- 24 Haziran 2011
- 23.358
- 48.566
- 798
- Konu Sahibi Canansever
-
Cinsel dürtülerini bastıramayıp toplum tabusu yüzünden anal ilişkiye yönelen kadınlarımızı anlayabiliyorum artık da, zaten nişanlısıyla beraber olmuş bir kadının kızlık zarı takıntısını anlayamıyorum? Bi aydınlatıverseniz?
Bir erkeğe neden orası cazip gelir ki,ilerisinde b.k varlığının olması tiksindirmez mi Onları?
Kızlar d.tö sorun yok oturabilir muş o değilde olan bana oldu konuyu kaldıramamış da
Ben sırf yapmamak için evlenmemiş bile iğrenç geliyor bana çok iğrenç
Bırakır diye korkuyomuş
Ben de bu mantığı çözemedim,nasıl olsa nişanlıyız ne demek ya hu? Evlenince burundan dese evet mi diyecek,Ayyy kendimden bile nefret ettim şu yazdıklarım için.Neyse kaçtımNeyse söyledim içi rahatladı ağlıyor zaten nişanlısı nedeniyle olsa evlencez dedi ya ben evli olsam bile yapmam insan nasıl böyle birşey yapar tiksin
dim
kızlık zarı ağızda olduğu için bozulmamıştır
[QUption, post: 45427225, member: 578194"]nasıl yani kendiside mi üye ? neden size açtırttı ki konuyu o zaman?
kendin aç diyemediniz mi?
ben anlayamadım d.tüne güvenip konu açamıyor ama.....
[QUption, post: 45427225, member: 578194"]nasıl yani kendiside mi üye ? neden size açtırttı ki konuyu o zaman?
kendin aç diyemediniz mi?
ben anlayamadım d.tüne güvenip konu açamıyor ama.....
Bana gore herşeyi tam anlatmıyor bu biri başkası sankim
Alıntıları hep bozuk alıyorsunuz, yazdıklarınızdan birşey anlaşılmıyor. Yanınızda biri var da alelacele mi yazıyorsunuz görmesin diye?
[QUOTEgue_ismyheart, post: 45427280, member: 294475"]nişanlı bir genç kız,bakire olarak evlenmek istiyorsa neden ters ilişkiye girer,adama güveniyorsa neden doğrusunu değil tersini terc,ih ediyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?