyse söyledim içi rahatladı ağlıyor zaten nişanlısı nedeniyle olsa evlencez dedi ya ben evli olsam bile yapmam insan nasıl böyle birşey yapar tiksin
dim

Bozulmamistir. Arkadan bozulacak olsa affedersin dışkı yaparken de bozulması lazım :D
Zorlanmadan olmuştur o ..

Haklos"Sephoraa, post: 45426626, member: 144822"]Hadi o sordu sen niye buraya konu açtın?[/QUOTE]
Haklısn ama ben tatmin edici cevap veremedim suç ustume kaldı :(

Back
X